Ads

accordo bath

Viola feelings!

4:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια; Πως είστε; Επιτέλους έστω και για λίγο έχουμε ήλιο, έχει αλλάξει η διάθεσή μας και οι μέρες για το καλοκαίρι όλο και λιγοστεύουν!

Τι σας έχω όμως για σήμερα; Επειδή είμαι σε τρελά κέφια θα σας παρουσιάσω μία σειρά προϊόντων φυτικής Ιταλικής προέλευσης, που δοκίμασα πρόσφατα, της εταιρίας L'Erbolario και στο τέλος θα σας έχω και διαγωνισμό, για αυτό μη μου φύγετε, stay tuned!



Accordo Viola, διαβάζω και μυρίζω ταυτόχρονα....Όλες μου οι αισθήσεις ξυπνάνε και το μυαλό μου ταξιδεύει σε ανθισμένα τοπία, άνοιξη, λουλούδια, όμορφες μυρωδιές, μυρωδιές γνωστές και οικίες όπως του πανσέ.

Ανέκαθεν λάτρευα την Άνοιξη, ήταν πάντοτε η αγαπημένη μου εποχή. Πάντα χαλάρωνα, ένιωθα πως ανέπνεα ξανά και όλα έμοιαζαν πιο εύκολα και πιο αισιόδοξα. Τα λουλούδια και ειδικά οι πανσέδες και οι βιολέτες δεν έλειπαν ποτέ από το μπαλκόνι μου. Οι πρώτοι για τους αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων, που μου προσέφεραν και το όμορφο άνθος τους και οι δεύτερες για το ανεπανάληπτο άρωμά τους και το μωβ χρώμα τους που λατρεύω και είναι το αγαπημένο μου!

Όταν λοιπόν άνοιξα το κουτί του L'Erbolario, που έφτασε σπίτι μου, μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός μου, όταν αντίκρισα τη μωβ σειρά που ακούει στο όνομα Accordo Viola;
Εδώ να σημειώσω πως η συσκευασία που παρέλαβα ήταν μακράν η καλύτερη όλων με διαφορά από όσα δέματα έχω παραλάβει ως σήμερα! Τόσο ντελικάτο, καλοφροντισμένο και κιμπάρικο κουτί!




Μία σειρά περιποίησης ξεπήδηξε από το κουτί και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και μυρωδιά!

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - με εκχύλισμα Βιολέτας

Άμυνα κατά της πρόωρης γήρανσης, χάρη στα εκχυλίσματα Πανσέ και της αρωματικής Βιολέτας, απαλός καθαρισμός χάρη στα αμινοξέα Βρώμης, ενυδάτωση και λάμψη χάρη στις πρωτεϊνες ρυζιού, αυτά θα βρεις να αναφέρονται στον οδηγό των προϊόντων.

Εγώ θα σου πω απλά πως πρόκειται για το πιο ερωτικό και αισθησιακό αφρόλουτρο, που έχω δοκιμάσει ποτέ, με έντονο άρωμα, πλούσιο αφρό που διαρκεί και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα και απαλά αρωματισμένη. Έτοιμη να υποδεχτεί την κρέμα σώματος.





ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΝΤΟΣ - με εκχύλισμα Βιολέτας

Τρία πολύτιμα έλαια από βαμβάκι, babassu και ελιά, ενάντια των ελεύθερων ριζών. Νεανικό και φωτεινό δέρμα χάρη στο ενυδατικό σύμπλεγμα από ελιά και σιτάρι.

Για εμένα είναι απλά μία πολύ έντονη, πλούσια αρωματική κρέμα σώματος, που συμπληρώνει ιδανικά το αφρόλουτρο. Θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ το πλούσιο ρομαντικό της άρωμα είναι έτοιμο να σε αποπλανήσει.



Δε θα σου κρύψω πως στην αρχή το τόσο έντονο άρωμα της με ζάλισε και μου άφηνε μία δυσάρεστη οσμή καθώς απλωνόταν στο δέρμα μου. Ευτυχώς μετά από λίγο διαπίστωσα πως το πολύ έντονο άρωμα εξατμίζεται για να μείνει μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να το ερωτευτεί η επιδερμίδα σου.



Και το καλύτερο είναι πως εκτός της επιδερμίδας μένουν αρωματισμένα και τα ρούχα που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα για 2-3 ημέρες. Το διαπίστωσα όταν μετά το μπάνιο μου φόρεσα τις πυτζάμες μου και μύριζαν για τις επόμενες 2 ημέρες χωρίς να έχω ανανεώσει την κρέμα στο σώμα μου.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ - με εκχύλισμα Βιολέτας

Με απαλό κρεμώδη αφρό, έλαιο βαμβακιού και πρωτεϊνες ρυζιού για άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας.



Δεν έχω να πως πολλά για το σαπούνι, Κάνει όσα και το αφρόλουτρο και μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα από τα δύο για το μπάνιο του, ανάλογα με τις ανάγκες του και τι του αρέσει περισσότερο. Προσωπικά επιμένω περισσότερο στο αφρόλουτρο, ωστόσο και το σαπούνι μου άρεσε εξίσου απλά για "λειτουργικούς" λόγους επιλέγω το πρώτο.


ΑΡΩΜΑ - Νότες από φύλλα Βιολέτας, Ανθό Ηλιόπορου, Γιασεμί

Μία πανδαισία αρωμάτων. Ένα πραγματικά έντονο άρωμα λουλουδιών, έτοιμο να γοητεύσει οποιονδήποτε στο πέρασμά σου. Συμπληρώνει τέλεια το αρωματικό σου μπάνιο και πετυχαίνει αυτό που πολλές αναζητούμε από ένα άρωμα, τη διάρκεια.

Σε μία minimal συσκευασία, με το ματ βελούδινο γυαλί του πραγματικά θα το λατρέψεις αν ανήκεις στην κατηγορία, που αγαπούν τα έντονα, λουλουδάτα αρώματα, γεμάτα ερωτισμό.



Εν κατακλείδι αυτό που έχω να πω ως επίλογο είναι πως αν αγαπάς τα έντονα αρώματα, τα λουλούδια, είσαι άνθρωπος εσωστρεφής, ερωτικός και με έντονα συναισθήματα τότε η σειρά Accordo Viola της L'Erbolario είναι για εσένα η ιδανική.

Πετυχαίνει να συνδυάσει το έντονο άρωμα με τον ρομαντισμό και την αθωότητα που αποπνέει ταυτόχρονα. Τη θεωρώ τέλεια σειρά για χειμώνα - άνοιξη αλλά σε καμία περίπτωση για καλοκαίρι. Αν με ρωτάς αν θα την ξανααγόραζα αυτή τη σειρά; Η απάντηση είναι με κλειστά μάτια! Γιατί μου προσφέρει όλα όσα θέλω από μία ολοκληρωμένη αρωματική σειρά. Καθαριότητα, ενυδάτωση, άρωμα με διάρκεια.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ήμουν μικρή περνούσαν κάποιες κυρίες δίπλα μου, οι οποίες ενώ χανόταν από τα μάτια μου το άρωμά τους επέμενε να μένει εκεί σαν να τις είχα δίπλα μου. Και πάντα έλεγα πως το πετυχαίνουν αυτό. Τώρα ξέρω πως με αυτή τη σειρά μπορώ να το πετύχω κι εγώ!

*Τα προϊόντα της L'Erbolario θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, μπορείς να μάθεις σε ποια απλά επικοινωνόντας με τη σελίδα τους. 

** Στην ίδια σειρά μπορείς να βρεις αρωματικά σακουλάκια για τα συρτάρια και αρωματικό κερί χώρου.




Κι επειδή θέλω κι εσείς να ζήσετε αυτό το ταξίδι της αποπλάνησης και του ερωτισμού της Βιολέτας, δύο (2) τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα άρωμα της σειράς Accordo Viola.

Πως θα το κερδίσεις; Ακολούθησε προσεχτικά τα παρακάτω βήματα για να είσαι μία από τις 2 τυχερές του διαγωνισμού!

1. Like τη σελίδα μου στο facebook: Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp

2. Κάνε εγγραφή στο blog μου

3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και στο Google account name θα βάλεις το όνομα με το οποίο έκανες εγγραφή στο blog μου.



4. Προαιρετικά άφησέ μου σχόλιο κάτω από την ανάρτηση με τη γνώμη σου για το post.

Λήξη διαγωνισμού: 15/3/2017



You Might Also Like

32 σχόλια

  1. Πολυ ωραιο και κατατοπιστικο το αρθρο σου..Απο οσα μας εδωσες να καταλαβουμε προκειται για υπεροχα προιοντα!Μας μετεφερες απ ευθειας 2-3 μηνες μπροστα!!!Ειμαι λατρης των λουλουδατων αρωματων και πιστευω θα μου ταιριαζει! Μακαρι να ειμαι τυχερη!!! Σ ευχαριστουμε για το τελειο δωρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω εκπλαγει...μολις μου ηρθε μια μυρωδια ανοιξης,ρομαντισμου και αγαπης μεσα απο αυτο το αρθρο.Μεγαλη αγαπη με φυτικα προϊόντα και το desing του μπουκαλιου σε ματ βελουδινο γυαλι..Ευχαριστουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω. Με ξετρελάνες με τη μωβ βιολέτα !!! Και την περιγραφή όλη κ του κουτιού !!! Κ κολλητή μου εχει καραμέλες βιολέτα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα ολα...πολυ ωραια πραγματα. ..ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ θα ήθελα να κερδίσω αυτό το εξαιρετικό δώρο που μας χαρίζετε. Σας ευχαριστούμε πολύ, σας εύχομαι πάντα επιτυχίες, καλές δουλειές, και καθημερινή άνοδο στο σάιτ σας! Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και εύχομαι υγεία, ευτυχία, χαρές και πολλά λεφτά σε κάθε σπιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 🌼 Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο σας.!! 🌼Μακάρι να φανώ τυχερή.!! 🌼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πόσο τη λατρεύω αυτή τη μυρωδιά...!!! μου ξυπνά πολλές αναμνήσεις! υπέροχο άρθρο! ευχαριστούμε πολύ για το φανταστικό δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Yπέροχο !!!κάθε φορά μαθαίνω και κάτι νεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου και από εδώ Τόνια. φαίνεται πολύ ωραία η σειρά και επ' ευκαιρία τη γνώρισα. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο. καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχος διαγωνισμός! Μακάρι να σταθώ τυχερή! Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική προσφορά και καλή επιτυχία σε όλους μας!💋💜🐼🍀☁💖👠👜🌂🎑💄💘🐹💮🌳🍄💗🍏☔📑👄❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ιδιότητες του αρώματος είναι μοναδικές, καθώς σε μεταφέρει με ένα ξεχωριστό απαλό και ταυτόχρονα διαπεραστικό άρωμα του θα μας ταξιδέψει σε τόπους ιδιαίτερους. Ενα άρωμα που μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.Σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ !!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ <3 ΜΟΝΑΔΙΚΟ <3 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ <3 <3 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραίο ποστ!!!!! Μου έκανες να θέλω οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν γνωρίζω το προιόν , αλλά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!!!!Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ!!!!!!Ονειρεμένο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εκπληκτικο !!! ευχαριστουμε πολυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σημειώσω αρχικά πως κι εγώ δεν γνωρίζω το προϊόν και τη συγκεκριμένη εταιρεία γενικότερα... Εντάξει, το ομολογώ ότι είμαι και λίγο άσχετη, πάντως θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Επίσης, να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα το κείμενο-γνωριμία με το προϊόν, προσωπικά ένιωσα να πλημμυρίζει ο χώρος γύρω μου με... βιολέτες και γιασεμιά, τόσο έντονη ήταν η αίσθησή του!!! Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν και... μακάρι να είμαι τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ όμορφο το άρθρο σου . Καταπληκτικό το άρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ