Ads

2017 μακιγιάζ

ERRE DUE - SPRING-SUMMER 17

2:29 μ.μ.toniamakeupdiaries

‘Η ομορφιά έχει ένα πρόσωπο, το δικό σου. Ήρθε η στιγμή να αναδείξεις τη μοναδικότητά σου. Πόσταρέ την, μοιράσου την.Με αυτοπεποίθηση, με τρέλα, με αγάπη. Εμείς είμαστε μαζί σου. Έχουμε τα εργαλεία, τα χρώματα και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να κάνεις την διαφορά.’
THIS SPRING
MAKE A DIFFERENCE!

ERRE DUE



Η νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2017 της ERRE DUE είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα και τις υφές των ρούχων που κυριάρχησαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου της μόδας. Πράσινο, μωβ, κοραλί, ροζ, φέτος η Άνοιξη παίζει με όλη τη χρωματική παλέτα της φύσης.
Η νέα πρόταση μακιγιάζ της ERRE DUE αποπνέει ζωντάνια, χαρά, δημιουργικότητα, μοναδικότητα όπως άλλωστε είναι ο ίδιος ο πυρήνας της μάρκας.
Η ποιότητα είναι όπως πάντα αμετάβλητα και αδιαπραγμάτευτα  υψηλή.
Έντονα χρώματα, matte και satin αποδόσεις, ποικιλία χρωματικών συνδυασμών, νέες υφές εντείνουν τις αισθήσεις και κάνουν τη διαφορά.
Δοκίμασέ τα μεμονωμένα ή συνδυαστικά, μπέρδεψε τα χρώματα ή ταίριαξε τα,
φτιάξε το δικό σου μοναδικό ERRE DUE ανοιξιάτικο look.
Αυτή την Άνοιξη, κάνε τη διαφορά!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

FACE

My Fancy Blush
To πιο fancy ρουζ της ERRE DUE σε δύο νέες limited edition χρωματικές παλέτες τριών αποχρώσεων για ανατρεπτικούς συνδυασμούς που εντυπωσιάζουν.
  Palm Tree No. 208 & Aloha No. 209

EYES

EYE SHADOW PALETTE
Για πρώτη φορά η ERRE DUE παρουσιάζει παλέτα με 10 αποχρώσεις σκιών. Μοναδική, σύνθεση με βελούδινη υφή για πλούσιο, γεμάτο χρώμα και ομοιόμορφο satin ή matte αποτέλεσμα.
  From The Moon No. 601 & To The Earth No. 602


SATIN EYE SHADOW
Η κλασσική, αγαπημένη σειρά σκιών της ERRE DUE με satin αποτέλεσμα.  Απαλή, με πλούσιο χρώμα από την πρώτη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.
  Cashmere Lace No. 301, Antique Bronze No. 303, Top Of The Hill No. 313 & Copper Goddess No. 320



MARVELASH EFFECT MASCARA
Νέα απόχρωση της Marvelash Effect Mascara σε περιορισμένη έκδοσηΈντονη απόδοση χρώματος, εντυπωσιακός όγκος, καμπύλη, μήκος και τέλειος διαχωρισμός βλεφαρίδων. Διαθέτει τρίχινο βουρτσάκι και σύνθεση με ενεργά συστατικά που αναπλάθουν τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες.
  Νο. 203


WATERPROOF EYE DESIGNER
Το χρώμα που ζει... στο νερό! Τα εκπληκτικά μολύβια ματιών με satin τελείωμα που λάνσαρε φέτος η ERRE DUE προσφέρουν άνεση στην εφαρμογή, είναι απόλυτα αδιάβροχα, σταθερά έως και 24 ώρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εσωτερικό του ματιού.
  Νο. 102, Νο. 105 , Νο. 107 &  Νο. 112


LIPS

EXPRESS POWDER LIP COLOR
Νέο, limited edition επαναστατικό κραγιόν σε μορφή πούδρας με σφουγγαράκι σε 5 μοναδικές αποχρώσεις. Η πρωτοποριακή του σύνθεση δεν αφυδατώνει τα χείλη και προσφέρει εξαιρετική απαλότητα και υψηλή απόδοση χρώματος με μία μόνο εφαρμογή.
  Νο. 51, Νο. 52, Νο. 53, Νο. 54 & Νο. 55



FULL COLOR LIPSTICK
Η Best seller σειρά κραγιόν της ERRE DUE συμπληρώνεται με πέντε νέες hot αποχρώσεις. Το Full Color Lipstick προσφέρει πλούσιο γεμάτο χρώμα ενώ περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και χαρίζει όγκο στα χείλη.
  Spontaneous Νο. 426, I Am Witness Νο. 427, Dirtie Blondie Νο. 428, Illicit Affair Νο. 429, Dangerous Mind Νο. 430



WATERPROOF LIP DESIGNER
Το χρώμα που ζει... στο νερό! Τα εκπληκτικά μολύβια χειλιών με satin τελείωμα που λάνσαρε φέτος η ERRE DUE προσφέρουν άνεση στην εφαρμογή, είναι απόλυτα αδιάβροχα και σταθερά έως και 12 ώρες.
  Νο. 201


NAILS

EXCLUSIVE NAIL LACQUER
Βερνίκι νυχιών με μοναδική λάμψη και πλούσιο χρώμα. Σύνθεση υψηλής τεχνολογίας με νανοσφαιρίδια που προστατεύει και φροντίζει τα νύχια.
  White Sand No. 267, Tiny Bikini No. 268, Kiss Me No. 269, Cranberry Sorbet No. 270, Wave After Wave No. 271, Lets Go Surf No. 272, Palm Tree No. 273, Summer Escape No. 274, By The Beach No. 275




LAST MINUTE NAIL LACQUER
Το βερνίκι νυχιών της ERRE DUE  όπως δηλώνει και το όνομά του στεγνώνει σε μόλις 1 λεπτό. Το ειδικό του πινέλο εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με δύο μόνο κινήσεις, ενώ η σύνθεση του προσφέρει διάρκεια και ζωντάνια στο χρώμα.
  Ice Cream No. 449, Seaside No. 450, Sand Castle No. 451, In Love No. 452, Choco Tan No. 453, Summer Kiss No. 454



Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Όλη η συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2017 της ERRE DUE κυκλοφορεί σε ειδική συλλεκτική συσκευασία εμπνευσμένη από μία εντυπωσιακή έκρηξη χρωμάτων.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Το λανσάρισμα της νέας συλλογής μακιγιάζ σηματοδοτεί και την επικοινωνία της νέας καμπάνιας της ERRE DUE.  Έκρηξη χρωμάτων, ζωή, τρέλα, αυτοπεποίθηση, μοναδικότητα, αυτή είναι η νέα εικόνα της ERRE DUE.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Τα προϊόντα της νέας συλλογής μακιγιάζ όπως και όλα τα προϊόντα της ERRE DUE είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών καθώς και στο επίσημο site της μάρκας.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ