Ads

blush bronze

Radiant - Spring/Summer 2014

10:40 μ.μ.toniamakeupdiaries

Λοιπόν κορίτσια δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το shopping therapy και το να σε περιποιούνται οι άλλοι! Γι'αυτό και εγώ την Παρασκευή απόλαυσα μέχρι τέλους το μακιγιάζ προσώπου που μου έκαναν στο κατάστημα Beauty Free της Λάρισας!

Η πασίγνωστη σε όλες μας εταιρία καλλυντικών Radiant Professional λάνσαρε τις δικές της εκδοχές στο μακιγιάζ για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014. Και δε σου κρύβω πως μου άρεσαν πολύ! Επιτέλους το ελαφρύ και απλό μακιγιάζ επέστρεψε....πιο κοντά στο φυσικό! Less is better.....

Αν ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο θα καταλάβεις τι εννοώ! κι αν δεν τον έχεις ακόμη, μη χάνεις χρόνο, τρέξε σε ένα κατάστημα καλλυντικών να τον προμηθευτείς! Είναι free και άκρως κατατοπιστικός για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ! 

Για μένα λοιπόν επέλεξα να κάνω κάτι σε γήινο και ηλιοκαμένο! Μα καλά θα μου πεις....σιγά το καινούργιο! Κι όμως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, όπως το ombre στις βλεφαρίδες! ναι καλά άκουσες!!!


Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά για να σου πω αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια ποια προϊόντα χρησιμοποιήσαμε, ώστε να πετύχεις κι εσύ αυτό το look!

Φυσικά στην αρχή καθαρίσαμε και ενυδατώσαμε το δέρμα του προσώπου με τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου Age Repairing
Για τον καθαρισμό χρησιμοποιήθηκε η Balanching Tonic Lotion, ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έπειτα μία ενυδατική κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες De-PuffingEye Cream και την 24ωρη κρέμα με δείκτη προστασίας 15 για όλους τους τύπους.
(Περιττό να σας πω πως στο σημείο αυτό κόντεψα να κοιμηθώ, χάρη στο απίστευτο μασάζ προσώπου και ματιών που μου έκανε η μακιγιέρ Κάλλια! <3)

Και πάμε στη βάση....Wonderlight Serum Make Up (Νο 4)!  Το νέο make up για φωτεινότερη όψη, που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός ορού περιποίησης με αυτές ενός make up. Δε δρα απλά και μόνο σα make up καλύπτοντας όλες τις ατέλειες της επιδερμίδας αλλά συγχρόνως την ενυδατώνει βαθιά, απαλύνει τις γραμμές έκφρασης και προστατεύει από τη φωτογήρανση με SPF20. Θα πρέπει βέβαια να αναφέρω πως το γεγονός ότι είναι ένα τόσο ελαφρύ και ενυδατικό make up δε το καθιστά και στα πλέον καλυπτικά!

Μετά τη βάση χρησιμοποιήσαμε την πούδρα Air Touch Finishing Powder (Νο 4). Επιλέξαμε να την περάσουμε ελαφριά με ένα πινέλο απλά για φωτεινότητα. Αν θέλεις μεγαλύτερη κάλυψη μπορείς να την εφαρμόσεις με το σφουγγαράκι.

Και για να τελειώσουμε με το πρόσωπο, μένει μόνο το ρουζ! Pure Matt Blush Color (Νο 125) για μια πιο ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας!


Και πάμε στα μάτια, όπου θα πρέπει να φωτίσουμε πρώτα την περιοχή με το υγρό κονσίλερ που χαρίζει φως illuminator (Νο 3). Σε δεύτερη φάση απαραιτήτως να σχηματίσουμε και να βάψουμε φρύδια!!! Κορίτσια μη το παραλείπετε αυτό το βήμα σε καμία περίπτωση! Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και αν δε τα προσέξουμε όπως πρέπει τότε και το καλύτερο μακιγιάζ χάνει....
Οπότε τα σχηματίζουμε με το μολύβι φρυδιών μεγάλης διάρκειας Powder Brow Definer (Νο 3). εδώ επιλέξαμε να τα τετραγωνίσουμε μπροστά μιας και λατρεύω αυτό το σχήμα! Προσοχή όμως μη το επιλέξεις αν δε σου ταιριάζει!

Σε όλο το άνω βλέφαρο χρησιμοποιήσαμε την ιριδίζουσα σκιά ματιών Professional Eye Color (Νο 195) την οποία λάτρεψα κυριολεκτικά, και επιλέξαμε να κάνουμε ελαφριά γωνία με τη σκιά Νο 258, την οποία και υπογραμμίσαμε και ελαφριά κάτω από το μάτι. Στο άνω βλέφαρο για να φωτιστεί χρησιμοποιήθηκε το Αδιάβροχο μολύβι ματιών (Νο 29) Softline Waterproof Eye Pencil. Για να δώσουμε περισσότερη ένταση βάλαμε το Artistic Eyeliner Black σε λεπτή γραμμή στο άνω βλέφαρο σε στυλ '50s.

Τέλος τονίσαμε τις βλεφαρίδες με τη Studio Perfect Marcara, που δίνει όγκο και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα, σε μαύρη απόχρωση (κλασσικά :P)
Και επειδή όπως σας είπα η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για να πετύχεις το ombre look στις βλεφαρίδες δεν έχεις παρά να περάσεις τόσο στις άνω όσο και στις κάτω τη μάσκαρα Magna Lash (Νο 2 Plum Brown) ταμποναριστά!!! Έτσι δημιουργείς το εφέ αυτό με χρώμα αλλά όχι τόσο έντονο όσο αν τις έβαφες κανονικά.  
  
Και φυσικά για να ολοκληρωθεί το look χρειάζεται απαραιτήτως κραγιόν! Εδώ επιλέξαμε το νέο κραγιόν Matt Lasting Lip Color (Νο 2). Είναι ένα υγρό κραγιόν που όμως παράλληλα δίνει ματ αποτέλεσμα στα χείλη με μεγάλη διάρκεια χωρίς να τα στεγνώνει! σχεδόν θα ξεχάσεις ότι το φοράς!


And that's the total summer bronze look! Πως σου φαίνεται; Φυσικό, φωτεινό, καλοκαιρινό <3


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ