Ads

bronze cosmetics

Spring NYX MakeUp

10:38 μ.μ.toniamakeupdiaries

Με την αλλαγή κάθε εποχής όλες θέλουμε να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με νέα προϊόντα. Νέες αποχρώσεις, νέα προϊόντα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα! Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο φροντίζουμε αυτά που θα επιλέξουμε να είναι εύχρηστα, ποιοτικά και σε καλές τιμές. Μία από τις εταιρίες που συνδυάζει όλα τα παραπάνω είναι και η NYX Cosmetics, που πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα της και να σου τα παρουσιάσω σήμερα.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως πραγματικά μου άρεσαν πάρα πολύ σαν προϊόντα στην υφή τους, στο στρώσιμο που είχαν στην επιδερμίδα αλλά και οι τιμές τους είναι εκπληκτικές!

Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο όλων ήταν η bronze πούδρα! Απλά εκπληκτική και αν είναι στα άμεσα σχέδια σου να αγοράσεις πούδρα για φέτος το καλοκαίρι στη συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Εξαιρετική υφή, είναι από τις πούδρες που δε φοβάσαι μη λερωθείς και βγεις μουτζουρωμένη! Συνδυάζει 4 αποχρώσεις μαζί με ιριδίζον αποτέλεσμα, που χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα σου λάμψη και ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Στο κάτω μέρος της συσκευασίας περιέχεται και το πινέλο της πούδρας.
Επόμενο προϊόν που με ενθουσίασε για την πρακτικότητα και βολικότητα του είναι η κασετίνα με τις σκιές ματιών. Μία κασετίνα που περιλαμβάνει 9 αποχρώσεις που δένουν απόλυτα μεταξύ τους για να δημιουργήσει από ένα πρωινό look μέχρι ένα smokey βραδινό.

Έξτρα bonus πόντους στο προϊόν προσθέτουν τα 2 lip gloss που περιέχονται στο κάτω μέρος της κασετίνας! Φυσικά περιλαμβάνονται και τα αντίστοιχα πινέλα που θα χρειαστείς αλλά και καθρέπτης για να μπορείς ανά πάσα ώρα να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου!



Σκέψου λοιπόν ότι χρειάζεσαι στην τσάντα σου μόνο αυτή την κασετίνα και ένα ρουζ για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και να συνεχίσεις το βράδυ σου μετά τη δουλειά! έχει ήδη μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου!

Λατρεμένο μου κόκκινο κραγιόν! Ναι γιατί μπορεί να αποτελεί μία κλασσική απόχρωση και να ήταν το must του φετινού χειμώνα αλλά πρωταγωνίστησε στις φετινές πασαρέλες του οίκου Burberry. Γι'αυτό φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι μη το φοβηθείς! Φόρεσέ το είτε σε ματ μορφή που είναι πιο must είτε σε πιο ενυδατική!


Μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή είναι αυτό το κόκκινο κραγιόν της Nyx Cosmetics που είναι κάτι το ενδιάμεσο από τις δύο υφές και σε πολύ καλή τιμή. Στρώνει πολύ όμορφα στα χείλη με σχετικά καλή διάρκεια.


Και τέλος η bronze σκιά ματιών με κρεμώδη υφή σε μορφή μολυβιού. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλο το βλέφαρο για ένα πιο έντονο bronze makeup look αλλά και ως γραμμή αιλάινερ μόνο στο πάνω βλέφαρο. Πολύ τάση είναι και η γραμμή μόνο στο κάτω βλέφαρο. Φυσικά μη ξεχάσεις να τονίσεις το βλέμμα σου με έντονη μάσκαρα σε αυτή την περίπτωση. 

 

Ολοκληρώνοντας έχω να σου πω πως αν δε τα έχεις δοκιμάσει ακόμη.... χάνεις! Όσες είστε από Θεσσαλονίκη ή πηγαίνετε συχνά μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το ομώνυμο κατάστημα επί της Ερμού 65, να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά όλα τα προϊόντα.  Οι υπόλοιπες μπορείτε να βλέπετε και να παραγγέλνετε τα προϊόντα μέσω της σελίδας στο Fb: NYX Cosmetics Greece.


Εδώ μπορείς να δεις ολοκληρωμένο ένα πρωινό μακιγιάζ με κάποιες από τις αποχρώσεις της παλέτας. Στη φωτό αριστερά φαίνεται καθαρά η ιριδίζουσα λάμψη που αφήνει η πούδρα στο τελείωμά της, Για ένα πιο βραδινό look μη φοβηθείς να συνδυάσεις τις μωβ σκιές με το έντονο κόκκινο κραγιόν για ακαταμάχητα χείλη!

Ελπίζω να σου άρεσε το σημερινό post! Περιμένω τις εντυπώσεις σου και τα σχόλιά σου!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ