Ads

Καλλυντικά φυσικά

Bio Aroma

2:55 μ.μ.toniamakeupdiaries

Πριν λίγο καιρό παρέλαβα ένα δεματάκι από την εταιρία Bio Aroma, που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης,
Πρόκειται για μία εταιρία φυτικών καλλυντικών, που δραστηριοποιείται στον τομέα των βοτάνων και των αιθέριων ελαίων, με απώτερο σκοπό την επεξεργασία τους και παραγωγή φυτικών καλλυντικών για τον άνθρωπο.

Τα φυτικά της καλλυντικά έχουν γίνει ευρέως γνωστά και αγαπητά στο καταναλωτικό κοινό και κάποια από αυτά έχουν βραβευτεί και από ελληνικά περιοδικά!
Με πάνω από 80 αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και συνεργασίες με brands, όπως τα Hondos Center, Cherrybox και BrandsGalaxy, τα Bio Aroma έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων μας. Και όχι τυχαία....

Μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό του κατάστημα θα σε πείσει. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και τιμής των προϊόντων είναι ασυναγώνιστος! Στο κατάστημα μπορείς να βρεις καλλυντικά προϊόντα για όλη την οικογένεια αλλά και χειροποίητες παραδοσιακές κεραλοιφές, αιθέρια έλαια για μασάζ και θεραπείες, βότανα και ροφήματα, χειροποίητα σαπούνια και τέλος το γνωστό σε όλους μας χαρουπόμελο!

Επίσης μπορείς να βρεις μία μεγάλη γκάμα προϊόντων εξειδικευμένης φροντίδας, όπως εγκυμοσύνη, ψωρίαση, εκζέματα κα.

Τέλος, για επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς και των spa το κατάστημα διαθέτει και δυνατότητα επαγγελματικών συσκευασιών.

Κι εδώ είναι τα προϊόντα που παρέλαβα προς δοκιμή από το κατάστημα. Πρόκειται για ένα σετ αιθέριων ελαίων που καταπολεμούν τον πονοκέφαλο και το συνάχι.



Το αιθέριο έλαιο για το συνάχι και το κρυολόγημα, αποτελείται από ένα μείγμα ελαίων θυμαριού, ευκάλυπτου, μέντας και φασκόμηλου.   
Το άρωμά του είναι πολύ έντονο και ουσιαστικά καταλαβαίνεις μόνο τη μυρωδιά του θυμαριού που υπερκαλύπτει όλες τις υπόλοιπες.
Για να το χρησιμοποιήσεις γεμίζεις τη συσκευή καύσης αιθέριων ελαίων με νερό και προσθέτεις 3-4 σταγόνες από το έλαιο. Μόλις ζεστάνει το νερό μπορείς να κάνεις τις εισπνοές σου!
Μπορείς να το βρεις εδώ.




Το αιθέριο έλαιο για τον πονοκέφαλο είναι ένα μείγμα από έλαιο λεβάντας, μέντας και λεμονιού. Ο συνδυασμός και των τριών δημιουργεί ένα υπέροχο χαλαρωτικό άρωμα.
Για να το χρησιμοποιήσεις 2-3 σταγόνες αρκούν για να κάνεις ένα χαλαρωτικό μασάζ σε κροτάφους και αυχένα.
Μπορείς να το βρεις εδώ.






Τέλος τη συσκευή καύσης θα τη βρεις εδώ.

Extra: Στη σελίδα του Bio Aroma μπορείς να βρεις πολλές συνταγές για το πως να χρησιμοποιήσεις τα αιθέρια έλαια προς όφελός σου και να καταπολεμήσεις με φυσικό τρόπο ότι σε ενοχλεί.

Fb page: BioAroma Natural Products

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ