Ads

αφρόλουτρο καλοκαίρι

Αφρόλουτρα που ξεχωρίζουν & μυρίζουν....καλοκαίρι!

12:48 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το καλοκαίρι το μπάνιο είναι καθημερινό και θέλουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο μας να είναι πιο ανάλαφρα, δροσερά, αρωματικά και γιατί όχι χρωματιστά! Εξωτικά αρώματα από μάνγκο, καρύδα και εξωτική βανίλια ή πιο φρουτώδη όπως, κεράσι, φράουλα, φρούτα του πάθους και καρπούζι, υπόσχονται να μετατρέψουν το μπάνιο μας σε μια ονειρεμένη εμπειρία, που θα μας αναζωογονήσει, χαλαρώσει και θα μας φτιάξει τη διάθεση!



Εμείς ψάξαμε και ξεχωρίσαμε εκείνα τα αφρόλουτρα, με αποπλανητικά αρώματα και αποτελεσματική προστασία για δέρμα λείο και απαλό.

Sensual Moments


Ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Απoλαύστε τον αισθησιασμό και το εξωτικό σκηνικό των μοναδικών μπαχαρικών της Ινδίας στο μπάνιο σας με το αφρόλουτρο και body peeling της σειράς Aldo Vandini.




Comfort Moments

Η πολυτελής, ευχάριστη και γνώριμή υφή της βανίλιας θα συναρπάσει τις αισθήσεις σου. “Φώλιασε”, χαλάρωσε….. με το αφρόλουτρο και body peeling της σειράς Aldo Vandini.



Charming Moments

Η γοητεία είναι το αόρατο μέρος της ομορφιάς. Το άρωμα της Πλουμέριας (Frangipani) σου ανυψώνει την διάθεση, σε πάει ένα βήμα πίσω από την ταραχώδη καθημερινότητα και σου παρέχει γαλήνη. Το φυτό λίλιουμ (wild lilac) είναι σύμβολο ρομαντισμού και αγάπης. Ανυψώνει και επικαλείται τις αισθήσεις μας. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο άρωμα από τα αφρόλουτρα Aldo Vandini.



Tender Moments

Τρυφερή αγάπη και φροντίδα για το δέρμα.... Αίσθηση ικανοποίησης. Άρωμα ανατολίτικο και λουλουδένιο. Η απαλή, ελαφριά, γλυκιά μυρωδιά του ιβίσκου, συνδυάζεται με το  στοιχείο της βανίλιας προσδίδοντας μία αίσθηση αθωότητας, με το αφρόλουτρο Aldo Vandini.



Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Aldo Vandini στο eshop του A beauty εδώ: https://goo.gl/1p7JSu


Διαφορετικές ημέρες - διαφορετικές διαθέσεις


Αν πάλι είσαι από εκείνες, που αγαπούν τα φρουτώδη και παιχνιδιάρικα αρώματα, τότε η σειρά της Fruttini, προσφέρει το κατάλληλο αφρόλουτρο για κάθε διάθεση, έτσι ώστε να μπορείς να εκφράσεις τις πολλαπλές όψεις σου. Τα φρουτώδη αρώματα υπόσχονται μια ακαταμάχητη εμπειρία εντατικής θεραπείας, ενώ οι χρωματιστές συσκευασίες τους 



Κεράσι, ακτινίδιο, καρπούζι, φράουλα, mango, passion fruit και βατόμουρο. Αρώματα που θα φτιάξουν τη διάθεσή σας, θυμίζουν καλοκαίρι και καμία μέρα δε θα είναι πλέον ίδια! Κι εσείς θα νιώσετε τόσο διαφορετικές όσο μπορείτε!!!
Δείτε όλη τη σειρά Fruttini στο eshop του A beauty εδώ: https://goo.gl/hOi1KQ

Extra tip: Μη ξεχάσεις να τσεκάρεις και τα travel size προϊόντα της σειράς, που είναι πολύ πολύ οικονομικά και θα σε βολέψουν απίστευτα στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

*Όλα τα προϊόντα βασίζονται σε υψηλής ποιότητας υλικά, είναι vegan και χωρίς paraben


Βρείτε με και εδώ:






You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ