Ads

αντηλιακό νεσεσέρ

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ & τα Μυστικά του...

4:38 μ.μ.toniamakeupdiaries

Καλοκαίρι και λίγο πολύ όλες σχεδιάζουμε τις διακοπές μας, είτε περιορίζονται σε ολιγοήμερες είτε σε πολλές (αυτές είναι οι τυχερές της παρέας!). Και φυσικά όλες θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να ετοιμάσουμε από τώρα τη beauty list μας με όλα όσα θα χρειαστούμε μαζί, ώστε να μη το παρακάνουμε και φορτωθούμε άχρηστα πράγματα μαζί μας αλλά τα απολύτως απαραίτητα....άντε και κάτι παραπάνω γιατί είμαστε beautούδες γυναίκες!!!!

Κι επειδή για εμένα ήδη οι διακοπές ξεκίνησαν σε βάζω και σένα σε mood διακοπών, ετοιμάζοντας παρέα το νεσεσέρ των διακοπών (το δικό μου βγήκε λίγο μεγάλο....)!

"Τι κρύβω στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ;"



*Μη ξεχάσεις να κλικάρεις επάνω στις φωτογραφίες για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε προϊόν.

"Περιποίηση Σώματος"

\

Τα βασικότερα προϊόντα περιποίησης, που θα χρειαστείς, αφορούν το σώμα και αυτό γιατί εκτίθεται περισσότερο στην ηλιακή ακτινοβολία, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, για να μπορέσει να διατηρηθεί υγιές και λαμπερό και να μην αφυδατωθεί.

✓ Αντηλιακό Σώματος
Προτίμησε ένα αντηλιακό σε μορφή spray, για μεγαλύτερη ευκολία στην επάλειψη με spf για προστασία και ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο, όπως το αντηλιακό της Nuxe, που διάλεξα κι εγώ. 
Tip: Φρόντισε να απλώσεις το αντηλιακό σου 30' πριν την έκθεση στον ήλιο και να το ανανεώνεις όσο συχνά χρειάζεται.


✓ After Sun
Απαραίτητο είναι ένα after sun προϊόν, για τη σωστή ενυδάτωση του σώματος μετά τον ήλιο. Το συγκεκριμένο, συνδυάζει ενυδάτωση και παράταση του μαυρίσματος με ένα εκπληκτικό άρωμα, που δε περνάει απαρατήρητο από κανένα.


✓ Shower Gel
Για τα καθημερινά σου ντους προτίμησε ένα αφρόλουτρο με άρωμα καλοκαιριού, που να ενυδατώνει και να θρέφει την επιδερμίδα σου, όπως αυτό της Vandini από το A beauty, που μυρίζει wakame και pink grapefruit.


✓ Body Butter
Για τις βραδινές μου εξόδους λατρεύω να ενυδατώνω και να αρωματίζω το σώμα μου με ένα body butter, με φρουτένιο διακριτικό άρωμα, όπως το κεράσι της Fruttini. Plus πως το συγκεκριμένο περιέχει μικρές δόσεις glitter, που προσδίδουν extra λάμψη στη μαυρισμένη μου επιδερμίδα.


✓ Αποσμητικό
Η υψηλή θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες προκαλεί έντονη εφίδρωση. Για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις, ένα αποσμητικό είναι απαραίτητο. Για φέτος επέλεξα ένα πιο φυσικό αποσμητικό της εταιρίας Weleda, με άρωμα κίτρο, από το Pharmnet.gr


✓ Body Splash
Από τα αγαπημένα μου προϊόντα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα body splash, γιατί με δροσίζουν απαλά τις πολύ ζεστές μέρες, με ενυδατώνουν και με αρωματίζουν διακριτικά με τα φρουτένια αρώματα τους. Φέτος επέλεξα άρωμα καρπουζιού από το A beauty συνώνυμο του καλοκαιριού. Must προϊόν αν δεν αντέχεις τα έντονα αρώματα το καλοκαίρι, όπως εγώ.


✓ Εντομοαπωθητικό
Με εκνευρίζουν όσο τίποτα τα κουνούπια, για αυτό σε κάθε σημείο ή τσάντα θα βρεις και ένα εντομοαπωθητικό. Τελευταία δοκιμάζω το Mfree σε μορφή spray, που καλύπτει ενήλικες και παιδιά και κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά ενάντια στα κουνούπια ενώ μυρίζει υπέροχα σιτρονέλλα, που λατρεύω.


✓ Extras για το σώμα
Επιπλέον θα χρειαστείς και τα παρακάτω:

 Σφουγγάρι ή γάντι μπάνιου (προτιμώ το δεύτερο από μπαμπού, που βρήκα οικονομικό στο A beauty και καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα χωρίς να γρατζουνάει)


→ Ξυραφάκια (αν ανήκεις στην κατηγορία, όπως εγώ, που δε κάνεις αποτρίχωση, τότε σίγουρα θα τα χρειαστείς. Χρόνια τώρα λατρεύω τα Venus της Gillette)



Gel Ξυρίσματος (το πρόσθεσα τελευταίο στο νεσεσέρ μου. Το βρήκα πολύ οικονομικό στα Lidl και είπα να το δοκιμάσω. Αξίζει πραγματικά και αφήνει το δέρμα πολύ πολύ απαλό)



Κρέμα χεριών (Όχι ότι είναι απαραίτητη αλλά αν γενικώς έχεις θέμα με ξηροδερμία, προτίμησε μία travel συσκευασία)



"Περιποίηση Προσώπου"



Το ότι πας διακοπές δε σημαίνει πως θα αμελήσεις και την περιποίηση του προσώπου σου, αυτά τα έχουμε ξαναπεί.

✓ Αντηλιακό Προσώπου
Απαραίτητο για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Γιατί ναι θέλουμε να μαυρίσουμε αλλά να μη προκαλέσουμε και τα χίλια προβλήματα στην επιδερμίδα μας. Φέτος έχω κολλήσει με τα αντηλιακά που περιέχουν χρώμα, για την εξαιρετική τους κάλυψη και διάρκεια. Τελευταίο αγαπημένο αυτό της Medi Sei.



✓ Spray Προσώπου
Το λατρεύω και είναι μία κίνηση, που κάνω συνεχώς όχι μόνο στην παραλία αλλά και στο σπίτι. Δύο - Τρία πατήματα από αυτό αρκούν να μου προσφέρουν την απαραίτητη φρεσκάδα και δροσιά. Μπορείς να δεις περισσότερα σε παλαιότερη αναφορά εδώ → https://goo.gl/GfupzK



✓ Κρέμα Προσώπου / Ματιών
Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου σου είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις και στις διακοπές. Προτιμώ την 24ωρη κρέμα της Fruits & Fleurs, για να μη κουβαλάω πολλά βαζάκια μαζί μου, η οποία είναι φουλ ενυδατική, ακριβώς ότι χρειάζομαι.



Για τα μάτια έχω πάρει 2-3 δείγματα της κρέμας ματιών της Lavera, μιας και το κάθε δείγμα βγάζει πολλές χρήσεις. Επιπλέον, η συγκεκριμένη φωτίζει απίστευτα την περιοχή των ματιών, χάρη στους μικρούς ιριδισμούς που περιέχει.



✓ Οδοντόβουρτσα /  Οδοντόκρεμα
Νομίζω δε νοείται να πάει κάποιος χωρίς αυτά τα δύο απαραίτητα προϊόντα στοματικής υγιεινής. Τελευταία χρησιμοποιώ της Elgydium οδοντόβουρτσα (μέτρια) και την οδοντόκρεμα Parodontax, οποία είναι ιδανική για όσους ματώνουν τα ούλα και υποφέρουν από ουλίτιδα.



✓ Ντεμακιγιάζ
Κι αφού βγεις, βαφτείς και διασκεδάσεις, θα πρέπει να ξεβαφτείς. Προτίμησε εύκολα προϊόντα στις διακοπές, που καλύπτουν πρόσωπο και μάτια, όπως το micellaire της Nuxe. Επίσης θα χρειαστείς και δίσκους καθαρισμού. Έχω πάρει λίγους μαζί μου και τους φυλάω στη θήκη μεταφοράς από Bioderma.



 "Περιποίηση Μαλλιών"



Λόγο του δύσκολου χρώματος, που έχω βαμμένα τα μαλλιά μου (9.98 Igora) και ξεβάφει εύκολα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με τα καθημερινά λουσίματα, το αλάτι της θάλασσας και την έκθεση στον ήλιο, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα και προστασία των μαλλιών μου.

✓ Αντηλιακό Μαλλιών
Φροντίζω να ψεκάζω συχνά ανάμεσα στις βουτιές μου και την ηλιοθεραπεία, τα μαλλιά μου, με το αγαπημένο μου αντηλιακό μαλλιών Korres, που προστατεύει την ποιότητα της τρίχας αλλά και το χρώμα των μαλλιών μου.
Περισσότερες λεπτομέρειες σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ: https://goo.gl/NuwmRG



✓ Σαμπουάν / Conditioner / After Sun
Τους καλοκαιρινούς μήνες επενδύω σε πολύ καλά προϊόντα μαλλιών, όπως τα Kerastase και επιλέγω ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Αντίστοιχα χρησιμοποιώ και το λάδι μαλλιών της ίδιας σειράς για ενυδάτωση στις άκρες των μαλλιών μου.



Τέλος ένα after sun serum, όπως αυτό της Loreal Professionel με βοηθά να κρατήσω υγιή τα μαλλιά μου και ενυδατωμένα, μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.


"Μακιγιάζ"

Λίγα μόνο προϊόντα αρκούν για να αναδείξουν τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Καλοκαίρι είναι, διακοπές είσαι, μη το παρακάνεις με το μακιγιάζ. 
Η πρόταση μου συνήθως είναι ένα basic ηλιοκαμένο γήινο μακιγιάζ, οπότε για αυτό θα χρειαστείς:

Μία BB cream ή το αντηλιακό σου με χρώμα
Bronzer
Ρουζ
Mascara
Highlighter
Παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις
Κραγιόν

Στην παρακάτω φωτογραφία σου δείχνω τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα, που χρησιμοποιώ για να πετύχω αυτό το look. Stay tuned γιατί πολύ σύντομα θα σου δείξω σε επόμενο post και πως να το δημιουργήσεις μόνη σου!


"Extras"

Παρακάτω σου έχω και δύο έξτρα προϊόντα, που καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου στο νεσεσέρ και μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.



Τσιμπιδάκι Φρυδιών 

Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή για το εντυπωσιακό του σχέδιο, αλλά επιπλέον θα μου χρειαστεί για να καθαρίσω τα φρύδια μου και επίσης είναι πολύ χρήσιμο για τα αγκάθια του αχινού στην παραλία. → https://goo.gl/Zjy4Rf

Λίμα Νυχιών

Κι επειδή όλα τα απρόοπτα συμβαίνουν εκεί που δε το περιμένεις, πάρε μαζί σου μία λίμα νυχιών, σε περίπτωση που σπάσεις κάποιο νύχι να μπορείς να το λιμάρεις. → https://goo.gl/ZT6HKi

Αυτά από εμένα σήμερα κορίτσια μου! Περιμένω τα σχόλια σας, με το τι παίρνετε εσείς μαζί σας στις καλοκαιρινές διακοπές! Σας φιλώ ως το επόμενο post και καλές βουτιές!


Βρείτε με και εδώ:







You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο και αναλυτικό άρθρο! Χρησιμοποιώ κι εγώ αυτό το body splash από fruttini αυτήν την περίοδο :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου! Το ίδιο άρωμα έχεις; Πρέπει να δοκιμάσεις και το body butter πάντως θα ενθουσιαστείς!
      Φιλιά πολλά και καλά να περνάς!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ