Ads

autumn casual

#Fashion Haul | 2 outfits for Day & Night

3:00 μ.μ.toniamakeupdiaries

Καιρό είχαμε να ανεβάσουμε ένα fashion post και να που σήμερα βρήκα την ευκαιρία. Πριν αρκετό καιρό είχα παραλάβει κάποια ρούχα από το πολύ γνωστό Rosegal, αλλά δεν είχα προλάβει να ετοιμάσω το post. Ωστόσο όσες με παρακολουθείτε στα υπόλοιπα social σίγουρα είδατε τις φωτογραφίες μου με αυτά.

Τα ρούχα που είχα επιλέξει είναι περισσότερο φθινοπωρινά χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποια δε φοριούνται και τώρα τις ημέρες που έχει λίγο πιο ζεστό καιρό.

Σε κάθε ρούχο θα σας έχω και το αντίστοιχο link για να τσεκάρετε το ρούχο στο site αν θέλετε και φυσικά στο τέλος του post θα σας αφήσω και εκπτωτικό κωδικό για τις αγορές σας. Να σας σημειώσω πως το Rosegal στέλνει πολύ γρήγορα τις παραγγελίες, να σκεφτείτε πως τα δικά μου τα παρέλαβα μέσα σε 9 ημέρες ακριβώς, πράγμα που εντυπωσίασε πολύ, αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος είναι 15 ημέρες. Επίσης είναι από τα eshop, που αν είσαι άτυχος ή έχεις κάνει πολύ μεγάλη παραγγελία σε πιάνει τελωνείο. Οπότε φροντίστε να σπάτε τις παραγγελίες σας σε κάτω από 20€.  

Full of floral

Ένα ολόσωμο που λάτρεψα από τη στιγμή που το είδα στη φωτογραφία και δεν είχα άδικο. Χρειάστηκε βέβαια να το κοντύνω αλλά αυτό δεν ήταν θέμα. Ανάλαφρο, με λεπτό ύφασμα, ότι πρέπει για πιο επίσημες εμφανίσεις με στυλ. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το στηρίξεις από πολύ boho, σε πολύ sexy αλλά και σε πολύ chic. Αναλόγως το στυλ που προτιμάς.



Εδώ προτίμησα να το συνδυάσω με μία cowboy μαύρη ζώνη, γιατί μου αρέσει να είναι λίγο πιο ανατρεπτικό το στυλ και να συνδυάζω διαφορετικά στοιχεία. Ένα απλό τσαντάκι με αλυσίδα, που το συνδύασα με τα χρυσά στοιχεία του choker μου και ένα ζευγάρι μαύρες suede γόβες. Ιδανικός συνδυασμός για βράδυ.




Μπορείς να βρεις το jumpsuit εδώ: https://goo.gl/vXgFsp

Casual to Chic

Ένα σύνολο, που ο συνδυασμός του φούτερ με ρομαντικές λεπτομέρειες από κοφτά λουλούδια κεντημένα στα μανίκια, με την παντελόνα που είναι πιο chic και τις γόβες με έκανε να το ερωτευτώ.



Η μπλούζα είναι υπέροχη και θεωρώ πως φοριέται από Σεπτέμβρη μέχρι Μάη, με πάρα πάρα πολλά ρούχα. Ανάλαφρη, με στυλ και υπέροχες λεπτομέρειες. Στα υπέρ του ότι δε χρειάζεται το συγκεκριμένο ύφασμα σίδερο!



Δες εδώ φούτερ: https://goo.gl/zbUH7H

Από την άλλη η παντελόνα είναι πολύ φινετσάτη και μπορείς να τη φορέσεις άνετα από το πρωί με φλατ ή sneakers μέχρι με ψιλοτάκουνα το βράδυ. Ψιλόμεση, σε κρεπ ύφασμα που πέφτει χυτό και δίνει ωραίο στυλ. Κρύβει έξυπνα κοιλίτσα και προσδίδει ύψος και πόντους.
Υπέροχη λεπτομέρεια η ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Τσέκαρε εδώ: https://goo.gl/5tau36

Αυτές ήταν οι φθινοπωρινές μου επιλογές. Δε σας κρύβω ότι τις κατά ευχαριστήθηκα και πιστεύω να άρεσαν και σε εσάς. Όπως σας υποσχέθηκα ο κωδικός για οποιαδήποτε αγορά είναι RosegalChen και μπορείτε να έχετε έκπτωση 10-20% αναλόγως τα προϊόντα που θα διαλέξετε.

Εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα με καινούργιο Post. Μέχρι τότε σας φιλώ, περιμένω τα σχόλια σας και φυσικά μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στα υπόλοιπα social για να έχουμε μία πιο στενή επαφή μεταξύ μας!








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ