Ads

αμπούλες ομορφιά

Celebrating with MybeautyBox!

6:09 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου όμορφα! Το Mybeautybox.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και είμαι τόσο χαρούμενη, που επέλεξαν κι εμένα ανάμεσα σε ακόμη 13 αγαπημένες bloggers & youtubers, να γιορτάσουμε όλες μαζί αυτά τα γενέθλια, χαρίζοντας και σε εσάς μοναδικά πακέτα ομορφιάς! Μείνετε ως το τέλος μαζί για να μάθετε το πως...!

Το Mybeautybox, θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη, που εισέπραξε όλον αυτό το χρόνο, αποφάσισε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο party κουτιών, που έγινε ποτέ! Έτσι, λοιπόν καλεστήκαμε εμείς οι 14 να δημιουργήσουμε από ένα κουτί με 5 προϊόντα ομορφιάς από το eshop του mybeautybox, ώστε να σας το παρουσιάσουμε αλλά και να το κερδίσετε!

- Το Κουτί Ομορφιάς -

Θέλω να είμαι ειλικρινής! Δυσκολεύτηκα αρκετά να δημιουργήσω το κουτί μου, γιατί το eshop διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς! Έτσι, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα κουτί, που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων κοριτσιών από εσάς, να περιέχει αγαπημένα προϊόντα, προϊόντα που θα μπορεί να βάλει η κάθε μία από εσάς στην καθημερινότητα της, στη ρουτίνα περιποίησης αλλά και προϊόντα που θα σας κάνουν να νιώσετε και να είστε πιο όμορφες από ποτέ!



Το κουτί, που σας ετοίμασα περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

- Αμπούλες ενυδάτωσης Arcaya
- Ντεμακιγιάζ Χειλιών & Ματιών Vivo Verde
- Douple Lipstick της Ak (Adriana Karembeu)
- Κρέμα ματιών Agnotis
- Ρουζ Honey Queen της W7



Κι επειδή όλα αυτά τα διάλεξα με πολύ αγάπη για εσάς, θα σας πω από δύο πραγματάκια για το καθένα, ώστε να ξέρετε τι θα κερδίσετε!

- Αμπούλες Aloe Vera Arcaya -

Ένα πακέτο με 5 αμπούλες, που προσφέρουν ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου τη στιγμή που τη χρειάζεσαι! Βραβευμένες ως οι καλύτερες αμπούλες για το 2016!
Ιδανική για δέρματα αφυδατωμένα, ξηρά, με κοκκινίλες ακόμη και για επανόρθωση από ηλιακά εγκαύματα.

3-4 σταγόνες αρκούν για να σου ενυδατώσουν το πρόσωπο κυριολεκτικά στη στιγμή! Σου προσφέρουν μία δροσερή αίσθηση, απορροφάτε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ νιώθεις την επιδερμίδα σου σα να την έχεις περάσει με τζελ φυσικής αλόης. Η φυσική αλόη αφήνει μία αίσθηση στην επιδερμίδα σαν να έχεις περάσει ένα προστατευτικό φιλμ, που κλειδώνει μέσα της την υγρασία και δεν την αφήνει να εξατμιστεί. Ένιωσα ακριβώς αυτό!



Η ενυδάτωση ήταν άμεση, καθόλου βαριά αίσθηση στο δέρμα, άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Η κρέμα μου έστρωσε καλύτερα από ποτέ!
Η κάθε αμπούλα αρκεί για αρκετές χρήσεις και μένει προστατευμένη, χάρη στο καπάκι - σταγονόμετρο που περιέχει το κουτί και κουμπώνει επάνω στην αμπούλα.

Shop it here -- https://goo.gl/cxfoJs

Tip: Δοκιμάστε να κάνετε πρώτα peeling και μετά να εφαρμόσετε την αμπούλα. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

- Ντεμακιγιάζ Χειλιών & Ματιών Vivo Verde -

Μία απαλή διφασική λοσιόν, που καθαρίζει σε βάθος το μακιγιάζ των ματιών και χειλιών. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, γνωστό για το πόσο καλό κάνει στα μάτια αλλά και στην επιδερμίδα γενικότερα, έλαιο βερύκοκου και ηλίανθου.

Έχει μία ιδιαίτερη μυρωδιά, που προσωπικά δε με ενθουσιάζει και ιδιαίτερα, μιας και προτιμώ τα ντεμακιγιάζ μου να είναι όσο πιο άοσμα γίνεται. Ωστόσο όμως τσεκάρισα πως αφαιρεί πάρα πολύ καλά ακόμη και το πιο δύσκολο μακιγιάζ, οπότε για αυτό το λόγο θα προσπερνούσα το θέμα της μυρωδιάς, που και πάλι είναι καθαρά υποκειμενικό. 



Επίσης το θεωρώ ιδανική επιλογή για ευαίσθητα μάτια και μάτια που γενικότερα έχουν θέματα, αφού δεν τσούζει, δεν ενοχλεί το παραμικρό στα μάτια και φυσικά το αμυγδαλέλαιο, που περιέχει θα κάνει πολύ καλό στις βλεφαρίδες σας και ενώ ταυτόχρονα θα τις θρέφει. Plus ότι είναι ελληνικό προϊόν και αυτά πρέπει να τα στηρίζουμε.

Shop it here -- https://goo.gl/cC4yPL

- Ak (Adriana Karembeu) The Douple Lipstick -

Πρόκειται για ένα διπλό κραγιόν, όπου εφαρμόζοντας το χρώμα έχεις ένα τελείως ματ αποτέλεσμα, ενώ περνώντας το gloss της άλλης πλευράς πετυχαίνεις ένα λαμπερό τελείωμα!



Έχει έντονη απόδοση χρώματος, εξαιρετικά μακρά διάρκεια στη ματ εκδοχή του, σε σημείο πιστεύω που κερδίζει επάξια τον τίτλο του ανεξίτηλου, ενώ δε ξηραίνει καθόλου τα χείλη!!!! Στεγνώνει πολύ γρήγορα και σου αφήνει ένα βελούδινο τελείωμα στα χείλη σχεδόν πουδρέ, που δεν κολλάει καθόλου. 

Είναι μακράν το καλύτερο ματ gloss, που έχω δοκιμάσει, με τεράστια διαφορά! Αυτό που με εντυπωσίασε δε περισσότερο, ενώ δε το περίμενα, είναι πως περνώντας το γυαλιστικό gloss, πάνω από το χρώμα, αυτό που περιμένει κανείς είναι η σύστασή του να μετατραπεί σε κοινό gloss. Λάθος!



Εξεπλάγην όταν διαπίστωσα πως αφαιρώντας σε χαρτοπετσέτα το γυαλιστικό, το χρώμα από κάτω συνέχισε να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες! 

Επίσης η συσκευασία του είναι πολύ εντυπωσιακή και μοντέρνα με ματ τελειώματα και ombre σβησίματα, κάτι που μου κέντρισε την προσοχή.


Εδώ έχω διαλέξει την απόχρωση 07, ένα κόκκινο γλυκό, ανοιξιάτικο με κάποιες νότες κοραλλί, ενώ υπάρχουν άλλες 23 αποχρώσεις για να βρεις ποια σου ταιριάζει περισσότερο. Και πίστεψέ με θα θέλεις και τις 24....!

Shop it here -- https://goo.gl/iPquMM

- Κρέμα ματιών Agnotis -

Μία κρέμα ματιών τελείως μα τελείως φυσική! Τόσο που την καθιστά κατάλληλη και για όσες ακολουθούν ομοιοπαθητική. Περιέχει εκχυλίσματα από αλθαία, πράσινο τσάι, τζίντζερ και χαμομήλι, όλα από βιολογικές καλλιέργειες. Οι μαλακτικές ουσίες της κρέμας, προέρχονται από ελαιόλαδο και κουκούτσι σταφυλιού.

Η κρέμα της σειράς "Youth & Nature" επιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει τη ελαστικότητα, να ενυδατώσει την περιοχή, να προστατεύσει από τη δημιουργία ρυτίδων και να μειώσει τις σακούλες.



Από τη μυρωδιά, το χρώμα και την υφή της κρέμας μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο φυσική είναι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει διάρκεια "ζωής" μόνο 2 μήνες. Η σύσταση της είναι αρκετά πηχτή, τόσο που θέλει το χρόνο της για να απορροφηθεί. Αυτό από τη μία είναι καλό, αφού σου επιτρέπει περισσότερο χρόνο για μασάζ στην περιοχή, κάτι που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Το χρώμα της θυμίζει τις χειροποίητες κρέμες, που περιέχουν συνήθως μέλι και είναι υποκίτρινο. Η μυρωδιά της είναι λιγάκι έντονη, αλλά δε μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς μου θυμίζει. Περισσότερο νομίζω βγάζει το άρωμα από ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων και βοτάνων. 

Shop it here -- https://goo.gl/gm9jfR

- Ρουζ Honey Queen της W7 -


Εντάξει τι να πω για αυτό το ρουζ; Προέρχεται από μία εταιρία και μία σειρά, που όλες λατρεύουμε για τη συσκευασία τους, τα χρωματικά τους παιχνιδίσματα και τα υπέροχα μοτίβα!



Διάλεξα την απόχρωση Honey Queen, όχι γιατί δε μου αρέσουν και τα υπόλοιπα της σειράς, απλά το θεωρώ ως το πιο ευκολοσυνδύαστο ρουζ, ειδικά για καλοκαίρι. Ζεστοί χάλκινοι τόνοι, που αναμιγνύονται ιδανικά με τις παλ αποχρώσεις του λιλά και του ροζ, για να προσφέρουν ένα απίστευτα ζεστό ηλιοκαμμένο χρώμα και να ενισχύσουν τη φυσική λάμψη. Το αγαπάμε όλες, απλά!

Shop it here -- https://goo.gl/c0Gr3g

Και αφού σας παρουσίασα το κουτί μου, θα περιμένω να μου αφήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το πως σας φάνηκαν τα προϊόντα που διάλεξα και αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά. Και ναι είναι η ώρα να ακολουθήσει ο διαγωνισμός που τόσο πολύ περιμένετε!


" Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!"

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα εδώ: https://goo.gl/1h1rvd


- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ -

Μία τυχερή, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να δοκιμάσει όλα τα προϊόντα του κουτιού, που σας παρουσίασα, σε κανονικό μέγεθος, αρκεί να ακολουθήσει σωστά τα παρακάτω βήματα:
(Η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση και οι συμμετοχές ισχύουν για facebook & Instagram)

1. Like στις σελίδες:
    - Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp
    - mybeautybox.greece

2. Σχόλιο στην ανάρτηση με τη γνώμη σου για το κουτί

3. Ακολούθησε με στο Google+

4. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Θέλεις να συμμετάσχεις κι από το Instagram? Tότε:

1. Follow τους λογαριασμούς μας:
- toniamakeupdiaries
- mybeautybox.gr

2. Σχόλιο προσκαλώντας φίλες σου!





*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον αποστολέα.

**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει.

Λήξη διαγωνισμού: 03/04/2017


Καλή επιτυχία!!!!

Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς και τις παρακάτω Bloggers & Youtubers, που γιορτάζουν μαζί μας τα γενέθλια του Mybeautybox.gr

Another make up world

Annalamakeup

Maggie depp

Venia Kiritsi (instagram) - modeonwed

The boudoir secrets

Nadrobe

Flashing diaries

The dame O Clock

Nothing like fashion

Angel's Beauty

Beauty is all around

FashiON you

Natasha V

You Might Also Like

101 σχόλια

  1. Υπέροχες επιλογές! Ευχαριστούμε πολύ! fb: Maria Chanioti, gfc: boubou, instagram: mchanioti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικός διαγωνισμός... Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι υπέροχο δώρο!!! 😍😍😍
    Ευχαριστουμε παρα πολύ ! 😊😊
    Καλη μου τύχη!! ✌✌✌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελεια τα προιοντα που διαλεξες να βαλεις στο ανοιξιατικο αυτο κουτακι ομορφιας!!!!μου εκαναν κλικ οι αμπουλες ενυδατωσης arcaya, η κρεμα ματιων agnotis και το ακρως καλοκαιρινο ρουζακι!!!!!σ ευχαριστουμε πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΟΥΤΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελεια ευχαριστουμε πολυ♥μακαρι να ειμαι η τυχερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σουπερ δωρο οτι πρεπει ακριβως για την γυναικα.ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΔΩΡΆΚΙ 💝 💝 💝 💝 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ πάρα πολύ για το διαγωνισμό! Τα προϊόντα είναι ένα και ένα διαλεγμένα 💖💖💖 μακάρι να μου χαμογελάσει η τύχη 🍀 🍀 💋 💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνονται φοβερά προϊόντα...Καταπληκτικό κουτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ωραια πραγματακια Ευχαριστουμε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΕΡΟΧΟ <3 ΜΟΝΑΔΙΚΟ <3 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ <3 <3 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι καταπληκτικό το κουτί και ξετρελάθηκα με το ρουζ! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαινονται ολα υπεροχα! Ομορφη παρουσιαση... Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει κανενα αν και εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο το ρουζ. Τωρα θα ηθελα να αποκτησω και καποια απο τα υπολοιπα. Ευχαριστουμε για την ευκαιρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικα προϊοντα 😊
    Ευχαριστουμε πολυ 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το μαγικο αυτο κουτακι τι να πω,εχω ξετρελαθει ολα αυτα που εχει μεσα ειναι ενα και ενα.Μακαρι να σταθω τυχερη για να τα,δοκιμασω.Σας ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπεροχα δώρα εξαιρετικά προϊόντα μακάρι να κερδίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχαριστούμε πολύ, για το υπέροχο δωρο που μας προσφέρετε❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! 👩‍💻🍀💥🎀🎁 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! 🎈🏆🇬🇷 🎀🎁🕉️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια πολλά στη σελίδα που μας προσφέρει το δώρο. Τα προ'ι'όντα μέσα στο κουτί είναι πολύ ωραία !! Σας ευχαριστούμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ..ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..facebook sotiria koukou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχα όλα τα προιόντα!Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω της κρέμα Agnotis γιατί έχω ακούσει καλά λόγια!!!Σε ευχαριστούμε πολύ που μας προσέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε ευχαριστούμε πολυ για το υπέροχο δωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταπληκτικα προιοντα!θα ηθελα πολυ να τα κερδισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι ωραίο κουτάκι γιατί έχει και προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ενα κουτι που υποσχεται ανοιξιατικους τονους και εχει οσα αναζηταμε για καθε περιοχη μακιγιαζ και περιποιησης, μακαρι να μου χαμογελασει το ανοιξιατικο κουτακι και τα χαρει και η επιδερμιδα μου <3 φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα κουτί που περιλαμβάνει ότι επιθυμεί κάθε γυναίκα 👩 για την περιποίηση της.. Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχο δωρο με χρησιμα προιοντα, ευχαριστουμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ εντυπωσιακά προϊόντα! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. monadika ola !! καλη σαρακοστη μακαρι να κερδισω για δωρακι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πολυ ωραια προιοντα ολα, μου αρεσει που εχει κ φυσικης προελευσης και φυσικα το κραγιον που παραμενει κ οταν βγαλουμε το λιπγκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ευχαριστουμε!!!ερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σας ευχαριστούμε πολύ, για το υπέροχο δωρο που μας προσφέρετε❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. υπεροχο κουτι με καταπληκτικα προιοντα.......ευχαριστουμε παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα και θα ήθελα να τα δοκιμάσω.. ιδιαίτερα το υγρό για ντεμακιγιάζ και τις αμπουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενδιαφέροντα προϊόντα ειδικά οι αμπούλες! Ευχαριστούμε πολύ ❣❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Υπεροχα προϊοντα. Πολυ ωραια παρουσίαση των προίωντων. Ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φοβερα προιοντα και θα ηθελα πολυ να τα δοκιμάσω. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω κι εγώ αυτά τα προϊόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καταπληκτικά προϊόντα,θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τελεια ολα αυτα που διαλεξες μεσα στο κουτι.Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ ωραία προϊόντα!! Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εξαιρετικές επιλογές. Λατρεύω τη εταιρεία agnotis!!! Ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν τα εχω δοκιμασει τα προιοντα αλλα με αυτα που διαβασα εχω εντυπωσιαστει. Μακαρι να φανω τυχερη. Ευχαριστουμε για την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 💕💕💕💕💕Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!!!💕💕💕💕💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό.
    Φαίνεται πολύ ενδιαφέρων κουτάκι.
    Εύχομαι να σταθώ τυχερή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πολυ ωραια κ χρησιμα ολα τα προιοντα!Ευχαριστουμε πολυυυυ!������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έχω δοκιμάσει μόνον την κρέμα ματιών Agnotis και είναι πραγματικά υπέροχη! Μακάρι να σταθώ τυχερή και να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα που φαίνονται εξαιρετικά!!!! Ευχαριστούμε πολύ για το πανέμορφο κουτί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Υπέροχο! Θέλω να τα δοκιμάσω όλα! Thx...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τέλειο!!! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κατερίνα Μωραϊτη.Τέλειο δώρο!!Ευχαριστούμε πολύ!
    Facebook:Κατερίνα Μωραϊτη
    GFC:katerina moraiti
    Instagram: katerinakiangel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. πάρα πολύ ωραία προίόντα!!! ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φοβερό κουτί ομορφιάς,σούπερ επιλογές...Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα προιόντα και πολύ θα το ήθελα...Ευχαριστούμε πολύ!!!! fc: Vasoula Lianou, instagram: vasonafpaktosb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπώ AK !!! Εχω δοκιμάσει το nude και ήταν πολύ ωραίο και σταθερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι καταπληκτικός διαγωνισμός που είναι αυτός, στην υπέροχη σελίδα σας! Ελπίζω να σταθώ τυχερή :-) Μακάριιι!!! Τα θέλω τόσο πολύυυ!!! Τα λάτρεψα μόλις τα είδα! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την ευκαιρία, την δυνατότητα και την χαρά που μας δίνετε να αποκτήσουμε αυτά τα φανταστικά και απαραίτητα προϊόντα για την περιποίησή μας!
    Έλαβα μέρος:
    Στο facebook με όνομα: Eleni V. Mylona
    Στο instagram με όνομα: @eleni.mylona
    Στο blog σου gfc με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Σε ακολουθώ:
    Στο Google+ με όνομα: Ελένη Μυλωνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Όλα τα προϊόντα που διάλεξες είναι είναι εξαιρετικά 😍 υπέροχα 💗 Τόνια σε ευχαριστούμε πάρα πολύυυυυυ ❤💋 Εύχομαι να είμαι τυχερουλα 😃😉😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πολύ ωραίο δώρο!!! Ευχαριστούμε!!! :) Ιωάννα Μπουρνουσούζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πολυ ωραια ολα τα προιοντα κ χρησιμα!Θα θελα πολυ να τα δοκιμασω!!👌🏼👌🏼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολυ ωραια ολα τα προιοντα !!!!!!
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη
    google+:MARI KOS
    instagram:mariakoste
    marikos21o@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εκπληκτικά προιόντα!!!!Το καλύτερο gift box!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολύ καλές επιλογές!!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!
    FB name:Ανδρια Διωτου
    google+:ΑΝΔΡΙΑ ΔΙΩΤΟΥ
    instagram: andriadiotou
    andriadiotoy@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πολύ ωραία προϊόντα...Ειδικά οι αμπούλες..Πολύ θα ήθελα να ήμουν τυχερή. .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Σας ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό σας.. Μακάρι να σταθώ τυχερή. Να έχετε πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. υπέροχο δώρο!!! 😍😍😍
    Ευχαριστουμε παρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Υπέροχα δώρα, ευχαριστούμε για την ευκαιρία!
    Facebook & Google+: Nina Kampouri
    Instagram: ninakampouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κουτάκι! Ξεχωρίζω το ρουζ!
    Maria Ifadopouou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ανακοινωθεί εδώ: https://goo.gl/1h1rvd

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ