Ads

γαλάκτωμα καθαρισμός

Καθημερινός μου σύμμαχος.....το ΡΟΔΙ!

11:01 π.μ.toniamakeupdiaries

Κορίτσια μου όμορφα τι κάνετε, πως είστε; Άλλη μία φορά μαζί να μιλήσουμε για ομορφιά! Βάλτε ζεστό καφέ, τσάι ή μια γλυκιά σοκολάτα να σας ζεστάνει γιατί το κρύο είναι τσουχτερό και ελάτε να μιλήσουμε για περιποίηση της επιδερμίδας μας σήμερα.

Συγκεκριμένα θα σταθώ στον καθαρισμό της επιδερμίδας και πόσο σημαντικό είναι κορίτσια μου να αφαιρούμε κάθε ίχνος μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας. Ξέρω ότι πολλές από εσάς, όπως και εγώ, το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να χουχουλιάσουμε κάτω από τις κουβέρτες και τις αγαπημένες μας πυτζάμες, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε το δέρμα μας.



Ακόμη και την καλύτερη κρέμα στον κόσμο να φοράτε αν δεν φερθείτε στην επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, τότε δεν έχει νόημα να φοράτε και κρέμες. Γιατί πολύ απλά αν δε καθαρίσετε σωστά τους ρύπους και όλα τα ίχνη του μακιγιάζ από το πρόσωπό σας, τότε οι πόροι του δέρματος δε θα είναι σε θέση να υποδεχτούν τα υπόλοιπα προϊόντα και να δουλέψουν όπως πρέπει.
Αφήστε πως με αυτό τον τρόπο το δέρμα δεν αναπνέει και άρα φαντάζεστε πόσο επιβαρύνετε και τι μπορεί να προκαλέσει;

Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ ξεκινώντας από τα μάτια, που είναι περισσότερο βαμμένα και μετά το υπόλοιπο πρόσωπο και λαιμό. Προσωπικά προτιμώ προϊόντα ντεμακιγιάζ, τα οποία είναι κατάλληλα για μάτια και πρόσωπο. Με βοηθούν να εξοικονομώ χρόνο και χρήμα.

Τελευταία δοκίμασα το Γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 για πρόσωπο και μάτια, από τη σειρά Mea Natura με ρόδι της εταιρίας Farcom. Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό γαλάκτωμα, κάνοντας μία έρευνα βρήκα πως στοιχίζει περίπου στα 4,50€ τα 200ml.

Όπως βλέπετε είναι με αντλία κάτι που βολεύει πολύ κατά τη χρήση. Έχει ένα πολύ ελαφρύ ευχάριστο άρωμα ροδιού και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές μου άρεσε σαν γαλάκτωμα. Έχει πολύ ωραία υφή, είναι αρκετά πηχτό και για αυτό το λόγο καταλαβαίνεις πόσο ενυδατικό είναι σαν γαλάκτωμα. Η εταιρία προτείνει πως είναι για κάθε τύπο επιδερμίδας και πως δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Προσωπικά επιλέγω πάντα να ξεπλένω το πρόσωπό μου και να πλυθώ με το τζελ μου γιατί νιώθω το δέρμα απαλλαγμένο και από το παραμικρό ίχνος έτοιμο να υποδεχτεί τις κρέμες μου.



Τι μου άρεσε; Μου άρεσε το ότι πράγματι αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα και λαμπερή. Ξεβάφει αρκετά καλά ακόμη και τη μάσκαρα που θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο προϊόν.

Το μόνο που δε μου άρεσε είναι πως ένιωθα μία μικρή ενόχληση στα μάτια μου κάθε φορά που ξεβαφόμουν. Ένα ελαφρύ τσούξιμο όταν εισχωρούσε το προϊόν στα μάτια. Αυτό και μόνο, οπότε και θα προτιμήσω να το χρησιμοποιώ μόνο το πρόσωπο.



Μία ακόμη πολύ σημαντική διαδικασία περιποίησης που δε πρέπει ποτέ να παραμελείτε είναι αυτή του πήλινγκ. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας, πάρτε το αγαπημένο σας scrub και περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

Γιατί είναι απαραίτητο; Γιατί καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει αμέσως καθαρότητα, λάμψη και βελούδινο δέρμα.
Με τον τρόπο αυτό τα κύτταρα ανανεώνονται και λόγο της αιμάτωσης που δημιουργείται απορροφώνται πολύ καλύτερα τα προϊόντα που εφαρμόζουμε μετά. Επίσης βοηθά και στην παραγωγή κολλαγόνου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά από το χρόνο σου έστω για μία φορά την εβδομάδα και να απολαύσεις ένα πήλινγκ στο σπίτι. Κάνε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, σε τοπικά καταστήματα, σε φαρμακεία, ακόμη και χειροποίητα scrub μπορείς να φτιάξεις με υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική επιδερμίδα και τις ανάγκες της.

Αν θέλεις μία πολύ οικονομική και παράλληλα ικανοποιητική λύση έχω να σου προτείνω το scrub της Mea Natura από τη σειρά με το ρόδι. Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό scrub, αφού στοιχίζει μόλις 3.50€ τα 100ml.



Η εταιρία το παρουσιάζει ως gel scrub και έχει απόλυτο δίκιο! Έχει όντως την υφή τζελ, με πολύ μικρούς κόκκους, που τους νιώθεις ελάχιστα στο δέρμα σου, χωρίς να σου δίνουν την αίσθηση ότι σε γρατζουνάει. Έχει τη διακριτική μυρωδιά του ροδιού και εφαρμόζοντας το σε καθαρό δέρμα δημιουργεί μία ελαφριά σαπουνάδα, όπως όλα τα τζελ, όχι όμως αφρίζον. 

Αφήνει πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα, πεντακάθαρο, βελούδινο και πραγματικά πιστεύω πως για την τιμή που έχει είναι πολύ καλό και αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε! Το γεγονός ότι έχει πολύ μικρούς κόκκους το καθιστά εύκολο στη συχνή χρήση ακόμη και από ευαίσθητες επιδερμίδες.



Αυτά από εμένα για σήμερα. Περιμένω τα σχόλια σας, να μου γράψετε ποια scrub και γαλακτώματα χρησιμοποιείτε, ποια σας άρεσαν και ποια σας έχουν απογοητεύσει. Θα τα πούμε σύντομα με ένα νέο post. Ως τότε σας φιλώ!


You Might Also Like

22 σχόλια

  1. Υπεροχο δωρο! ! ! 💟💟💟
    Σας ευχαριστουμε πολυ! ! !(fb nikos alexia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε πολυ ειναι υπεροχα!! Καλες γιορτες 😘😘💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για το δωρο που μας προσφέρεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρησιμοποιώ Scrub+Αφρό καθαρισμού Caudalie . Με έχουνε απογοητεύσει τα κοινά NIVEA,L'OREAL,KORRES. Η συγκεκριμένη σειρά την έχω δοκιμάσει στο φαρμακείο και μου άρεσε πολύ.!! Σας εύχομαι Καλές γιορτές!! Facebook name:Δήμητρα Τσουμάνη Instagram:dimitra_tsoymani gfc:Dimitra Tsoumani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να είναι υπέροχη σειρά, όπως όλα τα προϊόντα της FARCOM! Αυτή την εποχή, δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ κάτι συγκεκριμένο, από δείγματα μόνο για ευνόητους λόγους!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!! Καλές γιορτές σάς εύχομαι! Facebook name: Φανή Μποτίνη, Instagram name: fanibotini (Φανή Μποτίνη), gfc: ΦΑΝΗ ΜΠΟΤΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχα! Ευχαριστούμε πολύ! Gfc:eudoxia karagiorgou instagram eu_kara fb ευδοξια Καραγιωργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστουμε πολυ !!
    fb:βαγγελης νανος
    Gfc:βαγγελης νανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστουμε πολυ !!
    fb:Giorgos Μanos
    gfc:Giorgos Nanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουάουυυυυυ !!!!
    Εύχομαι να σταθώ τυχερή !!!!!
    Ευχαριστούμε πάρα πολυυυ!!!!!!Καλές γιορτές με υγεία... fb:Lemonia Vola Google+: Λεμονιά Βόλα pinterest: Lemon Lemon gfc: Lemon Lemon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο δώρο.....Ευχαριστουμε πολυ για το διαγωνισμό.Καλες γιορτες με υγεια,χαρα και αγάπη 🎅🎅🎅🎅🎄🎄🎄🎄🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο δωροοοοο!
    Ευχαριστούμε πολύ!
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Teleiooooooooo dwro!!!!!!!!!!!!!! Thank you!!!!!!!!!!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκπληκτικοοοο το δωρο σας!!!!
    Πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω!!!!
    Να είσαστε καλά και καλές γιορτές!!!!
    Fb name: Sonia Labiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχα δώρα! Instagram: f_xanth
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    gfc: Fotini Xanthopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε πολύ!
    facebook: Alkmini Mini
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.
    Instagram: morbid_girl

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ