Ads

eyes glitter

Γιορτινό Μακιγιάζ! Άφθονο Κόκκινο, Χρυσό & Glitter!!!

5:09 μ.μ.toniamakeupdiaries



Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αρχίζουν να ακούγονται παντού μας θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα φέρνοντας μαζί τους και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μια πιο μαγική πτυχή του εαυτού μας. Είναι καιρός να ξαναθυμηθούμε τον συνδυασμό του Κόκκινου με το Χρυσό που μαζί με το γκλίτερ θα μας δώσουν αυτά τα Χριστούγεννα μία super cool εμφάνιση. Η wet n wild® παίζει πάντα το χαρτί της αποπλάνησης υπενθυμίζοντάς μας να τολμήσουμε και εμείς αυτές τις γιορτές. Οι προτάσεις της wet n wild® αυτά τα Χριστούγεννα έχουν μία νότα μαγική, αλλά αφήνουν και περιθώριο για ένα πιο "άγριο " look. Τα μάτια, φωτισμένα με ColorIcon ™ Glitter, θα τραβήξουν την προσοχή κατά τις Χριστουγεννιάτικες εξόδους, όπως άλλωστε και τα χείλη, χάρη στο Mega Slicks™ Balm Stain και Mega Slicks™ Lip Gloss. Τα νύχια, βαμμένα με το λαμπερό αλλά ανθεκτικό 1 Step Wondergel™ Nail Color, θα αντέξουν στο άνοιγμα όλων αυτών των Χριστουγεννιάτικων δώρων.



Mega Slicks™ Balm Stain
 
Προτεινόμενες Αποχρώσεις: Red-ioactive και Red-dy-or Not 

Τώρα μπορείς να δώσεις άμεση ζωντάνια στα χείλη σου με ένα στικ που χαρίζει χείλη για φίλημα. Αυτό το νέο lip balm με χρώμα απλώνεται εύκολα και προσφέρει συνεχή ενυδάτωση. Πρόκειται για μία καταπληκτική φόρμουλα εμπλουτισμένη με acai palm oil, η οποία σχηματίζει μια προστατευτική ασπίδα στα χείλη και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι το χρώμα θα φύγει. Η κάθε υπέροχη απόχρωση κρατάει τα χείλη υγρά και αφήνει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς. 

Τιμή: 3.99 ευρώ






MegaSlicks™ Lip Gloss 
Προτεινόμενες Αποχρώσεις: My Cherry Amour και Red Sensation 

Η σειρά lip gloss MegaSlicks ™ Lip Gloss περιλαμβάνει αποχρώσεις κατάλληλες για κάθε εμφάνιση. Χάρη στην εξαιρετικά γυαλιστερή του φόρμουλα χαρίζει στα χείλη ζωντάνια, χρώμα και ενυδάτωση. Το MegaSlicks™ Lip Gloss εγγυάται επίσης λάμψη μεγάλης διάρκειας και ένα υπέροχο φρουτώδες άρωμα που το κάνει ακόμη πιο ευχάριστο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από κραγιόν ώστε να ενισχύσει τη λάμψη του. 

Τιμή: 2.99 ευρώ





1 Step Wondergel™ Nail Color 
Προτεινόμενη Απόχρωση: Crime of Passion 

Καινοτομική φόρμουλα, εντονότερο χρώμα, έξτρα λάμψη, λεία υφή και διάρκεια έως και 2 εβδομάδες: ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η wet n wild ® λανσάρει την 1 Step Wondergel™ Nail Color, μία νέα σειρά βερνικιών για τα νύχια εύκολης εφαρμογής, σε μορφή gel: το Wondergel™ Nail Color απλώνεται τόσο εύκολα όσο και ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα. 

Τιμή: 2.99 ευρώ



ColorIcon™ Glitter Single 
Προτεινόμενες Αποχρώσεις: Vices, Brass και Spiked 



Διαθέσιμο σε 7 αποχρώσεις. Φόρμουλα εξαιρετικής λάμψης με γκλίτερ. 

Τιμή: 1.99 ευρώ

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ