Ads

παστέλ νύχια cnd

Beauty | Pastel Nails

10:25 π.μ.toniamakeupdiaries


Τα παστέλ νύχια ανέκαθεν για εμένα σηματοδοτούσαν την αρχή της άνοιξης, μιας νέας εποχής, γεμάτης χρώμα, αισιοδοξία και χαμόγελα. Μακρυά από τη μουντάδα και το γκρίζο του χειμώνα. Το μόνο που θέλουμε όλοι είναι να διώξουμε μακρυά αυτή τη χλωμάδα και να νιώσουμε πως μαζί με τη γη που ανθίζει ξαναγεννιόμαστε και εμείς! Δε το νιώθεις κι εσύ;

Δε νιώθεις πως την άνοιξη και το καλοκαίρι θέλεις μικρές πινελιές, που θα σε χαλαρώσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα, πιο ζωντανά, πιο girly, πιο παιχνιδιάρικα, πιο αισιόδοξα; Δεν είναι τυχαία όλα αυτά! Βρίσκουμε μικρούς τρόπους για να ανανεωθούμε είτε με την αλλαγή των ρούχων μας, του σπιτιού μας, των μαλλιών μας και των νυχιών μας! Όλα τα αλλάζουμε και καλά κάνουμε!


Μία από τις βασικές αλλαγές που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και αυτόματα φτιάχνει η διάθεσή μας, είναι να αλλάξουμε χρώμα στα νύχια μας. Αφήνουμε πίσω τα σκούρα χρώματα του χειμώνα και επιλέγουμε αποχρώσεις ζωηρές, φωτεινές και χρωματιστές. Μία καλή πρόταση για αυτό το μεταβατικό στάδιο είναι τα παστέλ χρώματα.


Για αυτό κι εγώ ενέδωσα αμέσως στη νέα συλλογή της CND - Chock Collection, γιατί περιλαμβάνει όλες εκείνες τις παστέλ αποχρώσεις, που τόσο αγαπώ και κάνω πάντα μα πάντα στα νύχια μου στο ξεκίνημα της άνοιξης!

Τα βλέπεις παντού άλλωστε, γαλάζια, ροζ απαλό, κίτρινο, λιλά. Στα ρούχα, στα λουλούδια, πλέον κι στα μαλλιά! Και πως να μη λατρέψεις τις αποχρώσεις αυτές, που είναι τόσο γλυκές σα ζαχαρωτά, που βγάζουν μια αθωότητα και ένα ρομαντισμό;


Αν ανήκεις στην κατηγορία των ρομαντικών κοριτσιών ή απλά δεν είσαι ο τύπος που τολμά να κάνει την υπέρβαση στα νύχια του, τότε η απόχρωση Candied #273 είναι η ιδανική για εσένα.


Και πίστεψε με αφού κάνεις την παραπάνω απόχρωση στα νύχια σου, τότε το επόμενο βήμα σου θα είναι να δοκιμάσεις την απόχρωση Jellied #275, ένα απαλό λεμονί, τόσο γλυκό, που παράλληλα θα αρχίσει να αναδεικνύει και το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας σου, αυτή την εποχή.


Τέλος, αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά τότε η γαλάζια απόχρωση Taffy #274 είναι η ιδανική για εσένα! Άλλωστε είναι ένα χρώμα, που ταιριάζει τόσο τέλεια με τα denim, που δεν αποχωριζόμαστε καμία εποχή αλλά τόσο ταιριαστό και με το λευκό και τις υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις.


Το καλό με τις παστέλ αποχρώσεις είναι ότι δε δεσμεύουν τη συνολική εικόνα και τις επιλογές των ρούχων σου, αφού ταιριάζουν με όλα και συνδυάζονται αρμονικά, ενώ ταιριάζουν ιδανικά τόσο σε κοντά όσο και σε πολύ μακρυά νύχια.

Φυσικά οι επιλογές σου για τα παστελ νύχια δε σταματούν στη μονοχρωμία. Φέτος η τάση θέλει τα νύχια με πολλά παστέλ χρώματα μαζί, συνδυασμένα είτε χρώμα και νύχι είτε με τη μορφή του ομπρέ. Επίσης, οι πιο δημιουργικές έχουν άπειρες επιλογές να στολίσουν τα νύχια τους, με γεωμετρικά σχέδια, με κουκκίδες, με λουλούδια, με στρας και γενικώς αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει!

















You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ