Ads

κραγιόν μακιγιάζ

Bobbi Brown - City

11:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

CITY COLLECTION 


NEW YORK, LONDON, PARIS


Με αφορμή των εορτασμό των 25 χρόνων της Bobbi Brown, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει τη συλλογή City. Εμπνευσμένη από τις τρεις αγαπημένες πόλεις της Bobbi, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, η συλλογή περιλαμβάνει παλέτες με ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη, καθώς και συλλεκτικές αποχρώσεις από το εικονικό Long Wear Gel Eyeliner και το Luxe Lip Color. “Από την σύγχρονη Νέα Υόρκη, στο μοδάτο Λονδίνο και το εκλεπτυσμένο Παρίσι, οι παλέτες αντιπροσωπεύουν αυτά που αγαπώ περισσότερο σε κάθε πόλη,” λέει η Bobbi. Για να ενσαρκώσει την έμπνευση της, η Bobbi συνεργάστηκε με τον διάσημο εικονογράφο μόδας Richard Haines (@Richard_Haines) ο οποίος διακόσμησε κάθε παλέτα με τα επιβλητικά σκίτσα κάθε πόλης. 








Limited-Edition City Palettes

Κάθε παλέτα περιλαμβάνει τέσσερις σκιές ματιών από ανοιχτές σε σκούρες αποχρώσεις και ένα ρουζ εμπνευσμένο από τον παλμό κάθε πόλης. Μοντέρνα Nudes για την Νέα Υόρκη, λαμπερές υφές και navy blue για το Λονδίνο της μόδας , γκρι και ροζ για το αξεπέραστο και διαχρονικό Παρίσι. Διαθέσιμες σε 3 συλλογές: New York, London, Paris









New York Palette Αποχρώσεις: 
Cream Eye Shadow, 
Champagne Quartz Metallic Eye Shadow, 
Birch Eye Shadow, 
Espresso Eye Shadow, 
Tawny Blush











London Palette Αποχρώσεις:
Pale Cream Eye Shadow,
Nude Peach Eye Shadow,
Nude Shimmer Wash Eye Shadow,
Rich Navy Eye Shadow,
Nectar Blush












Paris Palette Αποχρώσεις:
Ivory Eye Shadow,
Stormy Grey Shimmer Wash Eye Shadow, Brushed Granite Metallic Eye Shadow,
Eclipse Eye Shadow,
French Pink Blush






Limited-Edition Long-Wear Gel Eyeliner

Το μακράς διάρκειας, αδιάβροχο Gel Eyeliner της Bobbi συμπληρώνει κάθε παλέτα - φόρος τιμής στις αγαπημένες της πόλεις. Κάθε Long Wear Gel Eyeliner περιλαμβάνει χρυσό συλλεκτικό καπάκι με το ανάγλυφο οικόσημο της Bobbi.


Luxe Lip Color

Με ονόματα και αποχρώσεις εμπνευσμένα από το διαχρονικό στυλ των γυναικών σε κάθε πόλη, το πλούσιο Luxe Lip Color αποτελεί το ιδανικό φινίρισμα σε κάθε look. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ