Ads

beauty featured

#Beauty | 6 matte lipgloss που δε θα ξεκολλάς!

1:09 μ.μ.toniamakeupdiaries

Ένα από τα καλλυντικά, που δε μπορώ να φανταστώ πως δε θα υπάρχει στο νεσεσέρ μου ή που θα βγω και δε θα το φοράω είναι τα κραγιόν. Φέτος η μανία με τα matte κραγιόν συνεχίζεται δυναμικά και όλες τα έχουμε λατρέψει.

Πολλές φορές με ρωτάτε ποιο κραγιόν να προτιμήσετε, που να έχει διάρκεια, να μην κολλάει, και να μη ξεραίνει τα χείλη σας. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω δοκιμάσει πολλά matte κραγιόν. Τα περισσότερα αρκετά ικανοποιητικά αλλά χωρίς να μου δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα που ήθελα. 

Αυτά που δεν ξέραιναν τα χείλη μου δεν ήταν τελείως ανεξίτηλα, ενώ αυτά που είχαν πολύ καλή διάρκεια μετά από αρκετή ώρα μάζευαν στα χείλη, δημιουργούσαν αντιαισθητικές γραμμές και ένιωθα τα χείλη μου βαριά σαν να τους έχω προσθέσει 10 φορές στρώσεις του κραγιόν.

Επιτέλους όμως μετά από πολύ αναζήτηση κατέληξα στα matte lipgloss που ανακάλυψα στο Thebeautyshop. Η τιμή τους ήταν τόσο δελεαστική που σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι.... 19,90€ για 6 lipgloss και με δωρεάν μεταφορικά δεν ήταν ένα ποσό τραγικό.



Κι έτσι έφτασαν στα χέρια μου και σε πρώτη φάση όταν τα είδα σκέφτηκα οκ ωραία τα χρώματα που περιέχει. Από μυρωδιά πολύ καλή! Μου θύμιζαν λιγάκι σοκολάτα..... ωστόσο όμως δε σου κρύβω πως ήμουν αρκετά προκατειλημμένη γιατί πίστευα πως δε θα έχουν καμία διαφορά με τα όσα είχα δοκιμάσει ως τώρα.

Και κάπου εκεί που άρχισα να σας τα παρουσιάζω στα Instagram stories μου και να τα δοκιμάζω live έπαθα ένα σοκ. Δε πίστευα ούτε εγώ η ίδια το πόσο εύκολα απλωνόταν στα χείλη, πόσο γρήγορα στέγνωνε και γινόταν αμέσως matte.



Χωρίς να χάσω χρόνο δοκίμασα και τις 6 αποχρώσεις και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη αφού και χρωματικά είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση. Έμενε τα τσεκάρω διάρκεια και αντοχή. Και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως είναι τα πιο ανεξίτηλα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια matte lipgloss που είχα δοκιμάσει.

Κι επειδή πολλές μπορεί να θεωρούσαν ότι υπερβάλλω, όταν χρειάστηκε να κάνω τα swatches σας ανέβασα και βίντεο, όπου φαίνεται η αντοχή τους όταν προσπαθώ να τα ξεβάψω με μωρομάντηλο, που ως γνωστόν καθαρίζει τα πάντα.

Μπορείς να τσεκάρεις το βιντεάκι εδώ: https://goo.gl/vZBwxq

Ξέρω πως όσες διαβάσετε αυτό το άρθρο ίσως ακόμη να πιστεύετε πως υπερβάλω αλλά μία δοκιμή θα σας πείσει. όσες με παρακολουθείτε εντατικά θα είδατε ακόμη και το challenge που δέχτηκα από κάποιες κοπέλες σε προσωπικά μηνύματα για να δοκιμάσω την αντοχή τους live σε ένα ποτήρι. Και φυσικά πέρασε το τεστ με επιτυχία!

Φορώντας την πλέον αγαπημένη μου απόχρωση 102

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούργια κραγιόν για τις γιορτές, μη χάσεις την ευκαιρία αυτή. Ή μπορείς ακόμη να τα κάνεις δώρο σε κάποια φίλη σου! Τι καλύτερο από 6 νέες σούπερ ερωτεύσιμες αποχρώσεις;

Swatches με όλες τις αποχρώσεις ξεκινώντας από πάνω αριστερά και προς τα δεξιά 101, 102, 103, 104, 105, 106 

Μπορείς να τσεκάρεις τα Lipgloss εδώ: https://goo.gl/VTzn83

αλλά και το challenge μου εδώ: https://goo.gl/4C1XHs καθώς και το Instagram Unboxing εδώ: https://goo.gl/TKAPvh

Αφήνω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σε εσάς γιατί εγώ δηλώνω ήδη ξετρελαμένη!!!








You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Αγαπω τα κραγιον ειμαι μανιακη με αυτα.Ξετρελαθηκα με το review,πολυ καλη δουλεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου review! Και τα συγκεκριμένα κραγιόν εξαιρετικά!!!!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ