Ads

balm chabby

Clinique - Ώρα για παιχνίδι!

12:38 μ.μ.toniamakeupdiaries

Τα εμβληματικά χρώματα Crayola® crayon συναντούν
τα πασίγνωστα Clinique Chubby Stick™


ΠΟΙΟΣ: Η Clinique, η κορυφαία μάρκα περιποίησης, συνεργάζεται με την Crayola®, την παγκόσμια πρωτοπόρο στα προϊόντα δημιουργικής έκφρασης των παιδιών.

ΓΙΑΤΙ:  Ο χρωματικός κόσμος της Clinique είναι αυτός όπου η φαντασία συναντά το ταίρι της. Πρόκειται για χαρά, έκπληξη και ατελείωτες δυνατότητες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Crayola, τον παγκόσμιο ηγέτη στα προϊόντα χρωματισμού. Η Clinique και η Crayola® ζωντανεύουν το χρώμα και τη φαντασία με έντονο και παιχνιδιάρικο τρόπο. Αυτές οι δύο εμβληματικές μάρκες έχουν συναντηθεί για πρώτη φορά με αφορμή τη δημιουργίας μιας συλλεκτικής έκδοσης που θα κάνει τη ρουτίνα του μακιγιάζ πιο διασκεδαστική από ποτέ.



Το άνοιγμα ενός κουτιού κηρομπογιών ξυπνά αισθήματα νοσταλγίας και αναμνήσεων από την παιδική ηλικία, γεμάτα χρόνο παιχνιδιού και δημιουργικότητας. Η Clinique προκαλεί το ίδιο συναίσθημα σε πολλές γυναίκες που θυμούνται τη μάρκα ως το πρώτο τους σύστημα περιποίησης για την επιδερμίδα.

Η Clinique συνεργάστηκε με την Crayola® για να δημιουργήσει μια συλλεκτική έκδοση 10 χρωμάτων Chubby StickMoisturizing Lip Colour Balm, σε συλλεκτική συσκευασία εμπνευσμένη από τις αγαπημένες μας κηρομπογιές Crayola®. Η Clinique αυτή τη σεζόν ζωντανεύει αυτή την αίσθηση της νοσταλγίας, της διασκέδασης και του πολύχρωμου παιχνιδιού για τα χείλη.

Συνεργαζόμενοι στενά με την Crayola®, η Clinique έχει το χρώμα και τα ονόματα αυτών των αποκλειστικών αποχρώσεων χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο μοναδικά ονόματα της Crayola, όπως το Mauvelous, το Razzmatazz, το Mango Tango και το Tickle Me Pink. Τώρα, με την απλή κίνηση ενός κραγιόν, οποιοσδήποτε μπορεί να μεταφερθεί πίσω στην παιδική του ηλικία και να ξαναζήσει την αίσθηση ενθουσιασμού που του προκαλούσε ένα νέο κουτί κηρομπογιών Crayola.

ΓΙΑΤΙ: Ο χρωματισμός εκτός των γραμμών δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικός από ό,τι σήμερα με την Clinique και τα Crayola®. Η Clinique στους καταναλωτές φέρνει τη δημιουργικότητα και τη χαρά της εξερεύνησης με το χρώμα μέσω αυτής της συνεργασίας με την Crayola®.

ΠΟΤΕ: Τα Clinique Crayola Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm θα είναι διαθέσιμα αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών με ΠΛΤ 21,10€.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ