Ads

blush eyeshadow

3 Products to try this season & Giveaway!

7:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και αν και ο καιρός δε θυμίζει καθόλου καλοκαίρι, εμείς αντιστεκόμαστε σθεναρά και ξεγελιόμαστε με τα καλοκαιρινά μας outfit!

Σήμερα θα σε πάω ένα βήμα παρακάτω, βάζοντας και το μακιγιάζ σου σε mood καλοκαιρινό και θα σου με 3 προϊόντα, που όλες θα πρέπει να έχουμε στο φετινό μας νεσεσέρ! Γιατί είναι τέλεια προϊόντα (τσεκαρισμένα ένα - ένα), άκρως καλοκαιρινά και σούπερ οικονομικά, άρα "value for money" επιλογές για όλες!



Πρόκειται για 3 προϊόντα, που πρόσθεσα πρόσφατα στη συλλογή του μακιγιάζ μου και από την πρώτη στιγμή δε με απογοήτευσαν καθόλου!
Είναι η Selective Color Palette Eyeshadow, η Τerracotta Stardust και το Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof όλα από Golden Rose.
Πάμε να τα γνωρίσουμε ένα ένα από κοντά και στο τέλος σου επιφυλάσσω και μία έκπληξη!


Μία παλέτα όνειρο, που δε πρέπει να λείπει από καμία συλλογή! Περιέχει 12 γήινες αποχρώσεις, η συγκεκριμένη είναι η 02, με ματ, σατινέ και περλέ σκιές για να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα καλοκαιρινά makeup look και όχι μόνο! 

Την αγάπησα γιατί οι σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση, περιλαμβάνει μεγάλο καθρέπτη στο εσωτερικό, που σου επιτρέπει να βαφείς οπουδήποτε, είναι πολύ οικονομική, στοιχίζει μόλις 10,90€. Οι σκιές είναι τόσο αρμονικά συνδυασμένες μεταξύ τους, που μπορείς να δημιουργήσεις πολλά όμορφα γήινα μακιγιάζ.


Προσωπικά τα καλοκαίρια, δε βάφομαι καθόλου έντονα και τις περισσότερες φορές θα με δεις βαμμένη με bronze look, κάτι το οποίο ΛΑΤΡΕΥΩ!!!! Οπότε ψηφίζω 10/10 και αγαπώ αυτή την παλέτα!

Extra tip: Στις καλοκαιρινές μας διακοπές αποφεύγουμε να κουβαλάμε πολλά προϊόντα μαζί. Τη συγκεκριμένη παλέτα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να βάψεις τα φρύδια σου, κάνοντας μίξη των χρωμάτων για να πετύχεις το χρώμα που θέλεις, ενώ την περλέ ανοιχτόχρωμη σκιά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως highlighter.

Τerracotta Stardust

Πρόκειται για το πολύ γνωστό ρουζ, που σίγουρα κάποια απόχρωση του θα έχετε δοκιμάσει. Το αγαπάμε όλες γιατί είναι πολύ φωτεινό, με έντονους ιριδισμούς κάτι που το καλοκαίρι είναι must!
Αυτή τη φορά τόλμησα να δοκιμάσω τη νέα απόχρωση 108.


Είναι μία πολύ ανοιχτόχρωμη, ελαφρώς ροζ απόχρωση, που δημιουργεί ένα πολύ έντονο περλέ αποτέλεσμα! Ιδανικό για highlighter! Όμως η χρήση του δε περιορίζεται εκεί, αφού μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις και σαν σκιά για ένα πολύ φωτεινό αποτέλεσμα στο βλέφαρο, αλλά και πάνω από το ματ ρουζ, που ήδη έχεις για να το κάνεις λίγο πιο καλοκαιρινό, πιο βραδινό.

Στα plus είναι η τιμή του, μόλις 9,90€, το μέγεθος που είναι αρκετά μεγάλο αλλά και το πόσο εύκολα απλώνεται στο πρόσωπο!



Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof

Ένα κραγιόν που δε χρειάζεται συστάσεις, δε χρειάζεται προλόγους, το γνωρίζετε και το λατρεύετε όλες κι εγώ μαζί! Κάθε νέα απόχρωση της εταιρίας εξαντλείται πριν καν καλά προλάβει να γίνει ευρέως γνωστή!!!!

Και δεν είναι υπερβολή, αφού θεωρείται από τα καλύτερα ανεξίτηλα ματ κραγιόν της αγοράς αυτή τη στιγμή και το πιο οικονομικό! Δε στεγνώνει τα χείλη, μυρίζει πολύ όμορφα, απλώνεται τέλεια στα χείλη χωρίς να χρειάζεται περίγραμμα, τα δείχνει πιο μεγάλα και ένας λόγος που τα αγαπώ περισσότερο εκτός του ότι είναι πολύ σταθερά, είναι γιατί μπορώ να πετύχω τα καλύτερα ombre χείλη με αυτά τα κραγιόν, αφού συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους!



Αυτή τη φορά διάλεξα μία πιο nude απόχρωση, από την καινούργια σειρά το 13, γιατί γενικώς ειδικά το καλοκαίρι λατρεύω αυτές τις αποχρώσεις, αφού μου αρέσει να δίνω περισσότερη έμφαση στο ηλιοκαμένο δέρμα μου.

Προς το παρόν το φοράω μαζί με την ροζ απόχρωση 03 και το ombre αποτέλεσμα που μου δίνει ο συνδυασμός αυτός είναι το κάτι άλλο!


Αυτά είναι τα 3 προϊόντα, που θεωρώ απαραίτητα στο φετινό μας νεσεσέρ. Πείτε μου ποια προϊόντα ξεχωρίσατε κι εσείς αυτό τον μήνα και ποια δεν αποχωρίζεστε ποτέ καλοκαίρι;

Αν θέλεις να είσαι εσύ η μία και μοναδική τυχερή από Facebook & Instagram, που θα γεμίσει το νεσεσέρ της και με τα 3 προϊόντα της Golden Rose, τότε:

1. Ακολούθησε τα βήματα συμμετοχής αν συμμετέχεις από Facebook εδώ: https://goo.gl/N3zbSn
2. Ακολούθησε τα βήματα συμμετοχής αν συμμετέχεις από Instagram εδώ: https://goo.gl/GmQiiv

Ο διαγωνισμός θα λήξει 20/6/2017 και η τυχερή θα ανακοινωθεί στη σελίδα μου στο facebook.

*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν την εταιρεία Londessa S.A. χωρίς καμία επιβάρυνση του αποστολέα.
**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σχόλια με κάλεσμα σελίδων ή κρυμμένα σχόλια θα ακυρώνονται από το διαγωνισμό. 
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει. 

Βρείτε με και εδώ:








You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω & εύχομαι να είμαι Η τυχερή!!!!!gfc:oliviafb:olga ristani Instagram: oliviawins_78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να κερδισω! fb: Slavica Tasevska instagram: slavicat_89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη παρουσίαση και όμορφα προιόντα! Καλό καλοκαίρι συμμετέχω και γω στην κλήρωση ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικό δώρο!! Υπέροχα προιόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίθανα προϊόντα!! Θαυμάσιο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου - Instagram: apollwnia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ 🌺🌺 ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌺🌺🌺 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ 🌺🌺😊😊 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 💋💋💝💝💖💞 instagram bagia9837 facabook Vagia Tsaknaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ