Ads

βάφλες γλυκό

Πεντανόστιμες Βάφλες Μπανάνας στο 1'

12:44 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας φίλες μου! Παρασκευή σήμερα και ακολουθεί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, που το πιο όμορφο από το να ετοιμάσετε ένα πλούσιο και υγιεινό πρωϊνό για τα παιδάκια σας και όχι μόνο!
Για αυτό κι εγώ σας ετοίμασα για σήμερα τις αγαπημένες μας βάφλες, που γίνονται πανεύκολα, είναι γευστικότατες και τις λατρεύουμε οικογενειακώς!

Στα plus της συνταγής είναι ότι εκτός από θρεπτικές είναι και μία πολύ καλή ιδέα για να καταναλώσετε τις πολύ ώριμες μπανάνες, χωρίς να χρειαστεί να τις πετάξετε!



Υλικά για 8 βάφλες

150γρ βούτυρο
100γρ ζάχαρη
3 αυγά
2 ώριμες μπανάνες
150γρ αλεύρι γοχ
5γρ baking powder


Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά, ώστε το μείγμα να γίνει αφρός. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες σε φετάκια και πολτοποιούμε.












Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το baking. Ανακατεύουμε να γίνει χυλός.


Για κάθε βάφλα θα χρειαστούμε περίπου 3κσ γεμάτες από το χυλό. Αφού έχουμε ζεστάνει τη βαφλιέρα, προσθέτουμε τις κουταλιές και ψήνουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευής μας ή ωσότου πάρουν οι βάφλες χρυσαφί χρώμα.

Τοποθετούμε τις βάφλες επάνω σε σχάρα να κρυώσουν!

Τις απολαμβάνουμε μόνες τους, με σπιτική μερέντα (δες εδώ: https://goo.gl/4A6eoV ), μαρμελάδα και γιαούρτι, παγωτό - σοκολάτα και ξηρούς καρπούς! Οι επιλογές αμέτρητες αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας! Καλή σας όρεξη!




Print
Friendly and PDF



You Might Also Like

1 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ