Ads

ενυδάτωση χέρια

Νέα σειρά Cocoa Butter της Avon

3:54 μ.μ.toniamakeupdiaries

Μη μου πείτε ότι όλες λίγο πολύ δεν έχουμε λατρέψει στα προϊόντα ενυδάτωσης, το γνωστό "βούτυρο κακάο"!

Το άρωμά μου με ταξιδεύει στα μαθητικά μου χρόνια τότε που έτρεχα στο φαρμακείο να αγοράσω βούτυρο κακάο για τα χείλη! Το θυμάστε; Ήταν τόσο μικροσκοπικό, σαν τα δείγματα κραγιόν που κυκλοφορούν. Κι όμως το άρωμά του ήταν απίθανο! Πολύ περισσότερο η ενυδάτωση που προσέφερε στα χείλη!

Τις προάλλες λοιπόν που ξεφύλλιζα τον νέο κατάλογο της Avon, με τα προϊόντα που πρόκειται να λανσάρει, το μάτι που έπεσε πάνω στη λέξη Cocoa Butter! Αμέσως ένιωσα να μυρίζω το άρωμα....
Τα παρήγγειλα την ίδια στιγμή! Κρέμα χεριών, Κρέμα σώματος και Πολυχρηστική κρέμα για πρόσωπο, χέρια και σώμα.

Μου άρεσε αρκετά η υφή της κρέμας μόλις τη δοκίμασα. Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για επιπλέον ενυδάτωση, υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα. Απορροφάτε εύκολα, χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας τόσο στο σώμα όσο και στα χέρια. Το άρωμά της απλώνεται παντού στο χώρο! Μετά από ένα ζεστό, χαλαρωτικό αφρόλουτρο είναι η ιδανική περιποίηση για δέρμα ξηρό προς κανονικό.

Επίσης το άρωμά του είναι κατάλληλο τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι. Το χειμώνα δένει τέλεια με τα αρώματα της σοκολάτας ή της καραμέλας και το καλοκαίρι παραπέμπει λιγάκι σε μέρη εξωτικά, όπως το λατρεμένο άρωμα της καρύδας!

Μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές μεμονωμένα ή και ως πακέτο.  Οι συσκευασίες του είναι πολύ βολικές. Η κρέμα χεριών μπορεί άνετα να χωρέσει στην τσάντα και να την κουβαλάς πάντα μαζί σου. Η κρέμα σώματος είναι σε μεγάλο μπουκάλι για ατελείωτη ενυδάτωση και η πολυχρηστική είναι σε βάζο για πλούσιες δόσεις ενυδάτωσης!


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ