Ads

bronzer concealer

Σειρά essence “try it. love it!”

10:08 μ.μ.toniamakeupdiaries

Σειρά essence “try it. love it!


Τα top προϊόντα της νέας σειράς «άνοιξη – καλοκαίρι 2017» της essence κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο 2017 σε μία ξεχωριστή σειρά την try it. love it!”. Τα νέα προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια θα σας συναρπάσουν – όλα σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές!


                                                   essence eye & face palette                                

Λάμψτε! Τέσσερις απόλυτα ταιριαστές σκιές ματιών, ένα ρουζ και ένα highlighter συνδυάζονται σε δύο μοναδικές παλέτες, ιδανικές για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Διατίθενται στους κωδικούς 01 glow for it και 02 rise & shine. Περίπου στα €4,99*.







essence volume stylist 18h curl & hold mascara                                                                                                 
Στιλάτη! Η κρεμώδης, μαύρη σύνθεση της νέας μάσκαρα, με τα micro styling κεριά, χαρίζει στις βλεφαρίδες απίστευτη καμπύλη και όγκο που διαρκεί. Κι αυτό που θα σας εντυπωσιάσει είναι το ανάγλυφο πλεκτό σχέδιο στο καπάκι  του προϊόντος. Περίπου στα 3,79*.


essence volume stylist 18h lash extension mascara
Εκτεταμένη έκδοση! Το βουρτσάκι της μάσκαρα αυτής, με το ρομβοειδές σχήμα,  δημιουργεί μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χάρη στις ίνες επιμήκυνσης που περιέχει. Το καπάκι του προϊόντος με το ανάγλυφο πλεκτό σχέδιο θα σας ενθουσιάσει. Περίπου στα €3,79*.



essence shine shine shine lipgloss
Εξαιρετικό! Το νέο lipgloss, με τη λεία και απαλή υφή, χαρίζει έντονη λάμψη και ένα wet-look εφέ στα χείλη. Διατίθεται στους κωδικούς 03 friends of glamour, 08 indie romance και 12 runway, your way. Περίπου στα €2,49*.





essence camouflage full coverage concealer             
Κρυφός ήρωας! Το υγρό-κρεμώδες αυτό κονσίλερ καλύπτει άψογα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τυχόν ατέλειες στο δέρμα. Προσφέρει υψηλή κάλυψη που διαρκεί για ώρες και είναι ιδανικό για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται στους κωδικούς 05 ivory και 10 nude. Περίπου στα €3,19*.





essence luminous matt bronzing powder                 
Καλοκαιρινή λάμψη! Η ματ μεταξένια-ιριδίζουσα σύνθεση της νέας πούδρας εξασφαλίζει μία διακριτικά ηλιοκαμένη όψη. Διατίθεται στον κωδικό 01 sunshine. Περίπου στα €3,79*.







essence instant matt make-up setting spray                                                
Το ελαφρύ, διαφανές σπρέι, εμπλουτισμένο με ένα φυσικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, απορροφά την περιττή λιπαρότητα από το δέρμα, σταθεροποιεί το μακιγιάζ και το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Περίπου στα €3,79*.






essence colour boost high pigment nail paint                                               
Τα νέα βερνίκια νυχιών σε πέντε υπέροχα, χαρούμενα χρώματα σάς εξασφαλίζουν το ιδανικό στιλ για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η λαμπερή σύνθεσή τους προσφέρει εκπληκτική κάλυψη με μόνο ένα πέρασμα.
Διατίθενται στους κωδικούς 01 instant friendship, 02 instant fun, 06 instant happiness, 08 instant party και 11 instant match. Περίπου στα €2,29*.





Η σειρά της essence try it. love it!” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Φεβρουάριο 2017**. Στη συνέχεια τα προϊόντα θα ενταχθούν στη βασική σειρά της essence «άνοιξη - καλοκαίρι 2017».  

* προτεινόμενη λιανική τιμή
                                                                                **μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ