Ads

αντηλιακό ήλιος

Ήλιος! Εχθρός ή Σύμμαχος; Plus Giveaway!!!

3:14 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου και καλό μήνα! Φτάσαμε στο Μάϊο και είμαστε μόλις μια ανάσα από το καλοκαίρι! Ήλιος, θάλασσα, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς! Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φτάσει εκείνη η στιγμή, ώστε να αρχίσεις να χρησιμοποιείς αντηλιακό για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου,από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Κι επειδή όλο το χρόνο μπορεί να χρησιμοποιούσες την ενυδατική σου με spf15, να σου πω πως τους καλοκαιρινούς μήνες αυτή και μόνο δεν αρκεί! Χρειάζεσαι αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας, που θα μπορούν να σου προσφέρουν την απαραίτητη προστασία και αντιγήρανση για την επιδερμίδα του προσώπου αλλά και του σώματος. Όχι μόνο όταν βρίσκεσαι στην παραλία αλλά και μέσα στην πόλη!



Και για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή, είμαι εγώ εδώ να σου προτείνω 2 αντηλιακά, τα οποία χρησιμοποιώ και εγώ και με έχουν ενθουσιάσει. Πρόκειται για τη σειρά αντηλιακών της ελληνικής εταιρίας ag Pharm, που μπορείς να βρεις μόνο στα τοπικά αλλά και ηλεκτρονικά φαρμακεία Η σειρά περιλαμβάνει την αντηλιακή κρέμα προσώπου και το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος.

Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου


Και ναι οκ το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος μπορείς να περιμένεις να το φορέσεις στην παραλία, όμως το αντηλιακό προσώπου, θα πρέπει να βρίσκεται πλέον καθημερινά στην τσάντα σου! Περιέχει υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη β5, αλόη, ρόδι και βιταμίνη Ε. Χάρη στο ρόδι και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες προλαμβάνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Παρέχει υψηλή προστασία χάρη στο δείκτη προστασίας 50+ και στα φίλτρα  UVA & UVΒ, που περιέχει.

Η γνώμη μου: Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Καταρχήν μου άρεσε το ότι η συσκευασία περιέχει αντλία με δοσομετρητή, οπότε και δε σπαταλάς άσκοπα το προϊόν. Έχει ένα πολύ ωραίο και διακριτικό άρωμα, που θα λατρέψεις. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σε σύγκριση με άλλα αντηλιακά είναι πως αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, χωρίς να τη βαραίνει, όπως συμβαίνει με πολλά αντηλιακά. Επίσης μόλις απορροφηθεί η ποσότητα από την επιδερμίδα, αφήνει ένα λείο και μεταξένιο τελείωμα στην επιδερμίδα. Δε γυαλίζει ακόμη και μετά από ώρες και δε νιώθεις ότι φοράς αντηλιακό.



Στα plus είναι ότι περιέχει χρώμα, το οποίο βέβαια για να είμαι ειλικρινής δε προσφέρει κάλυψη αλλά αφήνει λίγο πιο φωτεινή και ομοιόμορφη την επιδερμίδα. Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα της κάλυψης σε ένα αντηλιακό γιατί θεωρώ πως όσο πιο καλυπτικό τόσο πιο βαρύ στο πρόσωπο, κάτι που δε θέλω. Στρώνει τέλεια στην επιδερμίδα, δε κολλάει και φυσικά αφού δεν είναι βαρύ είναι ιδανικό για όλους τους τύπος.



Κυκλοφορεί σε συσκευασία με αντλία, όπως σου είπα και παραπάνω, στα 75ml, μία ποσότητα ιδανική για να μη τελειώνει γρήγορα αλλά ούτε και να σου μένει πολύ καιρό! Η τιμή του κυμαίνεται από τα 9€ περίπου μέχρι και 20€, οπότε καλό θα ήταν να το ψάξεις αρκετά για να δεις από που συμφέρει καλύτερα.

Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος


Όπως, σου ανέφερα και  στην αρχή η σειρά περιλαμβάνει και γαλάκτωμα σώματος. Το συγκεκριμένο είναι με άρωμα Μονόη, περιέχει εκχύλισμα ροδιού, πράσινου τσαγιού, πανθενόλη και Βιταμίνη Ε. Προσφέρει υψηλή προστασία χάρη στα φίλτρα UVA/UVB και το δείκτη 30, ενώ χάρη στα συστατικά του δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες.

Η γνώμη μου: Έχει ένα απίστευτα μαγευτικό άρωμα, που σε συναρπάζει, αυτό και μόνο για εμένα θα ήταν αρκετό, αφού διαφέρει τόσο από τα περισσότερα αντιηλιακά σώματος που όλα τους μυρίζουν τόσο ίδια!!!! Απορροφάται πολύ γρήγορα χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του και είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό. Αυτό δε σημαίνει ότι στην παραλία δε θα πρέπει να το ανανεώσεις κάθε πότε χρειάζεται (ένα από τα λάθη που κάνουν πολλοί!).

Είναι σε λευκή απόχρωση αλλά ακριβώς επειδή απορροφάτε εύκολα δεν αφήνει λευκά αντιαισθητικά σημάδια. Δε κολλάει, δε γυαλίζει και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο και ενυδατωμένο! Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ και ως γαλάκτωμα σώματος, τόσο που μου άρεσε!!!! 

Το βρίσκεις σε σωληνάριο των 200ml, ποσότητα πολύ ικανοποιητική και με μία μικρή έρευνα που έκανα κοστίζει περίπου από 14€-21€. 

Τώρα, λοιπόν, που ο ήλιος μπορεί να είναι σύμμαχός μας και όχι εχθρός με τα αντιηλιακά της ag Pharm, ξέρεις πολύ καλά ποια θα είναι τα δύο απαραίτητα προϊόντα στο νεσεσέρ των διακοπών σου!

~ Time for a Giveaway ~ 


Κι επειδή δηλώνω απόλυτα ενθουσιασμένη με τα φετινά μου αντιηλιακά, δε μπορώ να μη δώσω την ευκαιρία σε 5 τυχερές να κερδίσουν από ένα σετ αντιηλιακών της ag Pharm, για να γεμίσουν το φετινό τους νεσεσέρ των διακοπών!



Όροι συμμετοχής:

1. Like στη σελίδα Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp
2. Like στη σελίδα της Ag pharm
3. Σχόλιο & πρόσκληση (4) φίλων σου στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ
4. Extra συμμετοχή αν με κάνεις follow στο Google+

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και στο διαγωνισμό που θα τρέχει παράλληλα στο προφίλ μου στο Instagram. Θα με βρεις ως toniamakeupdiaries.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον αποστολέα.
**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σχόλια με κάλεσμα σελίδων ή κρυμμένα σχόλια θα ακυρώνονται από το διαγωνισμό. 
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση των νικητών η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβουν. 
*****Επιπλέον κοινοποιήσεις δε μετράνε ως έξτρα συμμετοχές.
******Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, και θα προκύψουν από το σύνολο των συμμετοχών εδώ και στο Instagram.


Λήξη Διαγωνισμού: 8/5/2017


Καλή επιτυχία σε όλους!




Αν σας άρεσε το σημερινό post θα χαρώ να μου αφήσετε τα σχόλιά σας, τα δικά σας αγαπημένα αντιηλιακά και τις προτάσεις σας!

You Might Also Like

15 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΔΩΡΆΚΙ 💝 💝 💝 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ 🎁 🎁 🎁 🎆 🎆 🎆 🎈 ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΏ ΤΥΧΕΡΉ 🍀 🍀 🍀 💋 💋 💋 💞 💞 💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειαααααααα!!!Ευχαριστουμε πολύυυυυυυυ Μακαρι να σταθω τυχερή!!!!!
    Google: Niki Papageorgiou
    Instagram: @nikipapage
    FB: Νικη Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειο και πολυ χρησιμο δωρο , ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!
    google ΒΑΣΩ ΤΖΙΚΑ
    INSTAGRAM vaso.tzika.1
    fb Vasiliki Tzika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειοοοοο δωρο...!!❤❤❤❤Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία!
    Μακάρι να σταθώ τυχερή θα είναι το ωραιότερο δώρο...!!!
    Instagram moiraria
    google Ria Moira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστουμε παραααα πολυυυυ...μακαρι να σταθω τυχερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σούπερ! Ευχαριστούμε! (Facebook Άννα Μελε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο αυτό διαγωνισμό! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θαυμάσιο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!!
    Facebook: Πετρούλα Φιλίππου
    Instagram: apollwnia
    Google+: APOLLWNIAgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειο δώρο!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!FB:Μαρία Μωραϊτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστουμεε πολυυ πολυυ για το δωροο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φανταστικο δωρο!!σας ευχαριστουμε🌼💮🌹🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φοβερό το καλύτερο δώρο σ' ευχαριστούμε από καρδιάς
    fb: Μαρία Μανασή
    instagram: marakiman_
    Google: Μαρία Μανασή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο δώρο!!!! Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ