Ads

ενυδάτωση περιποίηση

Beauty | Serum & Derma Roller - Η Επανάσταση!

10:08 μ.μ.toniamakeupdiaries

My girls ελάτε να μιλήσουμε για ομορφιά σήμερα και ειδικότερα για περιποίηση προσώπου. Κάθε φορά όλες μας, όταν αλλάζει η εποχή, ψάχνουμε για νέα προϊόντα skincare. Και καλά κάνουμε δηλαδή γιατί κάθε σεζόν οι εταιρίες βγάζουν πολλά και νέα προϊόντα, όλο και πιο εξελιγμένα.

Βέβαια κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές και πάντα επιστρέφουμε ε αυτές. Όπως η αδυναμία μου στα προϊόντα της Ag Pharm.

Το πρόσωπο μας εκτός από την καθημερινή του περιποίηση, χρειάζεται και κάποια πιο εξειδικευμένα προϊόντα, που θα του αποδώσουν περισσότερη λάμψη, extra φροντίδα, ενυδάτωση καθώς και κάποια ειδικότερη φροντίδα.

Για εμένα σταθερή αξία παραμένουν οι αμπούλες - serum, στις οποίες υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Μάλιστα η εταιρία λανσάρισε 4 επιπλέον νέα serum, το eyeserum, το gojiberry serum, το youth serum και το mastic serum. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα, αγαπημένη σειρά.  Τι λέτε θέλετε να τα δούμε αναλυτικά;


Eye Serum

Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο μου eye serum, που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Εδώ να σημειώσω πως και η κρέμα ματιών caviar, της εταιρίας είναι εξαιρετική (τη δοκίμασα σε δείγμα και έχει ήδη μπει στη λίστα με τις επόμενες αγορές μου!) και σε όσες φίλες μου την έχω δώσει για δοκιμή, μόνο θετικά έχουν αν μου πουν!



Το eye serum είναι ιδανικό για να δώσει φρεσκάδα στα κουρασμένα μάτια. βελτιώνει μαύρους κύκλους, ενώ παράλληλα προσφέρει σφριγηλότητα, ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση στην περιοχή. Αφήνει μια απαλή αίσθηση και απορροφάται αμέσως. Οι πελάτισσές μου περιμένουν κάθε φορά το ραντεβού τους για τα φρύδια, γιατί ανυπομονούν να τους βάλω την αμπούλα στην περιοχή των ματιών, μετά τον καθαρισμό των φρυδιών τους. Την αγαπώ απλά και η ύπαρξη ενός τόσο οικονομικού ορού με εξιτάρει!

Gojiberry serum

Αν αναζητάς αναζωογόννηση και ενυδάτωση, τότε οι αμπούλες αυτές είναι ο νέος σου σύμμαχος. Με εκχύλισμα gojiberry, φύλλων ελιάς και ροδιού, βοηθούν στην καταπολέμηση των ριζών, έχουν αντιοξειδωτική δράση, προσφέρουν ενυδάτωση και ελαστικότητα. Και όλα αυτά μόνο σε μία αμπούλα και με λιγότερο από 3€. Μπορείς να αντισταθείς σε αυτή την υπερτροφή για το πρόσωπό σου;


Mastic serum

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας ενάντια στην αντιγήρανση είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Για αυτό και η Ag Pharm δημιούργησε έναν ορό προσώπου με βασικό συστατικό την μαστίχα.

Αξίζει να επενδύσεις σε αυτή αν αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου είναι η άμεση και εντατική ενυδάτωση. Εξασφαλίζει επίσης σφρηγιλότητα, ελαστικότητα, κάνοντας το δέρμα να δείχνει και να είναι πιο λείο και απαλό.



Youth Serum

Ένας ορός ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, που απευθύνεται σε μικτά/λιπαρά δέρματα. Η επιδερμίδα του προσώπου ενυδατώνεται και αποκτά αντοχή, ενώ παράλληλα προσφέρει αντιγηραντική δράση. Είναι ιδανικός ακόμη και για νεανικές επιδερμίδες, που επιθυμούν extra λάμψη. 



Derma Roller - Η Επανάσταση στην περιποίηση!!!


Για το τέλος σας άφησα, το πολυσηζητημένο Derma Roller. Όλες έχετε ακούσει πολλά γύρω από αυτές τις συσκευές για το πρόσωπο και για το πόσο ευεργετικές είναι στην επιδερμίδα.
Αποτελεί την πιο σύγχρονη θεραπεία, που μπορεί να κάνει κάποιος στο σπίτι του έναντι των ατελειών του προσώπου.

Έχω διαβάσει, έχω ακούσει και έχω δει πολλές συσκευές το τελευταίο διάστημα, κάνοντας τη δική μου έρευνα. Οι τιμές πολλές και κυμαινόμενες αναλόγως την ποιότητα, την προέλευση και το brand. Προσωπικά δε θα έβαζα τίποτα στο πρόσωπό μου, που δεν είναι αξιόπιστο. Για αυτό και κατέληξα στο Derma Roller της Ag Pharm, που θεωρώ πως αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο προϊόν, ελεγμένο και σε πολύ προσιτή τιμή για τις περισσότερες από εμάς.



Τι είναι το Derma Roller: Αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν προσώπου, που έχει μικροακίδες, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για άντρες.

Τι κάνει το Derma Roller: Ουσιαστικά χάρη στις μικροακίδες (τελείως ακίνδυνες) δημιουργεί μικρές διατρίσεις  στην επιφάνεια της επιδερμίδας, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη απορρόφηση των δερμοκαλλυντικών. Σκεφτείτε, λοιπόν πόσο πολύ επιτυγχάνεται το μέγιστο ποσοστό, που μπορεί να αποδώσει το κάθε προϊόν χάρη στο συνδυασμό αυτού και του παράλληλου μασάζ που γίνεται στην επιδερμίδα.



Αποτέλεσμα: Διεγείρεται φυσικά η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται, μειώνεται το μέγεθος των πόρων, βελτιστοποιεί σημάδια ακμής αλλά και γενικότερα σημάδια που μπορεί να υπάρχουν, ενώ τέλος βελτιστοποιεί την υφή της επιδερμίδας και το δέρμα είναι πιο λείο και σφιχτό. 

Το Derma Roller είναι διαθέσιμο σε 3 μεγέθη, αναλόγως την περιοχή προσώπου, που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Θεωρώ όμως πως το μέγεθος 0,25mm είναι ένα μέγεθος που μπορεί να καλύψει πολύ καλά όλες τις περιοχές.

Χρήση - Συντήρηση: Η συγκεκριμενη συσκευή μπορεί ν χρησιμοποιηθεί από 2-3 φορές την εβδομάδα αναλόγως τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, την ποιότητά της αλλά και το τι θέλετε να αντιμετωπίσετε με αυτό.

Χρησιμοποιείται με δερμοκαλλυντικά και κατά τις φορές εκείνες, που περιγράφονται στο χαρτί με τις οδηγίες που θα βρείτε εσώκλειστο στη συσκευασία.

Καλό θα ήταν να αποθηκεύεται τη συσκευή μετά από κάθε χρήση ξανά μέσα στο κουτί φύλαξης, που έχει. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να απολυμαίνετε κάθε φορά τη συσκευή με καθαρό οινόπνευμα για να αποφεύγετε τυχόν μολύνσεις ή ανάπτυξη μικροβίων στη συσκευή.  



Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το derma roller αλλά και τις αμπούλες στο site της εταιρίας Ag Pharm εδώ: http://www.agpharm.gr/

Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέο άρθρο! Φιλιά πολλά και περιμένω τα σχόλιά σας!








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ