Ads

2016 awards

Hair & Body Beauty Awards 2016

4:40 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κοριτσάρες μου! Επιτέλους για σήμερα σας ετοίμασα το τρίτο και τελευταίο μέρος των Beauty Awards 2016.



Τα δύο προηγούμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

- Makeup Beauty Awards 2016 


- Face Beauty Awards 2016 



και πάμε να δείτε γρήγορα ποια προϊόντα είναι αυτά μαλλιών και σώματος που μου κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον μου το 2016 και κατάφερα να τα φτάσω στο τέλος τους!

1. Λάδι μαλλιών Kerastase



Δε χρειάζεται ούτε συστάσεις, ούτε να σας πω πόσο τέλειο και εκπληκτικό είναι! Αυτό είναι το δεύτερο μπουκάλι που ανοίγω γιατί απλά το λατρεύω και έχω κολλήσει μαζί του. Το λατρεύω για το άρωμά του, για την ποιότητά του, για την απίθανη δουλειά που κάνει, για τον τρόπο που περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά μου από την ψαλίδα και τη θερμοκρασία του ψαλιδιού ισιώματος!

Βαθμολογία: 10/10

2. Σαμπουάν & Μάσκα μαλλιών της KYANA




Δύο προϊόντα που στην κυριολεξία με μάγεψαν. Άκρως επαγγελματικά δεν είναι τυχαίο πως για όσο τα χρησιμοποιούσα τα μαλλιά μου μεγάλωναν πολύ πιο γρήγορα σε σημείο που το παρατήτησε και η κομμώτριά μου. Διατηρούσαν τα μαλλιά μου υγιή, δυνατά, λαμπερά και ανάλαφρα. Ειδικά σε η μάσκα μαλλιών κορίτσια έχει ένα άρωμα απίστευτο!!!

Βαθμολογία: 10+/10


4. Κρέμα χεριών της Fresh Line Cosmetics



Μία πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών, που βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα μου! Απίστευτο, απίθανο άρωμα βανίλιας, που σε απογειώνει!!!! Ενυδατώνει υπέροχα τα χέρια μου, τα αφήνει απαλά και βελούδινα και ελαφρά αρωματισμένα. Είναι τέλεια και τι θέλω ξανά και ξανά!

Βαθμολογία: 10/10

5. Αποσμητικό Dove



Σας έχω μιλήσει και σε παλαιότερο άρθρο για αυτό. Δε το αλλάζω ποτέ με κανένα άλλο. Μου έχει ταιριάξει απόλυτα, με καλύπτει πλήρως και λατρεύω την άισθηση που μου αφήνει στο δέρμα με το άρωμά του.

Βαθμολογία: 10/10

6. Ξυραφάκια Venus της Gillete



Τα χρησιμοποιώ συνεχώς τα τελευταία 3-4 χρόνια, από τότε που σταμάτησα να κάνω αποτρίχωση με κερί γιατί είχα θέμα στο γύρισμα των τριχών προς τα μέσα. Από τότε που τα δοκίμασα δε τα ξαναάλλαξα γιατί απλά και με βόλεψαν και είναι οικονομικά (ειδικά αν τα πετύχεις 1+1 τις συσκευασίες), έχω σταματήσει να κόβομαι γιατί είναι ασφαλή, με πολλές λεπίδες και εύκαμπτη κεφαλή δε μου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Στα plus ότι έχουν μεγάλη διάρκεια!!!

Βαθμολογία: 10/10

7. Ισιωτική Remington



Αν δεν έχω ισιώσει τα μαλλιά μου με αυτή μέσα στο 2016. Ευτυχώς που η κεραμικές πλάκες είναι νέας τεχνολογίας με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, ώστε να προστατεύουν το μαλλί από τη θερμότητα και να μη το καταστρέφουν όπως γινόταν παλαιότερα.
Γρήγορο επαγγελματικό ίσιωμα, το οποίο διαρκεί χωρίς να σπάει η τρίχα ή να φριζάρει.

Βαθμολογία: 10/10

Και τώρα που ολοκλήρωσα επιτέλους και τα τρία κομμάτια των Beauty Awards 2016 περιμένω τη γνώμη σας και τα σχόλιά σας! Τα λέμε σύντομα με ένα ένα τελείως διαφορετικό post! Ως τότε φιλιά!


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Υπεροχα τα προιόντα τις kyana θα με βρεις συμφωνη +10 απο εμενα :) Για το λαδακι τις kerastase δεν μου καθησε σε εμενα προτειμώ τις wella sp luxe oils ή biosik therapy original(αν δεν τα εχεις δοκιμασει σου τα προτείνω) fresh line απλα αγαπω.Επίσης με την μασια σου μπορεις να κανεις ωραιοτατες μπουκλες!!!!το dove πλεον δεν μου καθεται σαν αποσμητικο ... πολυ ωραια η venus καποτε την χρησιμοποιουσα πλεον κανω αποτριχωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου έχω δοκιμάσει και το SP. Πολύ ευχαριστημένη και από αυτό απλά ξεχωρίζω λιγάκι παραπάνω το συγκεκριμένο που επέλεξα και για το άρωμά του. Το Biosik δε το γνωρίζω. Εννοείται πως κάνει ωραίες αραιές μπούκλες αλλά δε μου κρατάνε πολύ :(

      Διαγραφή
  2. Την κρέμα χεριών από Fresh Line την έχω λατρέψει κι εγώ!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν έχει απίστευτο άρωμα; Για αυτό και μόνο αξίζει ♥♥♥

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ