Ads

blazer blouse

#Fashion | First Haul for 2018

6:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το πρώτο post για τη νέα χρονιά είναι γεγονός και είπα να σας ξεκινήσω με ένα haul και μάλιστα fashion haul. Πριν αρκετά μεγάλο διάστημα είχα παραγγείλει κάποια πράγματα από το Rosegal, κάποια τα έχετε ήδη δει στο προφίλ μου στο Instagram, απλά επειδή η παραγγελία μου ήρθε τμηματικά λόγο έλλειψης κάποιων ρούχων που έπρεπε να περιμένω, είπα να σας τα παρουσιάσω μία και καλή όλα μαζί.

Η παραγγελία μου δεν ήταν πολύ μεγάλη, ούτε από άποψη πολλών κομματιών αλλά ούτε και ποσού. Όμως και τα 3 κομμάτια που παρήγγειλα με ενθουσίασαν πάρα πολύ και μου κάθισαν μια χαρά και στο νούμερο. Πάμε να τα δούμε;

Crossbody Bag

Η τσάντα, που φοράω σχεδόν σε όλες τις εξόδους μου από τότε που την παρέλαβα. Γενικώς όταν κολλήσω με ένα αξεσουάρ, το φοράω για πολύ καιρό μέχρι να κολλήσω με το επόμενο. Η συγκεκριμένη μου άρεσε επειδή είναι μικρή, στυλάτη και βολική. 



Λάτρεψα το ότι συνδυάζει 3 χρώματα μαζί, που δένουν απίστευτα μεταξύ τους, μαύρο, λευκό και ταμπάς και την καθιστούν ιδανική για όλες τις εποχές. Το ιδιαίτερο μεταλλικό χρυσό κούμπωμα την κάνει ξεχωριστή, ενώ η χρυσή αλυσίδα σου δίνει τη δυνατότητα να την ταιριάξεις και με πιο βραδινά κομμάτια.



Στα μείον της είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη. Κινητό, χαρτομάντιλα άντε και κανένα κραγιόν και γέμισε. Με ενοχλεί που δε μπορώ να χωρέσω το πορτοφόλι μου μέσα και βάζω χύμα τα χρήματα αλλά από την άλλη δε μπορώ να της αντισταθώ.

Check it here: https://goo.gl/ba8tkD

Blazer

Το blazer αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος και όταν είδα το συγκεκριμένο αμέσως το φαντάστηκα επάνω μου με μία αντίστοιχη φούστα, που είχα παραγγείλει. Σκέφτηκα πως θα ταιριάζει τέλεια και θα δημιουργήσω επιτέλους ένα total plaid look, που είναι τόσο τάση και αγαπώ.



Η αλήθεια είναι πως το ρίσκαρα λιγάκι με το νούμερο γιατί υπήρχε μόνο σε L διαθέσιμο. Ευτυχώς, όμως μου ήρθε κουτί. Με εντυπωσίασε  η ποιότητα του και το πόσο καλοραμμένο είναι. Οι λεπτομέρειες που έχει επάνω του ραμμένες και στα μανίκια μου κίνησαν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον μιας και το κάνει πιο casual. Χαρακτηριστικές και οι μπλε λεπτομέρειες, που μπορείς να τις ταιριάξεις με το εσωτερικό των μανικιών γυρνώντας τα ελαφρά προς τα έξω.    

 



The Yellow Sweater

Λατρεύω όσο τίποτα ότι έχει να κάνει με πλεχτό το χειμώνα. Αυτή η ζεστασιά που μου δημιουργεί ένα cozy συναίσθημα δε την αλλάζω. Ποτέ μα ποτέ δε φτάνουν όσα πουλόβερ και να έχω και πάντα θα με δεις στα καταστήματα να χαζεύω πρώτα αυτά.



Δε μπόρεσα λοιπόν να αντισταθώ σε αυτό το κίτρινο - μουσταρδί πλεχτό με την τσαχπινιά που έχει στο τελείωμα. Ένα ιδιαίτερο δέσιμο από το ίδιο πλέξιμο, που κάνει τη μπλούζα να δείχνει πιο στυλάτη.



Είναι πολύ ζεστή, εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και η πλέξη της είναι σε μικρά μικρά κουτάκια, που θυμίζουν πλεγμένο καλάθι. Ευκολοφόρετη μπορείς να τη συνδυάσεις με όλα.

Check here: https://goo.gl/yHcZeb

Plaited Skirts




Check here: www.dresshead.com/c/plaid-skirts

Όπως καταλαβαίνεις ήταν μια παραγγελία, που λάτρεψα και μου κόστισε λιγότερο από 50€ και για τα 3 μαζί. Κάνοντας χρήση και του κωδικού "RGEN" κερδίζεις και επιπλέον 10% έκπτωση σε κάθε παραγγελία σου.

Εμείς θα τα πούμε και πάλι σύντομα με ένα beauty άρθρο. Ως την επόμενη φορά σε φιλώ και μη ξεχνάς πως περιμένω τα σχόλια σου αλλά και να με ακολουθείς στα παρακάτω social.









You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Φανταστικά όλα τα καλούδια που πήρες.Εχω ξετρελαθει ομως με την τσάντα είναι φανταστική.Πολυ ωραιο ποστ😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έχω ξετρελαθεί μαζί της και μου άρεσαν εξίσου και οι υπόλοιπες 3 αποχρώσεις που υπάρχουν αν τις είδες!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ