Ads

θάλασσα καλοκαίρι

An alternative beach story...

11:16 μ.μ.toniamakeupdiaries

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι η πετσέτα θαλάσσης θα μπορούσε να μετατραπεί σε παρεό ή το αντίστροφο; Ενώ παράλληλα θα κουβαλάει επάνω της ένα συνδυασμό παράδοσης χρόνων από τα ανατολίτικα χαμάμ και τα σημερινά μοντέρνα στοιχεία.

Όλα τα παραπάνω συνυπάρχουν αρμονικά σε μία πετσέτα Pestemal. Ιδανική για τις διακοπές, πολυχρηστική και ελαφριά για να τη μεταφέρετε παντού!

H πετσέτα Pestemal είναι μια εναλλακτική πετσέτα παραλίας από οργανικές πρώτες ύλες, λινό, βαμβάκι, ή μπαμπού που βάφεται με φυτικές βαφές φιλικές στο δέρμα. Εξαιρετικά ελαφριά η πετσέτα Pestemal μπορεί να γίνει ρολό και να την έχετε μαζί σας σε όλες τις εξορμήσεις σας.



Φορέστε τη ως παρεό, halter neck φόρεμα στην παραλία, ως σάλι τα δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα, ή μετατρέψτε τη σε ένα δροσερό ριχτάρι καναπέ που υποδέχεται τους φίλους σας τα βράδια. Ακόμη και ως παιδική κουβέρτα για το μικρό σας ή και τραπεζομάντηλο γιατί όχι;
Οι χρήσεις είναι άπειρες και εξαρτώνται από τη δημιουργικότητά σας. 


Είναι εξαιρετικά ελαφριές και απορροφητικές και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Με κάθε πλύσιμο γίνονται πιο μαλακές και δεν ξεθωριάζουν. Είναι ιδανικές για την παραλία, αφού δεν συγκρατούν την άμμο και δεν βαραίνουν τη τσάντα του μπάνιου. Ξεχάστε τις ασήκωτες βαλίτσες και τις τσάντες παραλίας που βάραιναν τους ώμους. H Pestemal είναι το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ και η απόλυτη επένδυση πριν φύγετε για διακοπές.
 

Διάλεξε σήμερα κι εσύ τη δική σου πετσέτα Pestemal μέσα από μία τεράστια ποικιλία σε minimal - μοντέρνους σχεδιασμούς και φωσφοριζέ τελειώματα. Ρίγες και μονοχρωμίες, κρόσσια, μπεζ, κόκκινες και μπλε αποχρώσεις ή γήινα καθαρά χρώματα. Οι συνδυασμοί χρωμάτων ατελείωτοι για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! 


Και για εσένα που δε σε έχουν πείσει ακόμη όλα τα παραπάνω υπάρχει η πετσέτα Pestemal για τους πιο κλασσικούς! Για αυτούς που επιμένουν να λατρεύουν την αίσθηση της πετσέτας, η εταιρία έχει δημιουργήσει μία πετσέτα, όπου η μία πλευρά της είναι η κλασσική πετσέτα και η άλλη πλευρά η ποιότητα Pestemal.


Τέλος στο eshop εκτός από τις υπέροχες πετσέτες που θα βρεις σε απίστευτες τιμές και αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάποιον φέτος το καλοκαίρι, μπορείς να βρεις αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη μπάνιου και ειδική σειρά με μπουρνούζια και πετσέτες μπάνιου για ξενοδοχεία και σπα.
Επίσης, στη σειρά Anatolian θα ανακαλύψετε επιλεγμένα είδη από την παράδοση του χαμάμ και της Ανατολής.


H Pestemal είναι το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ και η απόλυτη επένδυση πριν φύγετε για διακοπές.
Το κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του αξέχαστη ιστορία…το φετινό θα το γράψετε με μία πετσέτα Pestemal!


Τα προϊόντα της Pestemal μπορείτε να τα βρείτε στο Brand Concept Store στο κέντρο της Πλάκας, (Αδριανού 100) καθώς και στο e-shop www.pestemal.gr

Για τη φωτογράφιση:

- Πετσέτα Pestemal Ionian χρώμα Fuchsia
- Μαγιό H&M
- Σανδάλια Benevvero Sandals
- Γυαλιά ηλίου Marks & Spencer
- Αξεσουάρ Ro Accessories
- Καπέλο Amway


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ