Ads

αγαπημένα beauties

Μάρτιος'17 | Beauty Αγαπημένα & Empties

6:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου! Παρόλο που διανύουμε τα μέσα Απρίλη, είχα σχεδιασμένο από αρχές του μήνα να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα προϊόντα μου για τον Μάρτιο αλλά και κάποια empties που μαζεύτηκαν. Δυστυχώς βγήκα εκτός χρονοδιαγράμματος, οπότε σας τα παρουσιάζω σήμερα.

Αφορούν καθαρά προϊόντα ομορφιάς και πρέπει να τονίσω πως τα empties αυτή τη φορά, είναι προϊόντα που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στο ράφι μου, είναι όλα "value for money" και θα τα αγόραζα ξανά και ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση!!! Πάμε να ξεκινήσουμε....

Μάρτιος'17 | Beauty Αγαπημένα



Mascara Volume Stylist by Essence

Ένα καινούργιο προϊόν της εταιρίας, το οποίο προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή μου και με κέρδισε από την πρώτη εφαρμογή. Πολύ όμορφη συσκευασία, με ένα ιδιαίτερο σχέδιο στο καπάκι, που θυμίζει πλεγμένο καλάθι. Περιέχει fibers, τα οποία βοηθούν στο να γεμίσουν οι βλεφαρίδες και να προσθέσει μάκρος. Όντως, με το πρώτο κιόλας πέρασμα, οι βλεφαρίδες μακραίνουν, ενώ με τη δεύτερη στρώση έρχονται και γεμίζουν, χωρίς να κολλάνε.

Με ένα λεπτό σχετικά βουρτσάκι, το οποίο βοηθάει να βαφούν ακόμη και οι πιο μικρές βλεφαρίδες αλλά και εκείνες που βρίσκονται στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τα fibers, που περιέχει γίνονται εύκολα αντιληπτά επάνω στο βουρτσάκι. Κυριολεκτικά τη λάτρεψα και σίγουρα θα την αγόραζα ξανά και ξανά ειδικά αν σκεφτείς πως στοιχίζει λιγότερο από 4€!!!!



Σε προ(σ)καλώ να τη δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου! 

Βαθμολογία: 10/10

*Σε όλες τις τελευταίες μου φωτογραφίες, για όσους με ακολουθούν στο Instagram, φοράω τη συγκεκριμένη μάσκαρα.

Primer Χειλιών από Yves Rocher

Ένα προϊόν, που όταν το κοιτούσα στον κατάλογο, έλεγα δε μπορεί. Είναι δυνατόν να υπάρχει ένα προϊόν, το οποίο εφαρμόζεται πριν το κραγιόν και σου μετατρέπει το κάθε κραγιόν σε ματ και του δίνει διάρκεια; Αποκλείεται!!!! Και το πήρα καθαρά και μόνο από μεγάλη περιέργεια....Και μάντεψε; Δουλεύει! Ούτε κι εγώ η ίδια που το δοκίμασα δε το πίστευα. Κι όμως κάνει αυτό ακριβώς που λέει.


Έβαλα μία γενναιόδωρη δόση, όπως όταν εφαρμόζω το lip balm μου, το άφησα λίγο να απορροφηθεί ή τέλοσπαντων να δω πως "αντιδρά" πριν το κραγιόν.  Αφήνει τα χείλη βελούδινα, ακριβώς όπως είναι τα primer για το foundation, που αφήνουν ματ την επιδερμίδα. Εφάρμοσα ένα τελείως φθηνό κραγιόν, κατακόκκινο και όντως το μετέτρεψε σε ματ. Μη φανταστείς το τελείως ματ (τύπου τα πασίγνωστα longstay) αλλά σαφώς έπαιρνε την πολύ γυαλάδα και του έδινε μία αρκετά καλή διάρκεια.

Η τιμή του όταν το πήρα με την έκπτωση ήταν κάπου στα 7€ αν θυμάμαι καλά. Εντάξει δεν είναι ένα προϊόν, το οποίο θεωρώ απαραίτητο στη συλλογή κάποιου, αλλά αν ωστόσο έχεις πολλά κραγιόν, όπως εγώ καλή ώρα, είναι μια καλή εναλλακτική να έχεις μία πλούσια συλλογή και σε ματ κραγιόν, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσεις στο να αγοράσεις καινούργια.

Βαθμολογία: 8/10

Παλέτα Μακιγιάζ από Wetn'Wild

Μία παλέτα με 120 χρώματα! Όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για το μακιγιάζ της, σκιές ματιών, ρουζ, κραγιόν και eyeliner. Πολλές αποχρώσεις, αμέτρητοι συνδυασμοί για χειμώνα και καλοκαίρι. Περιέχει πολύ ωραίες επιλογές χρωμάτων και μου άρεσε ο σχεδιασμός της ίδιας της κασετίνας. Το σχήμα των σκιών, που είναι σε χείλια, καθώς και τα υπόλοιπα γεωμετρικά σχήματα. Επίσης στο εσωτερικό του καπακιού, διαθέτει και καθρέπτη.

Κοστίζει στα  38€ και είναι μία πολύ καλή επιλογή για κάποια κοπέλα, που τώρα ξεκινάει τη συλλογή μακιγιάζ της αλλά είναι εξαιρετική επιλογή και για δώρο! Θα ενθουσιάσει, όπου και να τη χαρίσετε. Θα τη βρείτε στο Skouras Cosmetics εδώ: https://goo.gl/Knx4nW

Βαθμολογία: 8/10

Foam Conditioner από Pantene ProV

Η νέα επανάσταση στα conditioner έρχεται από την Pantene και είναι σε μορφή αφρού! Ακριβώς όπως οι γνωστοί αφροί styling, που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα για τα μαλλιά! Τον χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα, κάθε φορά στο λούσιμο των μαλλιών μου και δηλώνω ενθουσιασμένη!!!!

Είναι πολύ εύχρηστος, απλώνεται πολύ εύκολα στα μαλλιά και σχεδόν απορροφάτε, ξεπλένεται πανεύκολα και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό. Γιατί ως τώρα τα συνηθισμένα conditioner ήθελαν αρκετό ξέπλυμα για να καθαρίσει καλά το προϊόν από τα μαλλιά, ώστε να μη μείνουν υπολείμματα. Αυτά ξεχάστε τα με τον αφρό! Ειδικά αν βιάζεσαι να κάνεις ένα γρήγορο λούσιμο αλλά τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από conditioner, είναι η ιδανική επιλογή.

Στα plus του είναι ότι αφήνει τα μαλλιά πολύ καλά ενυδατωμένα, όπως τα συνηθισμένα conditioner, δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, οπότε είναι ιδανικό και για όσες έχουν λιπαρά μαλλιά και τα αφήνει λεία και μεταξένια. Τέλος είναι πολύ οικονομικό, μου κόστισε γύρω στα 4,50€ από Hondos Center και έχω πάρει αυτό της σειράς για αναδόμηση και προστασία. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 10/10

Face Gel Cleansing από Yves Rocher

Μέχρι τώρα ότι έχω δοκιμάσει από τη συγκεκριμένη εταιρία μου άρεσε πάρα πολύ, οπότε είπα αυτή τη φορά να δοκιμάσω και ένα gel καθαρισμού προσώπου. Επέλεξα αυτό της σειράς Nutritive Vegetal για πολύ ξηρές επιδερμίδες. 

Είναι ένα αρκετά παχύρρευστο gel, το οποίο δε δημιουργεί σχεδόν καθόλου αφρό. Είναι σαν να κάθεται πάνω στο δέρμα χωρίς να τρέχει στο ελάχιστο. Για αυτό και πάντα το καθαρίζω με σφουγγαράκι προσώπου. Καθαρίζει πολύ καλά και δεν αφήνει το παραμικρό αίσθημα τραβήγματος στην επιδερμίδα. Μου άρεσε τόσο η ποιότητά του όσο και το άρωμά του.

Μου κόστισε με την έκπτωση κάπου στα 9€ λιανικής και είναι στα 125ml ενώ είναι φυτικό προϊόν χωρίς επιβλαβή στοιχεία για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Βαθμολογία: 10/10


Μάρτιος'17 | Empties που λάτρεψα!!!!


CC Complete Cream από Youthlab

Και θα ξεκινήσω με ένα προϊόν, που στην ουσία όλο αυτό το διάστημα μονοπώλησε στην κυριολεξία το ενδιαφέρον μου, σε σημείο που είχα ξεχάσει όλα μου τα foundation στην άκρη! Σας έχω ξαναμιλήσει για την τόσο αγαπημένη μου καλυπτική CC και σε παλαιότερο post αλλά την συμπεριλάβει και στα Beauty Awards '16 (μπορείς να τα δεις εδώ: https://goo.gl/iimhg7).

Εν τάχει θα σας πω πως τη λατρεύω γιατί είναι σούπερ καλυπτική, ενυδατική, δε βαραίνει την επιδερμίδα, έχει δείκτη προστασίας για τον ήλιο, κάθεται τέλεια στην επιδερμίδα μου και είναι ότι καλύτερο για τα καθημερινά μακιγιάζ στη δουλειά και στην έξοδο!

Μπορείς να τη βρεις σε πολλά φαρμακεία αλλά και online από την ίδια την εταιρία και η τιμή της ξεκινάει περίπου από τα 15€.

Βαθμολογία: 10'''/10

Άρωμα FM 420 από Federico Mahora (FM Group)

Ένα άρωμα, το οποίο ήταν καθαρά μία τυχαία μου επιλογή ανάμεσα στους τόσους κωδικούς που διαθέτει η εταιρία. Και ήταν καθαρά τυχαία επιλογή γιατί πρώτον ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και δεύτερον γιατί δε μπορούσα να αποφασίσω και να καταλήξω στο τι ήθελα.

Έτσι, λοιπόν έφτασε στα χέρια μου ο κωδικός 420, που αντιστοιχεί στο άρωμα Guess for Women του οίκου Guess. Και σε αυτό το σημείο να κάνω μία εισαγωγή για να μη παρεξηγηθώ! Τα αρώματα της εταιρίας δεν είναι "τύπου αρώματα", όπως τα περισσότερα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι αγνώστου προελεύσεως. Τα αρώματα αυτά προέρχονται από την ίδια εταιρία, που παραγγέλνουν τα αρώματά τους και οι ίδιοι επώνυμοι οίκοι. Για ευνόητους λόγους λοιπόν, κυκλοφορούν με κωδικούς αλλά και υπάρχει τεράστια διαφορά στην τιμή.

Στα χαρακτηριστικά τώρα του αρώματος να σας πω, πως περιέχει 20% αρωματικά έλαια, ανήκει στην κατηγορία Pure και κατατάσσεται στα αποπλανητικά γλυκά αρώματα. Κατά τη γνώμη μου δε το θεωρώ και ιδιαίτερα γλυκό, ούτε μου φάνηκε βαρύ. Περιέχει 50ml ποσότητα, πολύ ικανοποιητική και έχει πολύ καλή διάρκεια το ίδιο το άρωμα σαν άρωμα.

Κοστίζει 18,70€ τιμή λιανικής αλλά μπορείς πολύ συχνά να τα βρεις στις μηνιαίες εκπτώσεις και στα μέλη ισχύει και επιπλέον 30% μόνιμη έκπτωση.

Βαθμολογία: 9/10

Μάσκα Μαλλιών Seri της Farcom

Πρόκειται για μία επαγγελματική μάσκα μαλλιών της σειράς Seri από την εταιρία Farcom και η συγκεκριμένη είναι για βαμμένα μαλλιά. Σας έχω μιλήσει για τη συγκεκριμένη σειρά και στο παρελθόν (μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ: https://goo.gl/27Syml).

Αυτό που έχω να πω για τη συγκεκριμένη είναι πως σίγουρα είναι μία "value for money" επιλογή, αφού κοστίζει στα 8,70€ τα 300ml και σίγουρα είναι από τις πολύ οικονομικές επαγγελματικές σειρές, που μπορεί να βρει κάποιος στο εμπόριο.



Εκεί που θέλω να σταθώ είναι πως παρόλο ακούγοντας κάποιος την τιμή της μάσκας, να θεωρούσε και να έλεγε πως σιγά μωρέ....και τι μάσκα επαγγελματική μπορεί να είναι όταν στοιχίζει μόλις τόσο λίγο....και έλα μωρέ τώρα......

Να σας πω πως τη συγκεκριμένη μάσκα τη χρησιμοποιώ συστηματικά 1 χρόνο τώρα. Σε αυτό τον 1 χρόνο κι ενώ βάφω τα μαλλιά μου ανά δίμηνο συνήθως και στις αποχρώσεις του κόκκινου, που ξέρετε πόσο εύκολα ξερνάει το χρώμα, θα σας πω πως παρατήρησα αισθητή διαφορά στη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών μου. Δε σας λέω πως δε ξέβαφε καθόλου, όμως σαφώς είχε τεράστια διαφορά στο δίμηνο το ξέβαμμα των μαλλιών μου, πριν την εντατική της χρήση. Συν του ότι τα μαλλιά μου συνεχίζουν να είναι λαμπερά και όχι άτονα!



Να μη ξεχάσω να σας πω πως μπορείτε να τη βρείτε σε συνεργαζόμενους επαγγελματικούς χώρους αλλά και online σε καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα.  

Βαθμολογία: 9/10

Σαμπουάν & Conditioner Olivia

Νομίζω πως η συγκεκριμένη σειρά Olivia του Papoutsanis είναι μία πολύ γνωστή και αγαπημένη σειρά πολλών από εσάς. Οφείλω να ομολογήσω πως έφτασε στα χέρια μου τελείως τυχαία, όταν μία Παρασκευή βράδυ ζήτησα από τον σύζυγό μου επιστρέφοντας να μου φέρει ένα οποιοδήποτε περιοδικό. Δε θυμάμαι καν ποιο περιοδικό ήταν, που τα είχε ως δώρο και τα 2 προϊόντα.

Παρέμειναν για πάρα πολύ καιρό σε κάποιο ράφι σε σημείο, που κόντευα να ξεχάσω πως υπήρχαν. Και όχι γιατί τα σνομπάριζα αλλά γιατί ήδη είχα αρκετά ανοιχτά προς χρήση και ήδη κάποια άλλα δρομολογημένα να δοκιμάσω και να γράψω για αυτά. Οπότε και παρέμειναν στην άκρη.

Όταν λοιπόν, έφτασε η ώρα να τα δοκιμάσω ενθουσιάστηκα, κυρίως με το σαμπουάν. το οποίο μου άρεσε πολύ η σύσταση του αλλά και ο αφρός που δημιουργούσε. Καθαρίζει πολύ καλά και σε βάθος, θεωρώ πως δίνει πολύ καλή διάρκεια ακόμη και σε μαλλιά με τάση λιπαρότητας αν και τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι για βαμμένα μαλλιά.


Το conditioner είναι και αυτό ένα αρκετά καλό προϊόν, που λειαίνει και ξεμπλέκει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή δεν έχουν αντλία και τα 2 μπουκάλια, θεωρούσα πως το σαμπουάν θα μου τελείωνε πρώτο και θα μου έμενε η μαλακτική καθότι πιο πηχτή. Κι όμως τελείωσαν ταυτόχρονα λες και ήταν υπολογισμένα με ακρίβεια!

Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε άμεσα κι εσείς αν δε το έχετε κάνει ήδη. Για εμένα πλέον αποτελούν δύο πολύ αγαπημένα προϊόντα, που είναι σίγουρα "value for money" και έχουν μπει ήδη στη λίστα μου με τις επόμενες αγορές. Κοστίζουν νομίζω κάπου στα 4€ το καθένα αλλά πολύ συχνά τα έχει πάρει το μάτι μου σε φαρμακεία 1+1 δώρο που σίγουρα βγαίνουν πολύ πολύ οικονομικά!

Βαθμολογία: 10/10

Αυτά λοιπόν ήταν τα δικά μου Αγαπημένα για τον μήνα που μας πέρασε αλλά και τα empties που κατάφεραν να με πείσουν να τα φτάσω ως το τέλος! Περιμένω τα δικά σας σχόλια, με τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα αλλά και τα empties που σας έχουν κάνει να τα εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση.

Μη ξεχνάτε να με ακολουθείτε και στα υπόλοιπα social media και να κάνετε εγγραφή στο blog μου αν σας άρεσε το σημερινό μου post!





 Φιλάκια πολλά xxx

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Τελεια ολα ειδικα η παλετα της wet and wilg.Πολυ ωραιο ποστ😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! τα Αγαπημένα και Empties είναι πάντα από τα αγαπημένα post όλων!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ