Ads

αντηλιακό Διαγωνισμός

Πάμε παραλία....

4:38 μ.μ.toniamakeupdiaries

"40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, πάμε παραλία...", ακούγοντας το γνωστό καλοκαιρινό τραγούδι, ετοιμάζω mini weekend εξόρμηση! Για να μη λιώσει, όμως και το δικό μου κορμί και καεί, φρόντισα ήδη να έχω προμηθευτεί τα απολύτως απαραίτητα αντηλιακά που θα χρειαστώ!


Κάνοντας μία πολύ αποτελεσματική κουβέντα μαζί σας, τις προάλλες στη σελίδα μου "Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp", με βοηθήσατε πάρα πολύ σχετικά με το πιο αντηλιακό προσώπου να διαλέξω! Έτσι λοιπόν, εφόσον οι περισσότερες μου προτείνατε ένα συγκεκριμένο,  είπα κι εγώ να το δοκιμάσω και κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση αποφάσισα να βάλω την παραγγελία μου στο Pharmacylife.gr


Και ομολογώ πως είχατε απόλυτο δίκιο με αυτή την πρόταση σας και δε μετάνιωσα στιγμή για την επιλογή μου! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι παρήγγειλα; Γιατί εν τέλει δεν έμεινα μόνο στο αντηλιακό προσώπου!

Τα αντηλιακά μου!


Όπως βλέπετε και στη συγκεκριμένη φωτογραφία, επέλεξα το αντηλιακό της Frezyderm για το πρόσωπο, αυτό που μου προτείνατε σχεδόν όλες και είπα αφού λένε ότι είναι τόσο καλό ας πάρω να δοκιμάσω και το αντίστοιχο του σώματος από την ίδια σειρά. Και τέλος επειδή έχω ένα κόλλημα με τα λάδια μαυρίσματος, τα αγαπώ και δε μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι χωρίς αυτά, επέλεξα και ένα body oil από τη νέα ανανεωμένη σειρά της Apivita.


Sun Screen για πρόσωπο by Frezyderm


Θα ξεκινήσω φυσικά με το αντηλιακό προσώπου, το οποίο επέλεξα να το πάρω με χρώμα, αν και η αλήθεια είναι ότι στην παραλία δε προτιμώ τα αντηλιακά με χρώμα αλλά αφού άκουσα τόσα καλά, είπα να το πάρω.

Για όσες δε το γνωρίζετε να σας πω πως έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας 50+, είναι αδιάβροχο, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες, ιδανικό για καθημερινή χρήση και προστατεύει από UVA - UVB - VIS - IR, ενώ διαθέτει τη νέα τεχνολογία προσομείωσης της λειτουργικότητας του δέρματος, ώστε να χαρακτηρίζεται ως "Δεύτερο Δέρμα".

Τι προσφέρει; Προστασία από εγκαύματα, φωτογήρανση, μεταλλάξεις και φωτοανοσοκαταστολή. Ενώ χάρη στα φωτοσταθερά φίλτρα που περιέχει προστατεύει και επιδιορθώνει το κυτταρικό DNA, προφυλάσσοντας τα βλαστοκύτταρα του δέρματος.




Η γνώμη μου: Πόσο, μα πόσο, μα πόσο δίκιο είχατε; Είναι το πρώτο αντηλιακό προσώπου, που έχω δοκιμάσει, να έχει τόσο βελούδινη υφή. Ακριβώς όπως είναι μία μους! Πολύ ελαφρύ, πολύ αέρινο, απλώνεται πανεύκολα χωρίς να το νιώθεις καν. Έχει τρομερή κάλυψη, δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάλυψη σε αντηλιακό, σε σημείο που νομίζεις πως έχεις πάρει μεικ απ και όχι αντηλιακό!

Μυρίζει, αχ υπέροχα διακριτικό καλοκαίρι, ενώ μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο τέλεια μου ταιριάζει η απόχρωση στο δέρμα μου! Ένας λόγος που δε προτιμούσα ως τώρα τα αντηλιακά με χρώμα ήταν ότι και κάλυψη δε μου πρόσφεραν και βαριά τα ένιωθα στην επιδερμίδα μου λόγο του χρώματος που περιείχαν αλλά και πάντα οι αποχρώσεις ήταν πολύ πιο ανοιχτόχρωμες από τη δική μου επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να φαίνομαι χάλια!

Με το συγκεκριμένο αντηλιακό δεν ισχύει αυτό, γιατί όντως προσομειώνετε στην απόχρωση του δέρματος. Συν του ότι σου επιτρέπει από πάνω να βαφτείς κανονικά. Και πως να μη το κάνεις άλλωστε αφού έχεις ήδη την τέλεια βάση στο πρόσωπο!




Και για να μιλήσω λίγο και για τη συσκευασία, μου άρεσε πολύ το μπουκάλι, που θυμίζει λίγο εργαστηριακό σωλήνα, αλλά ταυτόχρονα έχει μία αίγλη. Πολύ εύκολο στη χρήση με την αντλία, που διαθέτει και το δοσομετρητή στο πάτημα. Το κουβαλάς άνετα μαζί στην τσάντα, αλλά δε θα με χάλαγε και μία travel size συσκευασία στα 20-25ml, η μισή ποσότητα δηλαδή, για να την έχω παντού μαζί μου.

Κλείνοντας, δηλώνω ενθουσιασμένη, όπως άλλωστε καταλάβατε, δε ξέρω αν θα αλλάξω ξανά αντηλιακό προσώπου, εκτός και αν βγει κάτι πολύ καλύτερο και εννοείται, εννοείται ότι αξίζει να την αγοράσετε και αξίζει τα χρήματά της μέχρι και το τελευταίο cents! Είναι μία επιλογή που δε θα μετανιώσετε!!!

Sun Screen για σώμα by Frezyderm


Με το αντηλιακό προσώπου της ίδιας σειράς δε θα σας κουράσω με τόσο μεγάλο κατεβατό, γιατί ουσιαστικά ισχύει ότι και για του προσώπου. Είναι η πρώτη φορά, που χρησιμοποιώ αντηλιακό για το σώμα με τόσο υψηλό δείκτη 50+ αλλά, όπως σας είπα αφού πήρα του προσώπου είπα να πάρω το ίδιο και για το σώμα.



Η γνώμη μου: Θεωρώ πως είναι ένα εξίσου εξαιρετικό προϊόν για το σώμα. Μυρίζει το ίδιο υπέροχα, όπως του προσώπου, μόνο που το άρωμά του διαρκεί πολύ περισσότερο, έχει την ίδια βελούδινη υφή, μόνο που είναι διάφανο. Ναι δεν είναι σαν τα συνηθισμένα αντηλιακά σώματος, που είναι σε λευκή κρέμα. Αυτό είναι διάφανο, ματ, απορροφάται απίστευτα γρήγορα και δε νιώθεις πως φοράς αντηλιακό. Νομίζω πως εξαιτίας αυτού θα είναι και πολύ πρακτικό από άποψης ότι δε θα κολλάει επάνω η άμμος στο δέρμα, κάτι που προσωπικά με εκνευρίζει.


Μου θυμίζει απίστευτα όμως, τώρα που το σκέφτομαι, τη βάση μακιγιάζ Matt Finish Transparent της Radiant, στο χρώμα, την υφή και την αίσθηση που αφήνει.
Όπως και να έχει είναι ένα αντηλιακό που σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

Tanning Body Oil by Apivita


Κι όπως σου είπα παραπάνω, για εμένα καλοκαίρι και ηλιοθεραπεία χωρίς λάδι μαυρίσματος, είναι σαν σπιτική λεμονάδα χωρίς παγάκια! Έχω εθισμό στα λάδια μαυρίσματος και πάντα ήταν χωρίς δείκτη ή με πολύ χαμηλό. Κακώς μεν αλλά πάντα έβαζα το αντηλιακό μου με δείκτη 30 πριν φύγω από το σπίτι και στην παραλία έβαζα συνεχώς το λάδι.

Φέτος όμως έκανα τη διαφορά! Γιατί και αντηλιακό με μεγάλο δείκτη πήρα αλλά και λάδι μαυρίσματος με δείκτη 30. Σκέφτηκα να συνδυάσω το λάδι μαυρίσματος με την αντηλιακή προστασία και ψάχνοντας έπεσα επάνω στο νέο αντηλιακό, που κυκλοφόρησε φέτος η Apivita.


Πρόκειται ουσιαστικά για λάδι σε μορφή σπρέι, που περιέχει ηλιοτρόπιο και καρότο. Το καρότο άλλωστε είναι γνωστό συστατικό σε αντηλιακά λάδια μαυρίσματος, γιατί βοηθά τη μελανίνη του σώματος να ενεργοποιηθεί και να μαυρίσει το σώμα πιο γρήγορα.

Το συγκεκριμένο προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB, ενισχύει το μαύρισμα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και τη θρέφει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό με τόση έκθεση στον ήλιο κατά την ηλιοθεραπεία, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Η γνώμη μου: Μυρίζει εκπληκτικά! Ο συνδυασμός των εκχυλισμάτων, που περιέχει το αντηλιακό δημιουργούν ένα άρωμα ανεπανάληπτο και με μεγάλη διάρκεια. Για λάδι απορροφάτε εκπληκτικά γρήγορα, ενώ εντύπωση μου έκανε που δεν αφήνει ίχνος γυαλάδας και λιπαρότητας. Το φοράς αλλά στην ουσία είναι σα να μη το φοράς! Άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν, που θα καταευχαριστηθώ φέτος το καλοκαίρι!

Πως σας φάνηκαν οι σημερινές μου επιλογές; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω αντηλιακά;

Αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε όλα τα αντηλιακά του φαρμακείου Pharmacylife.gr εδώ: https://goo.gl/d7BYd4 

Μπορεί να βρείτε το δικό σας αγαπημένο στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς ή σε πακέτο προσφοράς, που συμφέρει!

Και φυσικά δηλώνοντας τόσο ενθουσιασμένη με τα καινούργια μου αντηλιακά δε θα μπορούσα να μη δώσω την ευκαιρία σε μία από εσάς να τα κερδίσει και τα 3 μαζί!!! 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Εγγραφή στο blog μου με Google+
2. Αφήστε σχόλιο με το email σας και το ονοματεπώνυμο σας


*Ο διαγωνισμός ισχύει επιπλέον για Facebook και Instagram και ο νικητής θα προκύψει από το σύνολο των συμμετοχών.

*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν την εταιρεία Pharmacylife.gr χωρίς καμία επιβάρυνση του αποστολέα.
**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σχόλια με κάλεσμα σελίδων ή κρυμμένα σχόλια θα ακυρώνονται από το διαγωνισμό.
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό. Αντίστοιχα για το  Instagram.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει.


Λήξη Διαγωνισμού: 1/7/2017

Καλή επιτυχία!


Βρείτε με και εδώ:









You Might Also Like

55 σχόλια

  1. Ευχαριστουμε πολυ.
    Instagram: nikhsarri
    GFC: Νικη Σαρρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχες γνωμες απο υπεροχη μαμα,γυναικα φιλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΟΧΟ🌸🌸🌸ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ 🌼🌼💝💝💖💖ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌼🌼🌼💖💖💖💖💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💋💋😉😉😄😄😄😄 instagram bagia9837 gfc Βάγια Τσακνάκη fb Vagia Tsaknaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🌞🏊🏄☀️fb:olga ristani Instagram: oliviawins_78 🔝 👌ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!🍀🍀ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ,ΛΟΙΠΟΝ!🍀🍀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστούμε!! google+:Katia Pattinson, katia_gemini@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα τέλεια δώρα !! Google:Dimitra Tsoumani e-mail:tsoymanidimitra@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα προϊόντα !!! Υπέροχα δώρα !!!!! mixoulina@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστουμε πολυ !!! 🐠☀💦 🍀 🦀🐙🐠🐡🐳

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστουμε πολυ!!!
    blog: desp.sideri ,instagram: deppy_sideri
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    desp.sideri@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστουμε πολυ ...καλο καλοκαιρι !!!
    Bιργινια Ξυδεα
    xydea7@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα τρία αλλά φαίνονται πραγματικά τέλεια και τα τρία, οπότε μακάρι να σταθώ τυχερή και να γίνουν και τα δικά λατρεμένα αντηλιακά!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Ό,τι καλύτερο εύχομαι, πάντα επιτυχίες και να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!
    Φανή Μποτίνη, fbotini@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. es_kareta@yahoo.gr ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. efaki-g@hotmail.com Ευχαριστούμε πολύ!!!!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικό δώρο! Ευχαριστούμε!
    thebillymar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευχαριστουμε! Βασιλικη Καλοριζου
    vicky_rocks425@msn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχα δώρα!
    Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία!
    Ονοματεπώνυμο: Νίνα Καμπούρη
    e-mail: ninacardu@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φανταστικό δώρο σας ευχαριστούμε πολύ 🎈🎈🎈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή τύχη! mail: alkminipi@gmail.com
    Αλκμήνη Πιστικοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φαίνονται όλα υπέροχα!
    google plus: Fotini Xanthopoulou
    Φωτούλα Ξανθοπούλου
    mail: f.xanth@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. google+ Zetta Danigeli
    z.danigeli@gmail.com
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχος διαγωνισμός!!! Εκπληκτικά προϊόντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φανταστικά προϊόντα! !!! Θάθελά πολύ να τα δοκιμάσω! !!! Τέλειο το δώρο σας!!!! pauloskoutivis@hotmail.com
    instagram pavlosmargarita Google Margarita Koutivis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φανταστικό δώρο!!!Μακάρι να σταθω ΤΥΧΕΡΉ θα ΧΑΡΏ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!!! maria2612s@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. G+: Morfopoulou Maria
    Μαρία Μορφοπούλου
    maraki.81@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελειο δωρο!!το θελωωω💘💘💘💘 !το λατρεψα! Ευχαριστουμε πολυ γιαυτη την ευκαιρια!! Να ειστε καλα!!μακαρι ναμαι τυχερη...!!!😗😗😗😗😗 !!!💥💥💥💥g+ Marfarita Koutivis fb Pavlos-Margarita Koutivis instagram pavlosmargarita pauloskoutivis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τεεεελειοοοο δωρο
    Ευχαριστούμε
    Katrinbat@yahoo.gr
    Κατερίνα Μαρία Μπατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τέλειοοοο!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! Μαρία Στρατουδάκη, maria1572011@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ kkapranou@gmail.com ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΠΡΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τέλειος διαγωνισμός!!! google+: Vouli Tsotrakaki, mail: evitangel@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 🌞🏊🏄☀️☀️ευχαριστούμε πολύ κι εύχομαι να είμαι Η τυχερή!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!🔝 👌-gfc:olivia fb:olga ristani Instagram: oliviawins_78 G+:olga ristani
    e-mail:oliviaterra78@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΕΕΕΕΛΕΙΟ ΔΩΡΆΚΙ 🐬❣️🏝️🐬❣️🏝️🐬❣️🏝️🐬❣️🏝️🐬❣️🏝️🐬 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ❣️ 🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓❣️🍓 🎉🎉🎉ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ🎉🎉 🎉🐚💝🐚💝🐚💝🐚💝🐚💝🐚💝🐚💝🐚
    google + βαλεντινα παπα
    Instagram avapimou
    mail chpapatsikoura@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Υπέροχο δώρο! Καταπληκτικά προϊόντα!
    Ευχαριστώ...
    Email: nd_gr@yahoo.com
    ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τέλεια προϊόντα.
    Χρύσα Βεΐζη
    chrysave76@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λεμονιά Βόλα Υπεροχότατοοοοοο δώρο!!! Ευχαριστούμε​ πολύ !!! Θέλω πολύ να είμαι η τυχερή!!!
    Instagram: lemon_v_lemon
    Google+: Λεμονιά Βόλα
    gfc: Lemon Lemon
    FB: Lemonia Vola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. φανταστικο δωρο!!!!!!
    Αθηνα Βερτσετη
    athinave@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Ευχαριστούμε! <3 ^_^ <3
    Καλό καλοκαίρι σε όλους!
    Εμμανουέλα Καραβιώτη
    ekaraviot@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ευχαριστούμε πολύ για τολην ευκαιρία!
    Αλέσια Φλέγκα
    G+: alesia flegka
    redalepou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. regkrina@gmail.com
    ΡΕΓΓΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τέλεια δωρα, ευχαριστουμε!
    Μαρία Μαρκονίου
    G+/FB: Maria Marconiou
    instagram: mariamarconiou
    e-mail: mariamarconiou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωραίο δώρο.
    google+: Αναστασία Θεοφιλοπούλου
    e-mail: Nansy-19701@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ευχαριστούμε πολυ..
    stefaki1989@gmail.com
    Στεφανία Δουλγερακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θαυμάσιο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Πετρούλα Φιλίππου - Email: petroula16@outlook.com.gr - Google+: APOLLWNIAgr - Facebook: Πετρούλα Φιλίππου - Instagram: apollwnia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπημένα προϊόντα.
    Μαρία Γκίκουρη
    malia_g@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. nadmar2010@gmail.com ΝΤΙΑ ΜΑΡΟΥ
    ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. mamidakisoil@hotmail.com
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    FB Georgios Papadimitriou
    G+ Georgios Papadimitriou
    Gfc Geo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Gfc Lefko
    G+ Lena Zafiri
    FB Lena Zafiri
    lefkoz@hotmail.com
    ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΖΕΡΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλό μήνα! :)
    gfc: Vaso A.
    fb: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    e-mail: vaso9280@yahoo.gr
    Βασιλική Αργυροπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τέλειο!!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ email:zoezoe19788 fb:ζωη ζωιτσα χρηστος σαμαρας gfc:ζωη ζωιτσα Σταυριδου Ζωη! insta:zoizoitsa19788

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καταπληκτικό, τέλειο, πολύ ωραίο δώρο!!! email:melia8011@yahoo.gr fb,gfc:xristina vasilopoulou Χριστινα Βασιλοπουλου insta:xristina_vas_4554

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ