Ads

απολέπιση ενυδάτωση

Scrub για λεία επιδερμίδα!

8:24 μ.μ.toniamakeupdiaries

Έφτασε ο καιρός, που έχουμε πετάξει τα βαριά ρούχα από πάνω μας και τη θέση τους έχουν πάρει ανάλαφρα ρούχα, αμάνικα, κοντές φούστες και σορτς! Κι εκεί που περίμενες πως και πως να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν σορτς με τα καινούργια σου σανδάλια, διαπιστώνεις πως η όψη της επιδερμίδας σου είναι θαμπή!

Αποτέλεσμα εικόνας για body scrub legs

Τι κάνεις για αυτό; Μα φυσικά τι άλλο από ένα καλό scrub σώματος! Κι αν μέχρι τώρα δε το είχες εντάξει στη ρουτίνα του μπάνιου σου, καιρός να το ξανασκεφτείς! Αφιέρωσε 5' μία φορά την εβδομάδα για να κάνεις απολέπιση σώματος. Κι αν αυτός ο χρόνος σε τρομάζει, να σου πω πως δε χρειάζεται να αφιερώσεις έξτρα χρόνο, αλλά η όλη διαδικασία γίνεται την ώρα που ούτως ή άλλως κάνεις ντους.

ΓΙΑΤΙ να κάνω scrub; Γιατί όπως νεανική θέλεις να κρατήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου, το ίδιο νεανική θέλεις να παραμείνει και αυτή του σώματος. 
Η απολέπιση θα βοηθήσει να απαλλαγεί η επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, που συσσωρεύονται σε αυτή με αποτέλεσμα να φαίνεται θαμπή και τραχιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιατί να κάνω Scrub
Επιπλέον, εκτός του ότι θα την αναδείξει, δείχνοντας λεία και απαλή σαν βελούδο, θα τονώσει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, έχοντας ως αποτέλεσμα να δεχτεί καλύτερα η επιδερμίδα σου το γαλάκτωμα σώματος, το προϊόν για την κυτταρίτιδα ή τη σύσφιξη ή ακόμη και το self tan, αποδίδοντας περισσότερο.

Τέλος, βοηθάει πολύ και στη διαδικασία της αποτρίχωσης αν γίνει μετά την απολέπιση καθώς οι κόκκοι του srub βοηθούν στο να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη.

Αποτέλεσμα εικόνας για scrub using loofahΠΩΣ; Την ώρα του ντους και αφού έχεις βρέξει την επιδερμίδα σου με χλιαρό νερό, πάρε μία ικανοποιητική ποσότητα για εσένα και ξεκίνα την απολέπιση κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο σου το σώμα. Στα σημεία, όπως φτέρνες, γόνατα και αγκώνες, που είναι πιο σκληρά, επέμενε περισσότερο.

Στην όλη διαδικασία μπορεί να σε βοηθήσει και ένα τρίχινο γάντι ή γάντι λούφας αν δε θέλεις να το κάνεις με την παλάμη σου.

ΠΟΙΟ scrub να διαλέξω; Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά scrub, κυρίως σε μορφή τζελ ή κρέμας, εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία, αντοξειδωτικούς παράγοντες, ακόμη και συστατικά για σύσφιξη και ελαστικότητα. Μπορείς ακόμη να φτιάξεις και ένα scrub μόνη σου με απλά συστατικά, που έχεις στο σπίτι. Αν κάνεις μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις πολλές συνταγές!

Προσωπικά, δεν είμαι από τις κοπέλες που φτιάχνουν μόνες τους τα καλλυντικά τους. Προτιμώ να αγοράζω τα έτοιμα, που συνήθως ξέρω ότι θα μου κάνουν και καλύτερη δουλειά. Και κυρίως προτιμώ, τα προϊόντα που χρησιμοποιώ να μπορούν να μου προσφέρουν περισσότερα από ένα πράγματα από αυτά που αναζητώ.



Όπως το scrub σώματος της BodyBoom, που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και έχω κυριολεκτικά λατρέψει από όλες τις απόψεις!!! 

Και μόνο η συσκευασία του σε ιντριγκάρει να δεις πως είναι μέσα και να το δοκιμάσεις. Όλα τα scrub σώματος, που είχα ως τώρα ήταν σε σωληνάριο ή βάζο. Το συγκεκριμένο είναι σε χάρτινη σακούλα, τύπου φάκελο, των 200γρ, ενώ στο κομμάτι των οδηγιών και συστατικών υπάρχει το πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό κείμενο, που έχεις δει ποτέ σε συσκευασία καλλυντικού!!! Κάνω λάθος;

Γιατί το έχω λατρέψει; Καταρχήν για το άρωμα του! Ο συνδυασμός του καφές με αυτόν της φράουλας είναι ανεπανάληπτος! Και το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα αρώματά τους φτάνουν στο αποκορύφωμα και αναδύονται  μόνο εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία του πίλινγκ.

Επίσης το συγκεκριμένο scrub, με φυσικά υλικά, βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, λόγο της καφεΐνης που περιέχει, ενώ η απολέπιση επιτυγχάνετε με χάρη στην καστανή ζάχαρη και το αλάτι Ιμαλαϊων, που περιέχει. Ακόμη βοηθάει στην διαδικασία αντιγήρανσης χάρη στη βιταμίνη Ε.

Τέλος, κάνει την πιο τέλεια ενυδάτωση, που έχω δει ποτέ μου σε πίλινγκ! Αφήνει το δέρμα τόσο λείο, φωτεινό και βελούδινο, που ειλικρινά θεωρείς πως δε χρειάζεται μετά να περάσεις κανένα προϊόν φροντίδας! Εννοείται όμως πως θα το εφαρμόσεις για όσα είπαμε παραπάνω άσχετα αν τα αιθέρια έλαια, που περιέχει κάνουν ήδη πολύ καλή ενυδάτωση.

Φυσικά αν δε σου αρέσει το άρωμα της φράουλας, μπορείς να μπεις στο site της Lessance και να διαλέξεις ανάμεσα στο Original άρωμα, σε αυτό της καρύδας (που πιστεύω θα είναι εξίσου δελεαστικό, όπως της φράουλας) αλλά και αυτό του Grapefruit. --> https://goo.gl/R32wCo

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου θέμα και περιμένω τα σχόλια σας! Φυσικά να μη το ξεχάσω πως μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα scrub σώματος της BodyBoom, σε άρωμα φράουλας ακολουθώντας σωστά τα παρακάτω βήματα:



1. Like στη σελίδα μου Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp (αν δεν έχεις ήδη κάνει)
2. Like στη σελίδα της Lessance
3. Προσκαλέστε 4 φίλες σας με σχόλιο σε αυτή τη φωτογραφία

Η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το σύνολο των συμμετοχών σε Facebook & Instagram και η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει στη σελίδα στο facebook.

Λήξη Διαγωνισμού: 5/6/20017

Καλή επιτυχία!!!!

Βρείτε με και εδώ:










You Might Also Like

2 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΘΡΟ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είναι εύκολο να μας αφήσεις σε σχόλιο τι συνταγή με τις αναλογίες; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ