Ads

brush chubby

Κλείσε το Μάτι στις Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες!

4:28 μ.μ.toniamakeupdiaries

Παρουσιάζουμε τις ΝΕΕΣ Αποχρώσεις της Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Οι πληθωρικά γεμάτες, έντονες βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο απέχουν μόνο όσο διαρκεί το κλείσιμο του ματιού. Η Chubby Lash Fattening Mascara δημιουργεί έντονες βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο χάρις στο μεγάλο βουρτσάκι της, που «παχαίνει» τις βλεφαρίδες και μετατρέπει τις άτονες και λεπτές βλεφαρίδες σε έντονες και τολμηρές χωρίς να τις βαραίνει.

Η οικογένεια Clinique Chubby Lash Fattening Mascara μεγαλώνει με την προσθήκη νέων αποχρώσεων  σε συλλεκτική έκδοση.



Μεγιστοποιήστε το αποτέλεσμα του όγκου στις βλεφαρίδες και αποκτήστε ένα έντονο βλέμμα με την Clinique Chubby Lash Fattening Mascara στην απόχρωση Jumbo Jet. Προσθέστε χρώμα για να μεγιστοποιήσετε το σαγηνευτικό βλέμμα των βλεφαρίδων σας με τα νέα Clinique Chubby Lash Fattening Mascara στις αποχρώσεις, Portly Plum, Two Ton Teal, Massive Midnight και Bodacious Black Honey. Αυτές οι σέξι και διασκεδαστικές pop αποχρώσεις δημιουργούν το τέλειο στυλ στις βλεφαρίδες καθώς η σύνθεσή τους χτίζεται για να ολοκληρώσετε το look σας.



Το Look:
Για πλούσιες και πανέμορφες βλεφαρίδες, ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και περάστε το βουρτσάκι οριζόντια ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος όγκος στις βλεφαρίδες. Πιέστε στις ρίζες και ανακινήστε. Στη συνέχεια, κινήστε το βουρτσάκι ανοδικά προς τα πάνω για ομοιόμορφη κάλυψη και επαναλάβετε μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χρωματικοί Συνδυασμοί:
Χρειάζεστε ένα γρήγορο τρόπο για να τονίσετε το βλέμμα σας; Δώστε ένταση στο φυσικό χρώμα των ματιών σας συνδυάζοντας συγκεκριμένες αποχρώσεις. Οι αντίθετες αποχρώσεις αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών, οπότε δοκιμάστε τους παρακάτω συνδυασμούς για να γίνουν τα μάτια σας το κέντρο της προσοχής:
•              Μπλε Μάτια: Jumbo Jet ή Two Ton Teal
•              Πράσινα Μάτια: Portly Plum, Massive Midnight ή Bodacious Black Honey
•              Καφέ Μάτια: Massive Midnight ή Portly Plum
•              Μελί Μάτια: Two Ton Teal ή Portly Plum

Για το τέλειο look, συνδυάστε την Clinique Chubby Lash Fattening Mascara με τις σκιές ματιών Chubby Stick σε αποχρώσεις όπως Cunvaceous Coal, Fuller Fudge, Ample Amber, Portly Plum και Lavish Lilac.


Η Clinique Chubby Lash Fattening Mascara είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και ασφαλής για χρήση σε ευαίσθητα μάτια και σε άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής. Είναι διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών με Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 20,16€.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ