Ads

Διαγωνισμός abbeauty

Τέλεια μαλλιά με λιγότερο από 6€;;;

6:30 μ.μ.toniamakeupdiaries

Τα μαλλιά και η περιποίηση τους αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μας και δεν είναι λίγες οι φορές που όλες μας έχουμε δώσει αρκετά χρήματα για επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών και που κάποιες φορές δεν άξιζαν τον κόπο.

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως πλέον μπορείς να έχεις επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά  σου παρόμοια με αυτά των κομμωτηρίων αλλά με λιγότερο από 6€; Κι όμως ναι! Γιατί η σειρά περιποίησης μαλλιών της Diplona, που μπορείς να βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα A beauty, προσφέρει μία σειρά προϊόντων με υψηλής ποιότητας συστατικά και ειδικές φόρμουλες. 

Η σειρά προϊόντων Diplona αποτελείται από 8 διαφορετικά σαμπουάν, για να επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας, από 5 μαλακτικές κρέμες, 3 μάσκες μαλλιών και ένα προϊόν για θεραπεία. Όλα τα προϊόντα έχουν αντλία δοσομετρητή για μεγαλύτερη ευκολία και είναι σε μοντέρνα συσκευασία. Αξίζει να αναφερθεί η εξαίρετη σχέση ποιότητας και τιμής.

➢       ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ DIPLONA ARGAN OIL ΓΙΑ ΞΗΡΑ & ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και λαδάκι. Μία εξαιρετικά πλούσια θεραπεία εμπλουτισμένη με Argan oil για πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά. Προστατεύει την τρίχα από την αφυδάτωση, λειαίνει την επιφάνειας της, τιθασεύει τα φριζαρισμένα μαλλιά, αποκαθιστά την ελαστικότητα και προσθέτει λάμψη. Επαναφέρει την κατεστραμμένη τρίχα και αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα έχοντας σαν αποτέλεσμα δυνατή και υγιή τρίχα από τις ρίζες στις άκρες.

  Χωρίς  Silikon (εκτός του Hair oil)➢ Χωρίς paraben ➢ Κανένα ζωικό συστατικό ➢ VEGAN

*Το Αrgan Oil έχει την πιο πλούσια σύσταση και περιεκτικότητα λιπαρών οξέων. (περιλαμβάνει το ελαϊκό οξύ ωμέγα-9 και το λινελαϊκό οξύ ωμέγα-6) Ενισχύει την ενδυνάμωση της τρίχας και σταματά την δημιουργία ψαλίδας και την τριχόπτωση. 
Το υψηλό επίπεδο βιταμίνης Ε που περιέχει το Argan Oil συνεισφέρει στην ανανέωση της τρίχας και ταυτόχρονα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. 
Η μη λιπαρή σύσταση του Argan Oil βοηθά την τρίχα να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία επίσης ενισχύει και αποκαθιστά τη συνολική εμφάνιση των μαλλιών με έντονη λάμψη και ζωντάνια.
Το argan oil μεταφέρει την ομορφιά και τα οφέλη του στα μαλλιά σας.


➢ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ DIPLONA REPAIR ΓΙΑ ΞΗΡΑ, TAΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ & ΚΑΤΕΣΤΡΕΜΜΈΝΑ ΜΑΛΛΙΑ


Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αποκατάστασης για τα μαλλιά σας που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα. 

Τα μαλλιά σας φαίνονται έντονα θαμπά και τα αισθάνεστε σαν άχυρο; Ξέρετε τι το προκαλεί αυτό; Η χημική φθορά (περμανάντ, λευκαντικά και χρωστικά) και οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες (αφυδάτωση λόγο έντονης έκθεσης στον ήλιο η από τον αέρα). 

Λύση: Diplona Repair για βαθιά αναγέννηση και προστασία. Για μεταξένια και λαμπερή όψη.

➢  ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ DIPLONA COLOR ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ / ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ & ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ


Το σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Η βαφή των μαλλιών βοηθά να αλλαχτεί ένα φυσικό χρώμα σε μια μακροπρόθεσμη βάση.
Αυτό όμως που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε το χρώμα στα μαλλιά περισσότερο χρονικό διάστημα χωρίς να χάσει την ζωντάνια και την λάμψη.

Λύση: Ο απαλός καθαρισμός και φροντίδα με τα προϊόντα Diplona Color για διάρκεια και λάμψη του χρώματος.

      ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ DIPLONA NUTRITION ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ & ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ

Αισθάνεστε τα μαλλιά σας σαν άχυρο, θαμπά και άτονα; Όσο πιο μακριά είναι η τρίχα τόσο λιγότερα λιπαρά φτάνουν στις άκρες των μαλλιών και συνήθως έχουν ψαλίδα. 

Αιτίες: Οι μηχανικές ζημίες (έντονο βούρτσισμα), η χημική ή θερμική επεξεργασία (χρωστικά , πολύ καυτό στέγνωμα), το περιβάλλον (αφυδάτωση λόγο έντονης έκθεσης στον ήλιο ή από τον αέρα) και η γενετική διάθεση (μειωμένη έκκριση λιπαρότητας από τους αδένες).

Λύση: Ο εντατικός καθαρισμός και η φροντίδα από τις ρίζες ως τις άκρες με τα προϊόντα Diplona Nutrition.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα του A beauty στο www.abbeauty.com

- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ -

Πέντε τυχερές που θα ακολουθήσουν σωστά τα παρακάτω βήματα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 5€ για αγορές άνω των 25€ από το ηλεκτρονικό κατάστημα A beauty.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Αφήστε σχόλιο κάτω από το άρθρο με τα παρακάτω στοιχεία σας:
    - Facebook Profil
    - Ενεργό email

2. Κάντε εγγραφή στο blog με το google+

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/7/2017 και οι νικητές θα αναδειχθούν από το σύνολο των συμμετοχών σε blog & facebook.

Όλοι οι όροι του διαγωνισμού θα αναγράφονται στο facebook.

Καλή επιτυχία!!! 


Βρείτε με και εδώ:







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ