Ads

animal boho

From Day to Night Outfit!

3:54 μ.μ.toniamakeupdiaries

Όλες μας πλέον αναζητούμε τα ιδανικά outfits που να μπορούν να σταθούν από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ που θα χρειαστεί να βγεις για ένα καφέ ή ποτό! Ένα outfit που λατρεύω πολύ είναι και αυτό που σου παρουσιάζω σήμερα, γιατί είναι ιδανικό για τη δουλειά, τη βόλτα στην πόλη, τον καφέ αλλά και τις διακοπές! 



Μία πολύ καλή επιλογή και άνετη είναι το σορτς! Αν δε θέλεις να είναι denim γιατί σου φαίνεται πολύ καθημερινό, μπορείς να επιλέξεις ένα υφασμάτινο μονόχρωμο ή με έντονα prints ή ακόμη και ένα δαντελένιο, όπως η προσωπική μου επιλογή.

Συνδύασε το ιδανικά με ένα denim πουκάμισο, για να δώσεις μία πιο casual νότα στο στυλ σου και να μη βαρύνεις πολύ το σύνολο με τη δαντέλα.
Μπορείς ακόμη να το συνδυάσεις με ένα απλό τοπ φανελάκι ή ακόμη και crop top!



Αν αντέχεις να φοράς για ώρες ψιλοτάκουνα τότε η ιδανική επιλογή θα ήταν να ένα ζευγάρι πλατφόρμες, αλλιώς μπορείς να περιοριστείς σε ένα ζευγάρι flat δερμάτινα σανδάλια με ανατομικό πάτο, που θα ξεκουράζουν τα πόδια σου.


Προσωπικά λάτρεψα τα φετινά μου σανδάλια, από το bellamoda.gr. Προτίμησα μαύρη απόχρωση για να ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα, αλλά και για το έντονο κοντραστ που δημιουργεί ο λευκός πάτος. Είναι απίστευτα άνετα, ελαφριά και ξεκούραστα χάρη στο μαλακό τους δέρμα και τον ανατομικό τους πάτο. Στα plus το animal print σχέδιο από pony skin!


Φυσικά μη ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Στο συγκεκριμένο look προτίμησα να δώσω ένα boho αέρα για να φαίνεται το σύνολο ακόμη πιο ανάλαφρο.





Denim πουκάμισο: H&M
Σορτς: Ebay
Σανδάλια: Bellamoda.gr
Γυαλιά ηλίου: H&M
Κολιέ: Que Sera
Καπέλο: Από περσινή συλλογή


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ