Ads

αφυδάτωση κρέμα

Καθαρισμός & Ενυδάτωση | Το κάνεις σωστά;

11:49 μ.μ.toniamakeupdiaries

Στο τελευταίο μου post (https://goo.gl/cS3jcN) μιλήσαμε για την ενυδάτωση των μαλλιών και πόσο σημαντική είναι αυτή. Σήμερα θα αναφερθούμε στην ενυδάτωση του προσώπου κάτι ακόμη πιο σημαντικό.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας και να την προετοιμάσουμε έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την ξηροδερμία και την αφυδάτωση τους χειμερινούς μήνες που θα ακολουθήσουν.

"Ποια η σχέση σου με την Ενυδάτωση;"

Το έχουμε πει πολλές φορές, πως η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μία λαμπερή και υγιή όψη. Σωστός καθαρισμός πρωί - βράδυ για όλους τους τύπους δέρματος.


"Οικονομική Ενυδάτωση"

Κάποτε πιστεύαμε πως τα καλά ενυδατικά προϊόντα είναι και ακριβά. Υπάρχουν όμως στο εμπόριο προϊόντα, τα οποία χάρη στα συστατικά που περιέχουν είναι πολύ οικονομικά και κάνουν θαύματα. Βαζελίνη, γλυκερίνη, ουρία και υαλουρονικό οξύ είναι μερικά από αυτά.

Με την πρώτη δεν έχω καθόλου καλή σχέση, την αποφεύγω. Οι άλλες όμως κάνουν θαύματα.


"Σωστός Καθαρισμός"

Αναλόγως τον τύπο της επιδερμίδας σας, προτιμήστε ένα καθαριστικό, ήπιο που δε θα αφυδατώσει και δε θα διαταράσσει το PH του δέρματος.

Το τελευταίο διάστημα έχω εθιστεί στο gel καθαρισμού Numis Med, που ανακάλυψα στο A beauty

Γιατί είναι το μοναδικό ως τώρα που έχω βρει να μη τραβάει την επιδερμίδα μου, χάρη στο 5% ουρία που διαθέτει.

Επιπλέον, ξεπλένεται πολύ εύκολα, είναι άοσμο τελείως και η χρήση του δε περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο αλλά είναι κατάλληλο για χέρια και σώμα. Τώρα έχω 3 σε 1!

"Συνδυασμός Ενυδάτωσης"

Σκεφτείτε μία κρέμα ημέρας, που θα περιλαμβάνει 2 από τα παραπάνω ενυδατικά συστατικά που αναφέραμε. Ουρία και υαλουρονικό οξύ, ώστε να πετύχετε την τέλεια ενυδάτωση. 
Προσθέστε τώρα σε αυτό την αρκετά μεγάλη ποσότητα και τη χαμηλή τιμή. Και τέλος προσδιορίστε και τον παράγοντα της απειροελάχιστης ποσότητας.
Έχετε βρει την τέλεια κρέμα και δε χρειάζεται να πάτε μακρυά για να τη βρείτε. Παρά μόνο ένα κλικ στο A beauty.

Η κρέμα της σειράς Numis Med είναι άοσμη, υδαρής, φουλ ενυδατική ακόμη και τα τις πιο ξηρές επιδερμίδες, ενώ αποτελεί και την ιδανική βάση για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Μία ποσότητα όσο μισό ρεβίθι, αρκεί για να ενυδατώσει πρόσωπο και λαιμό.

Επομένως φέτος το χειμώνα δεν έχεις καμία δικαιολογία να κυκλοφορείς με θαμπή επιδερμίδα!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ