Ads

beauties blush

Bobbi Brown - Skin Glow Collection

7:16 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η Νέα Χρονιά αναζητά νέα λάμψη: η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει τη συλλογή Skin Glow, μια επιλογή από φωτεινές και λαμπερές συνθέσεις για τα μήλα, τα χείλη και την επιδερμίδα. Η παλέτες Cheek Glow, τα Extra Lip Tint και το Extra Illuminating Moisture Balm προσφέρουν φρέσκια, υγιή λάμψη με ένα απλό πέρασμα. 






CHEEK GLOW PALETTE 
Αποκτήστε το look της υγιής λαμπερής επιδερμίδας σε compact συσκευασία. Το εικονικό Pot rouge - μια κρεμώδης σύνθεση που χαρίζει στα μήλα ένα λαμπερό look—και το νέο Cheek Glow Highlighter. Ένα κρεμώδες λαμπερό προϊόν που προσθέτει φυσική λάμψη όπου το απλώσετε. 


ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας, αναμείξτε το Pot Rouge στα μήλα το προσώπου. Συνεχίστε με ένα πέρασαμα με το Cheek Glow Highlighter λίγο πιο πάνω από τα μήλα, εκεί που ο ήλιος χαϊδεύει φυσικά το πρόσωπο σας.

EXTRA LIP TINT 
Το Lip Tint που διαθέτει όλα τα οφέλη ενός balm που απαλύνει και ενυδατώνει τα χείλη. Τώρα διαθέσιμο σε δύο νέες αποχρώσεις — το Bare Popsicle και το Bare Melon— για να ενισχύσουν το φυσικό χρώμα των χειλιών. Με την εφαρμογή η θρεπτική σύνθεση του βυθίζεται στα χείλη, αφήνοντας τα πιο απαλά και πιο ελαστικά.



ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 
Εφαρμόστε σε καθαρά χείλη με τα δάχτυλά σας και αναμείξτε.


EXTRA ILL UMINATING MOISTURE BALM 
Ενυδατική φόρμουλα που μιμείται την λάμψη του λαμπερού και υγιούς δέρματος, ενώ το εκχύλισμα Lychee ενεργοποιεί την επιδερμίδα με την εφαρμογή. Εφαρμόστε το ως ενυδατικό προϊόν που χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη σε όλο το πρόσωπο, ή πάνω από το foundation για λαμπερό αποτέλεσμα σε σημεία. 




ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 
Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα ή πάνω από το μακιγιάζ για λάμψη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, τους ώμους και το decollete. 


“Το φρέσκο, λαμπερό δέρμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.” 



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ