Ads

γιος κόρη

Fashion | Εσύ θα φορούσες τα ίδια ρούχα με το παιδί σου;

10:48 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σε όλες και καλωσορίσατε πίσω στο blog μου! Για σήμερα σας ετοίμασα ένα άρθρο σχετικό με τη μόδα, που πιστεύω πως θα σας αρέσει! Πρόκειται για εκείνη την ανίατη περίπτωση, που όλες μας θέλουμε να ντυνόμαστε ασορτί με τις κόρες μας και πλέον και με τα αγόρια μας.

Έλα παραδέξου το κι εσύ, πως ανήκεις στην ίδια κατηγορία με εμένα από την ώρα που έγινες μητέρα! Κάτι το μητρικό, κάτι το γλυκό μουτράκι, κάτι η ατελείωτη αγάπη που νιώθεις, ε κάπου εκεί αρχίζεις να ταυτίζεσαι κι εσύ μαζί του και να ξυπνά μέσα σου το παιδί και η παιδική σου ηλικία! Όλα τα στερητικά παιδικά σύνδρομα βγαίνουν στην επιφάνεια!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όταν μιλάμε για τα παιδιά μας, που δε χρησιμοποιούμε τρίτο ενικό αλλά πρώτο πληθυντικό! Όλα τα κάνουμε μαζί!!!



Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ να ψάχνω για ρούχα μαμάς - κόρης, που θα μπορούσα να βρω εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς, όμως τα περισσότερα που έβρισκα  ήταν είτε πολύ ακριβά, είτε για ιδιαίτερες περιστάσεις. Εγώ ήθελα κάτι πιο καθημερινό και προσιτό.

Και όταν κάποια στιγμή, θέλησα να παραγγείλω μία μπλούζα θηλασμού, γνώρισα την Αρετή και το site της Areti et. al Tailormade. Ενθουσιάστηκα γιατί επιτέλους μπορούσα να βρω ρούχα θηλασμού μοντέρνα, ραμμένα στα μέτρα μου, σε πολύ προσιτές τιμές και πολύ καλή ποιότητα.

Η Αρετή ως ανήσυχο πνεύμα και μητέρα κατάφερε με πολύ αγάπη να εξελίξει την υπάρχουσα οικογενειακή επιχείρηση (από το 1996) και να δημιουργήσει το 2015 τη συλλογή της "Areti et. al Tailormade" απευθυνόμενη σε γυναίκες θηλάζουσες και μη, σε παιδιά αλλά και σε μπαμπάδες (γιατί και αυτοί έχουν ψυχή!). Ενώ στο eshop της μπορεί να βρει κανείς αξεσουάρ και λευκά βρεφικά είδη.



Η νέα της συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι '18 περιλαμβάνει πολύ όμορφα, ανάλαφρα και άνετα ρούχα, ακριβώς ότι χρειαζόμαστε όλοι στην καθημερινότητά μας, μικροί και μεγάλοι.
Και ναι δε σας κρύβω πως ενθουσιάστηκα, που η συλλογή περιλαμβάνει και ρούχα ασορτί για μαμάδες και παιδιά αλλά και μπαμπάδες με γιους.

Δε θα μπορούσα να μη συμπεριλάβω, λοιπόν στο καλάθι μου, αυτό το υπέροχο ανοιξιάτικο σετ μπλούζες για μαμά - κόρη. Τις φοράμε και είμαστε τόσο ενθουσιασμένες, ενώ δεν υπάρχει μητέρα, που να μη να έχει δει και ρωτήσει από που πήραμε τις μπλούζες.



Είναι τόσο ανάλαφρες, δροσερές, ραμμένες από λεπτό ανοιξιάτικο ύφασμα φούτερ, ιδανικές για τις κοινές μας βόλτες αλλά και τις ξεχωριστές. Οι floral λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά προσδίδοντας ανοιξιάτικες και χαρούμενες νότες στο όλο σύνολο, χρώμα και στυλ.




Κι επειδή έχω δύο παιδιά, δε μπόρεσα να αντισταθώ και σε ένα σετ μαμάς - γιου. Όσες έχετε αγόρια με νιώθετε και ξέρετε πόσο διαφορετικό είναι το δέσιμο αυτό. Αφήστε που ως τώρα δεν είχα βρει πουθενά εδώ στην Ελλάδα ρούχα για μαμά και γιο.



Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τα φουτεράκια μας είναι ίδια και το λογότυπο της εταιρίας πολύ ιδιαίτερο, διακοσμεί και τις δύο μπλούζες. Στα plus της δικής μου μπλούζας είναι το κρυφό φερμουάρ, που υπάρχει κάτω από το στήθος και μου επιτρέπει να θηλάζω ανενόχλητη τον μικρό μου, όπου κι αν βρισκόμαστε.



Αυτό που εκτίμησα περισσότερο είναι πως σου δίνετε η δυνατότητα να επιλέξεις τα ρούχα που επιθυμείς είτε μέσα από τα στάνταρ μεγέθη που υπάρχουν στις επιλογές του eshop, είτε στέλνοντας απευθείας τα μέτρα σου για να ραφτούν στις διαστάσεις που εσύ θέλεις. Γιατί η Αρετή έχει επιλέξει να δημιουργεί τα ρούχα της κατά παραγγελία και όχι φασόν!

Επίσης, έχοντας δυνατό το αίσθημα της ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος δημιούργησε, πριν ακόμη ψηφιστεί ο υποχρεωτικός νόμος για τις πλαστικές σακούλες, μία συλλογή από υφασμάτινες τσάντες και πορτοφόλια, σε πολλά χρώματα, για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και όλα με το λογότυπο της εταιρίας διακοσμημένα.
Τώρα μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου πιο stylish από ποτέ!!!!




Τέλος, εντύπωση μου έκανε και από εκεί καταλαβαίνεις πόσο πολύ αγαπά η Αρετή τη δουλειά της και τα ρούχα που δημιουργεί, από τα χειροποίητα καρτελάκια οδηγιών, που υπάρχουν σε κάθε ρούχο.



Ελπίζω να απολαύσατε όσο τίποτα το σημερινό άρθρο και τις προτάσεις μας και επειδή πραγματικά πιστεύω ότι και εσείς έχετε ενθουσιαστεί, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το eshop εδώ: https://www.aretietal.com/ και να δείτε όλη τη συλλογή.

Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο! Μία τυχερή θα μπορέσει να διεκδικήσει το σετ μπλούζες μαμάς - κόρης, δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό στα παρακάτω link:

Για facebook εδώ: https://goo.gl/FphNYv
Για Instagram εδώ: https://goo.gl/vyszHb

Εγώ κάπου εδώ θα σας αφήσω! σας φιλώ και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα! Καλή επιτυχία σε όλες και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα με κάτι νέο!









You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ