Ads

body dovilleka

Dovilleka Organic Products

7:05 μ.μ.toniamakeupdiaries

Hello girls! Πως είστε; Σας έχω ολόφρεσκο καινούργιο ποστ από ένα ολοκαίνουργιο brand που έχει έρθει στην Ελλάδα!

Πρόκειται για μία εταιρία που διαθέτει καθαρά, οργανικά προϊόντα κοσμετολογίας. Όλα τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης και διατηρούνται για σχετικά λίγο διάστημα ακριβώς γιατί είναι καθαρά οργανικά. Ονομάζεται Dovilleka και μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της αναλυτικά εδώ: http://dovilleka.gr/


Τα παρακάτω προϊόντα που θα σας παρουσιάσω είναι οι δικές μου επιλογές από το κατάστημα, που δοκίμασα και ενθουσιάστηκα! Πάμε να τα δούμε παρέα;


Hair Glow
Λίγες σταγόνες από αυτό το προϊόν είναι ικανές να δώσουν την απαραίτητη λάμψη στα μαλλιά σας!

Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα μετά το styling στα μαλλιά σας για έντονη λάμψη ή λίγες σταγόνες μετά το λούσιμο για μία πιο υγιή όψη των μαλλιών σας. Έχει διάρκεια ζωής 5 μήνες.
Κοστίζει 15,99€ τα 50ml και μπορείς να το βρεις εδώ




Face & Body Scrub

Πρόκειται για ένα peeling, το οποίο μπορεί να καλύψει τόσο τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου σας αλλά και του σώματός σας.
Πρόκειται για ένα ισχυρό, μη λιπαρό, κρεμώδες peeling γεμάτο από βότανα ειδικά σχεδιασμένο για κάθε τύπο επιδερμίδας.
Χάρη στο κέλυφος αμυγδάλου απομακρύνονται αποτελεσματικά η λιπαρότητα, οι ρύποι και κάθε είδους νεκρά κύτταρα. Εξισορροπεί την υφή του δέρματος χωρίς να το ερεθίζει. 
Μπορείτε να το χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα και να διαλέξετε το δικό σας μέσα από μία ποικιλία 5 peeling αναλόγως με τον τύπο της επιδερμίδας σας.
Διατίθεται σε:
* Με πράσινο άργιλο: Ιδανικό για λιπαρά και πολύ λιπαρά δέρματα. Με τη χρήση απορροφά τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες από το δέρμα σας με αποτέλεσμα ένα υγιές, καθαρό και πιο ανθεκτικό δέρμα.
* Με κόκκινο άργιλο: ιδανικό για ξηρές, πολύ ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Βελτιώνει άμεσα την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.
* Με μπλε άργιλο: Ιδανικό για λιπαρές ή κανονικές επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας σε συγκεκριμένα σημεία όπως η ζώνη Τ.
* Με λευκό άργιλο: Τέλειο για κανονικές, κανονικές προς ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. 
* Με απολεπιστικούς σπόρους Jojoba: Απευθύνεται  σε όλους τους τύπους δέρματος ιδιαίτερα για πολύ σκληρές επιδερμίδες, γι'αυτό και θεωρείται ιδανικό για άντρες.
Όποια κι αν είναι η επιλογή σας (η δική μου είναι αυτή με το λευκό άργιλο), θα πρέπει να κάνετε το peeling στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Και αυτό γιατί πρόκειται ιδιαίτερα δυνατά peeling όσον αφορά τους κόκκους και το δέρμα γίνεται αρκετά κόκκινο. Επίσης δεν πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή με τον ήλιο μετά την εφαρμογή του.
Ωστόσο το αποτέλεσμα που θα έχετε αξίζει τον κόπο πιστέψτε με!
Διατηρείτε μόνο για 2 μήνες και μόνο στο ψυγείο!!! 
Μπορείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των 28,60€.



Body Glow 

Η τελευταία μου επιλογή ένα αναζοωγωννητικό λάδι σώματος από 100% αγνά φυτικά, εξευγενισμένα αιθέρια έλαια, που βοηθούν στην αποβολή τοξινών από το δέρμα. Χάρη στα έλαια φουντουκιού και αμυγδάλου κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα και αφήνει το δέρμα απαλό, τονωμένο και με σατινέ υφή. 

Μπορείς να το βρεις εδώ στην τιμή των 18,50€ σε μία μεγάλη ποικιλία αρωμάτων Neroli, Palma rosa, mandarin, spanish verbena, jasmine και τέλος χωρίς άρωμα για πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Προσωπικά επέλεξα το neroli αλλά η αλήθεια είναι ότι ενώ σαν λάδι μου άρεσε πολύ η υφή του στο δέρμα μου και είναι και σε σπρέυ κάτι που βολεύει πολύ, το άρωμά του δε με τρέλανε. Πιστεύω ότι το γιασεμί ή το μανταρίνι θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα και πιο καλοκαιρινά!




Σας συστήνω να δοκιμάσετε τα προϊόντα της εταιρίας. Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα που απευθύνεται στη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί (μαλλιά, πρόσωπο, σώμα), αλλά και μία σειρά προϊόντων για τα κατοικίδια σας.

Ως το επόμενο post πολλά φιλάκια!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ