Ads

αντηλιακό διακοπές

Kids | Διακοπές & "Τα απαραίτητα στο νεσεσέρ τους"

6:19 μ.μ.toniamakeupdiaries

Έφτασε η ώρα για διακοπές, ξεγνοιασιά και χαλάρωση! Διακοπές οικογενειακές! Για να μη τρέχεις όμως τελευταία στιγμή και ξεχάσεις πράγματα, στο σημερινό post θα αναφερθούμε στο ποια είναι εκείνα τα "απαραίτητα", που πρέπει να τσεκάρεις στη λίστα σου και να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου!


Όπως εμείς οι μεγάλοι, πολύ περισσότερο τα παιδιά μας, χρειάζεται να έχουν το δικό τους νεσεσέρ για τις διακοπές. Προϊόντα περιποίησης, πρώτες βοήθειες είναι τα πιο βασικά μετά το ρουχισμό που θα πρέπει να έχετε μαζί. Δε θα αναφερθώ σε μαγιό, πετσέτες, παιχνίδια, καπέλα κλπ γιατί είναι αυτονόητα όταν πας διακοπές σε παραθαλάσσιο μέρος με παιδιά.

"Το Νεσεσέρ των Παιδιών για τις Διακοπές"


Υπάρχουν κάποια βασικά προϊόντα, που θα πρέπει να συμπεριλάβεις στο νεσεσέρ των παιδιών για τις διακοπές, είτε αυτές είναι ολιγοήμερες είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν φυσικά είναι μονοήμερη, τότε θα περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα!

- Σαμπουάν & Αφρόλουτρο

Στις βαλίτσες των διακοπών προσπαθώ να εξοικονομώ όσο γίνεται περισσότερο χώρο, γιατί όταν έχεις μαζί και 2 παιδιά, τότε μαζεύονται πραγματικά πολλά πράγματα. Επομένως σε αυτή την περίπτωση θα προτιμήσω να πάρω ένα προϊόν περιποίησης, το οποίο θα μπορεί να καλύψει ταυτόχρονα μαλλιά και σώμα και φυσικά να μην είναι σε τεράστια συσκευασία.


Ιδανικό θεωρώ το σαμπουάν & αφρόλουτρο 2 σε 1 της Sanosan, που καλύπτει και ευαίσθητες επιδερμίδες και είναι ιδιαίτερα ήπιο. Επίσης είναι σε συσκευασία των 250ml που σίγουρα θα σε καλύψει, καθώς έχει το ιδανικό μέγεθος για το νεσεσέρ. Είναι πολύ πολύ οικονομικό και μπορείς να το βρεις στο A Beauty εδώ: https://goo.gl/SAjCN4

-Extra tip: Αν οι διακοπές σας περιορίζονται σε 3-4 μέρες, τότε μία πολύ καλή λύση είναι να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο χώρο παίρνοντας δείγματα από σαμπουάν και αφρόλουτρα.

- Αντηλιακό

Δεν είμαι πολύ υπέρ της χρήσης αντηλιακού στα παιδιά, αλλά επειδή πολλές φορές τυχαίνει να είμαστε μεσημεριανές ώρες στην παραλία, φροντίζω πάντα το αντηλιακό τους να είναι με υψηλό δείκτη προστασίας 50+.

Φέτος επέλεξα αυτό της Avene, που είναι ιδανικό και για ευαίσθητα δέρματα, ειδικά για τον μικρό μου που έχει και λευκό δερματάκι, είναι το ιδανικό. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, απορροφάτε εύκολα χωρίς να αφήνει τα αντιαισθητικά λευκά σημάδια. Μία εξαιρετική επιλογή, αφού η συγκεκριμένη εταιρία θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες στα παιδικά αντηλιακά.


Το δικό μου το προμηθεύτηκα από το Pharmnet.gr εδώ: https://goo.gl/8w8cfV

 - Οδοντόβουρτσα & Οδοντόκρεμα

Δύο άκρως απαραίτητα προϊόντα, που δε πρέπει με τίποτα να λείπουν από το νεσεσέρ τους! Κι επειδή γενικώς τα παιδιά λατρεύουν τις γεύσεις στις οδοντόκρεμες, η επιλογή μας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από  γεύση φράουλα.


Οι επιλογές μας επίσης από Pharmnet.gr και θα τις βρεις εδώ:

- Οδοντόκρεμα: https://goo.gl/FhnqrV

- Οδοντόβουρτσα: https://goo.gl/zp2NKA

- Μωρομάντηλα, Κρέμα Αλλαγής Πάνας & Βρεφικές πάνες


Τα μωρομάντηλα τα θεωρώ απαραίτητα ασχέτως αν υπάρχει μωρό στην οικογένεια που να φοράει πάνα. Είναι τόσο πρακτικά για οποιαδήποτε έξοδο, αφού εύκολα και γρήγορα καθαρίζουν χέρια, πρόσωπο και λεκέδες από ρούχα. Οπότε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι πάρτε μαζί σας μωρομάντηλα. Θα σας χρειαστούν!


Τα συγκεκριμένα περιέχουν καλέντουλα, αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα φρούτων. Δες τα εδώ: https://goo.gl/BZz3Sf

Αν το παιδί σας φοράει πάνες ακόμη, το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστείτε άφθονες και από αυτές. Και πάντα φροντίζω σε κάθε τσάντα να βάζω από 1-2 πάνες, να υπάρχουν.

Και φυσικά για να αποφύγετε τυχόν συγκάματα, μπορείτε να έχετε μαζί σας μία κηραλοιφή που κάνει εξαιρετική δουλειά ή αν προτιμάτε κάποια κρέμα σας προτείνω την αγαπημένη μας Weleda, η οποία είναι με καλέντουλα και 100% φυσική, ενώ καταπραϋνει τους ερεθισμούς αμέσως. 


- Gel Χεριών

Ένα ήπιο αντισηπτικό χεριών καλό θα ήταν να βρίσκετε στο νεσεσέρ τους για μία περίπτωση ανάγκης, που δε θα υπάρχει νερό να πλυθούν. Το συγκεκριμένο περιέχει και οινόπνευμα για μεγαλύτερη αντισηπτική δράση και καθαριότητα.


Είναι πολύ οικονομικό και πολύ πρακτικό για τις εξόδους. Δες εδώ: https://goo.gl/CnqhF2

- Βούρτσα Ξεμπερδέματος & Spray Μαλλιών

Μία βούρτσα μαλλιών για ξεμπέρδεμα θα σας λύσει τα χέρια τόσο στην παραλία όσο και στο σπίτι, ειδικά αν έχετε κορίτσι με μακρυά και σπαστά μαλλιά. Γενικώς τα κοριτσάκια σε μικρή ηλικία αντιμετωπίζουν θέμα με τα μπερδεμένα μαλλιά και συχνά παραπονιούνται πως πονάνε κατά το χτένισμα.


Εμείς λύσαμε το πρόβλημα αυτό με λίγα μόλις ψιτ-ψιτ από το spray ξεμπερδέματος μαλλιών της Sanosan, που μυρίζει κεράσι και την βούρτσα ξεμπερδέματος μαλλιών της Parsa και τα δύο από A Beauty. Η συγκεκριμένη βούρτσα, όπως βλέπετε κι εσείς εκτός από υπέροχο σχέδιο και design είναι και από τις πιο οικονομικές που ανακάλυψα στην αγορά και κάνουν δουλειά!

Ανακάλυψε τη βούρτσα εδώ: https://goo.gl/Aigkcv και το Spray Ξεμπερδέματος εδώ: https://goo.gl/U2aCV7

- Εντομοαπωθητικό & After Bite

Επίσης δε θα μπορούσε να λείπει ένα εντομοαπωθητικό, αφού συνήθως σε παραθαλάσσιες περιοχές γίνεται ένας χαμός τις απογευματινές ώρες, από κουνούπια. Μεταξύ μας όχι μόνο στις παραθαλάσσιες! Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από ένα φυσικό αντικουνουπικό, που χρησιμοποιώ στα παιδιά αλλά και σε εμένα, αφού είναι κατάλληλο και για ενήλικες.

Είναι απολύτως φυσικό, μόνο με αιθέρια έλαια και μάλιστα μπορείτε να ζητήσετε να σας φτιάξουν και για μωράκια κάτω των 12 μηνών. Μυρίζει αρκετά όμορφα λόγο του βασιλικού, που περιέχει και των αιθέριων ελαίων, είναι σαν λαδάκι σε μορφή spray και απλώνετε πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει λεκέδες ή την αίσθηση του λαδιού στο δέρμα.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ElfTree και να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη για την ηλικία του παιδιού σας.


Φυσικά σε περίπτωση που υπάρξουν τσιμπήματα, όμως γιατί όλα δε μπορούμε να τα αποφύγουμε και καλοκαίρι έχουμε, καλό θα ήταν να υπάρχει μαζί μας και ένα after bite προϊόν. Τα τελευταία 4-5 χρόνια μένω σταθερή στην επιλογή μου για τα παιδιά και εμένα, του Korres Μελισσόχορτο, που αποτελείται από ένα μείγμα βοτάνων, ιδανικό για τα περισσότερα τσιμπήματα και πολύ εύκολο στη χρήση λόγο της ενσωματωμένης μπίλιας, που διαθέτει.


Θα το βρεις σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή στο Pharmnet.gr εδώ: https://goo.gl/MY2MXK

Αυτά θεωρώ πως για εμένα είναι τα πιο βασικά προϊόντα, που πρέπει να έχουμε μαζί μας στις διακοπές με τα παιδιά. Φυσικά ένα kit πρώτων βοηθειών κρίνεται απαραίτητο, αλλά για αυτό θα σας ετοιμάσω πολύ σύντομα, ένα νέο αναλυτικό ποστ, με το φαρμακείο που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στις διακοπές με τα παιδιά!

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου ποστ. αφήστε μου τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας ή πείτε μου τι άλλο θα παίρνατε εσείς μαζί σας στις διακοπές με τα παιδιά. Μη ξεχνάτε πως μπορείτε να με....


Βρείτε με και εδώ:





                                              YouTube: https://www.youtube.com/user/t0nialar    

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ