Ads

christmas nails creativegroup

#Nailmas for Christmas!

1:14 μ.μ.toniamakeupdiaries

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και όλες αναζητούμε λίγη λάμψη παραπάνω. Όλες θέλουμε να λάμπουμε και να είμαστε περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια. Για τα τελευταία φροντίζει η Creativegroup με τη νέα της συλλογή Glacial Illussion.



Η χειμερινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από την Αρκτική και αποτελείται από παλ και ψυχρές αποχρώσεις, που ταυτόχρονα ακτινοβολούν λάμψεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους.

Αν λατρεύεις τα βαμμένα νύχια και το nailart τότε αυτές τις γιορτές μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να ξεφύγεις από το τετριμμένο και κλασσικό κόκκινο ή μπορντό. Η συλλεκτική κασετίνα περιλαμβάνει 3 αποχρώσεις πραγματικά μαγευτικές και τόσο ανατρεπτικές μεταξύ τους για ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η μπλε απόχρωση που ακούει στο όνομα Winter Nights αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις πιο μοντέρνες και δυναμικές γυναίκες, που ξέρουν τι θέλουν και δε διστάζουν να το αποκτήσουν.



Η nude απόχρωση Cashmere Wrap είναι για τις πιο ρομαντικές γυναίκες και εκείνες που αποπνέουν μία πιο girly διάθεση τις φετινές γιορτές.



Ενώ η απόχρωση Radiant Chill είναι το απόλυτο χρυσό και το πιο συνυφασμένο χρώμα με τις γιορτές. Είναι για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ακτινοβολούν και να είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων.



Φυσικά για εσένα που λατρεύεις το nailart η κασετίνα αυτή αποτελεί μία πρόκληση για να δημιουργήσεις τα πιο πρωτότυπα εορταστικά σχέδια. Ενώ μπορείς να τη βρεις τόσο στην εκδοχή του απλού βερνικιού όσο και στην εκδοχή του ημιμόνιμου.

Παρακάτω είναι οι προτάσεις που λανσάρισε η εταιρία για τη νέα συλλεκτική κασετίνα, που μπορούν να σε εμπνεύσουν και εσένα.




Ενώ εδώ σου δείχνω κάποιες προτάσεις περισσότερο εορταστικές για να δημιουργήσεις κι εσύ αυτές που σου αρέσουν, να πειραματιστείς και να στολίσεις τα νύχια σου. Καλές γιορτές!











You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ