Ads

βιβλίο δώρο

#KidStories | Η Βασίλισσα του Χιονιού

9:50 μ.μ.toniamakeupdiaries

Snow Queen ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας Βασίλισσα του Χιονιού. Ένα βιβλίο, που για ολόκληρες δεκαετίες έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές με αυτό το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Έχει παίξει στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές του κόσμου και έχει αγαπηθεί ακόμη και από τη σκηνή του μπαλέτου. Μία ιστορία που έχει βραβευτεί και έχει κερδίσει το βραβείο ως το Καλύτερο Παιδικό Βιβλίο για το 2006.


Καιρός, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα να τη γνωρίσουν και να την αγαπήσουν και τα δικά μας παιδιά. Η νέα γενιά, που μεγαλώνει, τα παιδιά μας, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν και να γνωρίσουν το αριστούργημα αυτό μέσα από τος Εκδόσεις Άγκυρα.

Το παραμύθι ζωντανεύει μέσα σε 7 μικρές ιστορίες και σε σελίδες γεμάτες με υπέροχα γραφικά, όμορφα χρώματα και εικόνες γεμάτες συναίσθημα. Η απόδοση στα ελληνικά έχει γίνει από τον Μάνο Κοντολέων και μπορείτε να βρείτε το βιβλίο και στο eshop των εκδόσεων εδώ: https://goo.gl/mdi3oq



Η γνώμη μου

Είναι ένα εξαίρετο παραμύθι γεμάτο συναισθήματα αγάπης, βοήθειας, συμπόνιας, πραγματικής φιλίας και πίστης. Μέσα από το βιβλίο τα παιδιά θα γνωρίσουν αυτά τα συναισθήματα κι θα μάθουν να έχουν πίστη στον εαυτό τους και στο καλό. Θα μάθουν πως μία πραγματική φιλία αψηφά κάθε εμπόδιο και η πραγματική αγάπη ζει για πάντα στις καρδιές όλων.

Είναι ένα παραμύθι, κατάλληλο για τις ημέρες των εορτών, που τα παιδιά ξεκουράζονται από το σχολείο. Οι κρύες εικόνες με τα χιόνια δένουν απόλυτα με το χριστουγεννιάτικο τοπίο αλλά και το χριστουγεννιάτικο κλίμα, που επικρατεί στις καρδιές όλων μας.


Είναι ευχάριστο στην ανάγνωση και καθόλου κουραστικό, αφού μέσα από τις 7 μικρές ιστορίες,που είναι χωρισμένο το παραμύθι, μπορεί να αναγνωσθεί με διαλείμματα. 

Αν λοιπόν τις φετινές γιορτές σκέφτεστε να πάρετε δώρο σε κάποιο παιδί ένα βιβλίο, είναι μία πολύ καλή πρόταση και θα κερδίσει πολλά το κάθε παιδί από αυτό.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 χρονών και πάνω.




You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ