Ads

2016 awards

Beauty Awards 2016

3:29 μ.μ.toniamakeupdiaries

Και ναι το 2017 είναι πλέον γεγονός και μαζί του εύχομαι να φέρει όλα εκείνα που όλοι μας τόσο έχουμε ανάγκη και επιθυμούμε! Μα πάνω από όλα υγεία, ελπίδα και αγάπη!
Και φυσικά άλλος ένα κύκλος έκλεισε και εδώ στο toniamakeupdiaries.gr και δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε φέτος για πρώτη χρονιά τα "Beauty Awards 2016".

Τα πιο αγαπημένα, τα πιο λατρεμένα προϊόντα ομορφιάς που με συντρόφεψαν όλο το 2016 και πραγματικά αξίζουν την προσοχή μας και μια θέση στα νεσεσέρ μας! Και επειδή είναι πολλά και δε θέλω να χάνουμε χρόνο πάμε να ξεκινήσουμε!

"MakeUp Beauty Awards"






1. CC Cream της YouthLab
Έρωτας με την πρώτη ματιά! Από τη στιγμή που τη δοκίμασα δε την αποχωρίστηκα ξανά. Τέλεια κάλυψη σαν μέικ απ, ελαφριά σύνθεση, δε βαραίνει, γίνεται ένα με την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την  ενυδατώνει τέλεια. Το δέρμα δείχνει φωτεινό και  πεντακάθαρο αλλά ταυτόχρονα φυσικό! Διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ χωρίς ψεγάδι και ακόμη χωρίς τη χρήση επιπλέον πούδρας!
Βαθμολογία: 10/10



2. Παλέτα σκιών Korres Volcanic Minerals
Αποτελεί μία από τις αποχρώσεις που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2016 και αμέσως αγαπήθηκε από πολλές. Η συγκεκριμένη με έχει βολέψει απίστευτα στα περισσότερα μακιγιάζ ειδικά στα καθημερινά που δε θέλω έντονα χρώματα. Εφαρμόζει και απλώνετε τέλεια, διαρκούν άψογα και ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους!
Βαθμολογία: 10/10



3. Ρουζ κόμπακτ Essence
Ένα ρουζ, το οποίο είναι πολύ οικονομικό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικό. Απλώνει τέλεια στην επιδερμίδα, αφήνει μία απαλή υγιή απόχρωση στα ζυγωματικά. Η συγκεκριμένη απόχρωση δένει με τα περισσότερα μακιγιάζ και έχει ταιριάξει απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα μου. Επιπλέον μου άρεσε ότι αφήνει μια ελαφριά λάμψη και γυαλάδα χωρίς να είναι υπερβολική αλλά να φαίνεται φυσική.
Βαθμολογία: 10/10





4. Μάσκαρα & Eyeliner Fallen Angel by Me me me Cosmetics
Με βόλεψε απίστευτα το γεγονός πως σε μία τόσο μικρή συσκευασία μπορώ να έχω ταυτόχρονα μάσκαρα και eyeliner μαζί. Το μικρό του βουρτσάκι είναι πολύ πρακτικό γιατί μπορείς να δουλέψεις και τις πιο μικρές βλεφαρίδες με λεπτομέρεια. Προσδίδει πολύ καλό μήκος και όγκο με 2 εφαρμογές. Το πινελάκι από την άλλη είναι εξαιρετικής ακρίβειας και με έντονο μαύρο χρώμα. Έξτρα μπόνους η πολύ όμορφη συσκευασία!
Βαθμολογία: 9/10






5. Ματ lipgloss της FM Group
Το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για εμένα που μπορώ να φοράω από το πρωί ως αργά το βράδυ. Πολύ φωτεινό, εντυπωσιακό χρώμα, ματ κρεμώδης υφή, πολύ πρακτικό πινέλο. Διάρκεια πολλών πολλών ωρών, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη ή να στεγνώνει το χρώμα. Φαίνεται το ίδιο φρέσκο, όπως στην αρχή.
Βαθμολογία: 9/10



6. Παλέτα φρυδιών της H&M
Η πιο οικονομική παλέτα φρυδιών που έχω αγοράσει ποτέ μου! Μόλις 3€ και την πήρα τελείως αυθόρμητα από τα καλάθια προσφορών στο ταμείο, έτσι για την πλάκα! Τέλεια απόδοση των σκιών, συν του ότι περιείχε πινέλο και τσιμπιδάκι φρυδιών σε travel size. Στα plus ότι περιέχει 3 αποχρώσεις τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους για να πετύχεις τη δική σου απόχρωση.  
Βαθμολογία: 10/10



7. Μολύβι λάμψης της Wetnwild
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μολύβι, το οποίο φωτίζει το κόκκαλο κάτω από το φρύδι και βοηθά στο να τελειοποιηθεί το σχήμα του φρυδιού και να φαίνεται πιο φυσικό. Φωτίζει πολύ όμορφα, σβήνει εύκολα και δημιουργεί ωραίο contrast. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως σκιά αλλά όπου αλλού θέλεις να φωτίσεις. Σίγουρα είναι value for money και αξίζει να το δοκιμάσεις.
Βαθμολογία: 9/10



Παρακάτω σας έχω και μία ολοκληρωμένη φωτό με μακιγιάζ που έχω κάνει με όλα τα παραπάνω αγαπημένα μου προϊόντα! Πως σας φαίνεται;




Περιμένω σε σχόλιο τα δικά σας αγαπημένα για το 2016 και μείνετε συντονισμένες γιατί ακολουθούν Beauty Awards 2016 για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Καλή χρονιά Τόνια!! Πολύ ενδιαφέροντα τα αγαπημένα σου! Επόμενη αγορά μου θα είναι σίγουρα η CC Cream της YouthLab! Το μακιγιάζ σου είναι πολύ όμορφο! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε εσένα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κυριολεκτικά την έχω λατρέψει!!!
      *Ανυπομονώ να κατεβάσω το blog planner σου, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω να με βοηθήσει!

      Διαγραφή
  2. Καλή χρονιά! Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη CC cream. Θα την πρότεινες σε λιπαρές επιδερμίδες; xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει αντίστοιχη CC της ίδιας εταιρίας για λιπαρές επιδερμίδες. Η δική μου είναι για κανονικές - ξηρές. Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα η μωβ για λιπαρές. Ποια χρησιμοποιείς ως τώρα;

      Διαγραφή
  3. Ωραία προϊόντα. Από H&M έχω πάρει παλέτα για φρύδια πολύ καλή μου βγήκε. Επίσης παλέτα σκιών του κορρε.... και αυτή καλή. Αγαπημένα προϊόντα για την χρόνια που πέρασε Κραγιόν ενυδατικα από lancome σκιές Mac

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την παλέτα φρυδιών δε το περίμενα καθόλου ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ! Σιγά λέω 3Ε είναι δε βαριέσαι; Κι όμως....!
      Τα ενυδατικά της Lancome μου αρέσουν κι εμένα αλλά τα προτιμώ κυρίως σε πολύ καλά μακιγιάζ όταν κάνω γιατί γράφουν ωραία σε φωτογραφίσεις.

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ