Ads

advice brush

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΟΣ - ΑΠΟ ΤHN CLINIQUE

11:37 μ.μ.toniamakeupdiaries

Θα κάνατε ποτέ μπάνιο με τα ρούχα σας; Φυσικά όχι. Σκεφτείτε το μακιγιάζ σας σαν να είναι τα ρούχα αυτά αλλά στο πρόσωπό σας.
Εάν το μακιγιάζ δεν έχει αφαιρεθεί σωστά πριν πλύνετε το πρόσωπό σας, δρα σαν ένα εμπόδιο μεταξύ της επιδερμίδας σας και του προϊόντος καθαρισμού.

Για να προσφέρετε στο πρόσωπό σας ένα βαθύ καθαρισμό στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν 2 ειδών ρύποι που πρέπει να απομακρύνετε:
·         Το μακιγιάζ
·         Οι ρύποι λιπαρότητας και εξωτερικού περιβάλλοντος που έχουν συσσωρευθεί όλη την ημέρα.

Για να τους απομακρύνετε αποτελεσματικά, πρέπει να έχετε στρατηγικά προϊόντα καθαρισμού:
1.     Ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το έλαιο για να διαλύσετε το επίμονο μακιγιάζ (foundationconcealer, κτλ)
2.     Και ένα προϊόν καθαρισμού με βάση το νερό για να απομακρύνετε τη ρύπανση, τον ιδρώτα, τη λιπαρότητα και οτιδήποτε έχει συσσωρευθεί στους πόρους.

Για αυτό και εμείς το ονομάζουμε Διπλό Καθαρισμό.

ΒΗΜΑ 1: Ντεμακιγιάζ
Το Take The Day Off Cleansing Balm λιώνει στην επιδερμίδα σας διασφαλίζοντας μια εμπειρία spa. Κάντε μασάζ στην επιδερμίδα, με κυκλικές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.
Στο τέλος κάντε μασάζ με απαλές κινήσεις κοντά στην περιοχή των ματιών για να μην κυκλοφορήσει το μακιγιάζ σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Απομακρύνετε με ένα νωπό πανί αφού πρώτα το βουτήξετε σε χλιαρό νερό. Στο τέλος επαναλάβετε με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι.






ΒΗΜΑ 2: Η καθαρή κίνηση.
Έχοντας ξεμπερδέψει με το μακιγιάζ και τους ρύπους, το προϊόν καθαρισμού σας μπορεί τώρα να δουλέψει αποτελεσματικά. Αυτό το δεύτερο βήμα καθαρισμού δρα πέρα από επιφανειακούς ρύπους, βαθιά - για να εξυγιάνει την επιδερμίδα σας και να σας προσφέρει τον υπέρτατο καθαρισμό. Ένα ακόμη όφελος: οι οροί και οι λοσιόν απορροφώνται τώρα καλύτερα και δρουν πιο γρήγορα – δίνοντας τη διάσημη λάμψη Clinique στην επιδερμίδα σας.

Για τον υπέρτατο καθαρισμό, συμμαχήστε με το Clinique Sonic SystemPurifying Cleansing Brush – για να καθαρίσετε τους πόρους και να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας σας.



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ