Ads

γενέθλια Διαγωνισμός

Happy Birthday | Dust & Cream Λάρισας

1:46 μ.μ.toniamakeupdiaries

Πριν λίγες ημέρες τα Dust + Cream Λάρισας, έσβησαν το δεύτερο κεράκι τους και το γιόρτασαν μαζί μας σε ένα φανταστικό party με καλεσμένους όλους εσάς, που παρευρεθήκατε και γιορτάσατε μαζί μας!





Καλεσμένοι επίσης στο party ήταν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Στικούδη, δύο επώνυμοι καλλιτέχνες, που τόσο πολύ αγαπάτε και περάσατε υπέροχα μαζί τους! Φωτογραφίες, αυτόγραφα ήταν λίγα από αυτά που σας προσέφεραν και οι δύο απλόχερα! Όσοι με ακολουθείτε στα social θα είδατε σίγουρα τα live της ημέρας!










             















Πλήθος κόσμου γέμισε το μαγαζί από νωρίς στις 6 εκείνη την ημέρα! Μουσική από τον πολύ γνωστό Dj  Κωνσταντίνο Πιλάτο, μας κράτησε συντροφιά ως τις 9 το βράδυ, ενώ κόσμος ερχόταν συνεχώς!




Όσοι παρευρέθησαν εκείνη την ημέρα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν μακιγιάζ από το πολύ έμπειρο προσωπικό του καταστήματος, που είναι πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και φυσικά να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς που έτρεχαν με υπέροχα δώρα Dust + Cream!




Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το κατάστημα για την τιμή και την πρόσκληση, που μου έκανε να βρίσκομαι δίπλα τους εκείνη την ημέρα, να γιορτάσω μαζί τους και να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα τους, που μου χάρισαν φεύγοντας με μία goodie bag!



Η goodie bag περιελάμβανε μεταξύ των δειγμάτων ένα μολύβι ματιών σε γκρι ασημί απόχρωση, ένα βερνίκι νυχιών σε μία σούπερ ανοιξιάτικη λιλά παλ απόχρωση και ένα υπέροχο άρωμα σε συσκευασία travel για να μπορώ να έχω πάντα μαζί στην τσάντα μου το άρωμά μου!





Και για όσους δε μπόρεσαν να παρευρεθούν σε αυτό το υπέροχο party γενεθλίων, τα Dust + Cream Λάρισας, σε συνεργασία με το Blog μας, χαρίζουν σε δύο (2) τυχερές από ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, στο κατάστημα της Λάρισας! Οπότε αν θέλεις να είσαι μία από τις τυχερές:

Facebook Διαγωνισμός


1. Like στις σελίδες: Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp   &   Dust and Cream Λάρισας
2. ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα βρεις εδώ
3. Σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού ή πρόσκληση φίλων

Instagram Διαγωνισμός

1. Follow τους λογαριασμούς: toniamakeupdiaries & dustandcreamlarisa
2. Σχόλιο στη φωτό που θα βρεις εδώ

Λήξη διαγωνισμού: 2/5/2017

*Ο διαγωνισμός αφορά την περιοχή της Θεσσαλίας και το δώρο δεν ανταλλάσσετε με προϊόντα ή χρηματικό ποσό. 
**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σχόλια με κάλεσμα σελίδων ή κρυμμένα σχόλια θα ακυρώνονται από το διαγωνισμό. 
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί ως 1/6/2017 και μόνο στο κατάστημα Dust&Cream Λάρισας, που το προσφέρει. 
*****Επιπλέον κοινοποιήσεις δε μετράνε ως έξτρα συμμετοχές.
******Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, θα είναι ένας και θα είναι από το σύνολο των συμμετοχών εδώ και στο Instagram.




Μη ξεχνάτε να με ακολουθείτε και στα υπόλοιπα social media και να κάνετε εγγραφή στο blog μου αν σας άρεσε το σημερινό μου post!






Φιλάκια πολλά xxx

You Might Also Like

1 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ