Ads

beauty body set

#Beauty Xmas Choices!

4:05 μ.μ.toniamakeupdiaries

Χριστούγεννα, μία εποχή που λατρεύω από παιδί! Αυτή η αίσθηση ευτυχίας και χαράς που νιώθεις και δίνεις δε περιγράφεται. Υπέροχοι στολισμοί, γιορτινή ατμόσφαιρα, χαμογελαστά πρόσωπα και δώρα για αγαπημένα πρόσωπα.

Ας μη γελιόμαστε τα δώρα αρέσουν σε όλους. Τόσο να κάνουμε όσο και να λαμβάνουμε. Δεν έχει σημασία η τιμή αλλά με το πόση αγάπη τα έχουμε διαλέξει.
Κι επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες αλλά από την άλλη δε θέλουμε να σταματήσουμε και τα δώρα, έχω να σας προτείνω σήμερα υπέροχα, αρωματικά σετάκια από χειροποίητα καλλυντικά της εταιρίας Natura Danza.

Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα αρώματα. Αν σου έλεγα ότι πλέον μπορείς να έχεις το αγαπημένο σου επώνυμο άρωμα σε μία ολοκληρωμένη σειρά, πως θα σου φαινόταν; Γιατί η Natura Danza αυτό κάνει! Εκτός από μία ολοκληρωμένη σειρά αρωμάτων, όπως  η πούδρα, το μπισκότο, η βανίλια, η σοκολάτα και πολλά ακόμη, θα βρεις και αρώματα τύπου σε ολοκληρωμένες σειρές.



Και όταν λέω ολοκληρωμένες σειρές δεν εννοώ ένα άρωμα, ένα αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος. Αυτό το κάνουν όλοι. Εγώ σου μιλάω για επιπλέον προϊόντα στην παραπάνω σειρά. Σκέψου το λαδάκι θρέψης των μαλλιών σου ή η μάσκα μαλλιών σου να είχαν το αγαπημένο σου άρωμα; Και η συλλογή τους ανανεώνεται συνεχώς. 

Όχι πες μου ποια γυναίκα θα ήταν αυτή, που θα της έκανες ένα τέτοιο δώρο και δε θα της άρεσε; Ειδικά αν γνωρίζεις και ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα ή ποιο θα ήθελε να αγοράσει. Τα σετάκια που έχει δημιουργήσει η Natura Danza για τις γιορτές είναι  αμέτρητα, σε πολύ οικονομικές τιμές και σε υπέροχες συσκευασίες.



Δική μου επιλογή για δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό μου, η σειρά αρώματος Olympea. Το σετ περιλαμβάνει το άρωμα, λάδι μαλλιών και μάσκα κερατίνης όλα με το ίδιο άρωμα. Είναι ένα άρωμα που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και με έχει ξετρελάνει.



Και θα σας πω το εξής χαρακτηριστικό. Το σπίτι που μένω είναι μεζονέτα. Στον κάτω όροφο έχω δημιουργήσει τον προσωπικό μου χώρο ως boudoir. Εκεί κάνω και όλα τα instagram unboxing. Όταν λοιπόν έκανα και αυτό το Unboxing δοκίμασα το άρωμα με το δύο πατήματα. Μισή ώρα αργότερα, ο σύζυγός μου ανεβαίνοντας επάνω με ρώτησε πόσο πολύ άρωμα έβαλα και πως μύριζε σε όλο το σπίτι σαν να το ψέκασα πάνω του!



Περιττό να αναφέρω πόσο πολύ με έχουν ενθουσιάσει τα χριστουγεννιάτικα κουτάκια, που είναι οικολογικά και όμορφα στολισμένα με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα.

Τέλος, να σας πω πως δε μπόρεσα να αντισταθώ και στο πολυχρηστικό λάδι - lotion. Ένα διφασικό λαδάκι, το οποίο κάνει για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Η ιδέα και μόνο του 3 σε 1 με εξιτάρει. Και ειδικά όταν ξέρω πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα της εταιρίας.



Νομίζω πως όλα τα παραπάνω αποτελούν όμορφες προτάσεις για τα φετινά Χριστούγεννα και πως θα πρέπει να κάνεις κι εσύ μία επίσκεψη στο Natura Danza για να δεις όλη τη συλλογή, να ενημερώνεσαι για τις καθημερινές προσφορές έκπληξη και να κάνεις το δικό σου wishlist. Άλλωστε εκτός από τα αρώματα θα βρεις και μία πλήρη γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες του προσώπου σου καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα σώματος.

Και επειδή ξέρω πως πολλές από εσάς ήδη γνωρίζουν και αγαπούν τα συγκεκριμένα προϊόντα, σας έχω εξασφαλίσει και εκπτωτικό κωδικό 10% για παραγγελίες που θα γίνουν ως τέλος του χρόνου στη σελίδα ή στο προφίλ του Instagram της εταιρίας.
Απλά αναφέρετε τον κωδικό "Toniamakeupdiaries" για να περαστεί η έκπτωση.

Εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα με νέο nailmas post για αυτό μείνετε συντονισμένες!









You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ