Ads

bb cream blend

Μια σταγόνα - Ατελείωτες δυνατότητες

12:17 π.μ.toniamakeupdiaries

Δώστε στην ενυδατική σας τη δύναμη της τελειοποίησης. Διαλέξτε την απόχρωση και δημιουργήστε την κάλυψή που σας ταιριάζει.

Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Μια σταγόνα. Ατελείωτες δυνατότητες. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment  Drops. Μεταμορφώστε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα σε BB, CC, ή υψηλής κάλυψης foundation με την απλή προσαρμογή του αριθμού των σταγόνων που αναμειγνύεται. To ΝΕO BIY Blend It Yourself Pigment Drops παρέχει αμέσως τέλεια κάλυψη, λαμβάνοντας παράλληλα την αίσθηση, το αποτέλεσμα και τα οφέλη της αγαπημένης σας ενυδατικής κρέμας.

Το ΝΕΟ Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops περιέχει υψηλής συγκέντρωσης καθαρές χρωστικές ουσίες, οι οποίες αιωρούνται σε μια λεπτόρρευστη σύνθεση διπλής φάσης. Μόλις οι δύο φάσεις συνδυάζονται με ανακίνηση της συσκευασίας, η σύνθεση μετατρέπεται σε μια λεπτόρρευστη ουσία που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια σε σταγόνες, και αναμιγνύεται με μια ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσει προσαρμόσιμη κάλυψη διατηρώντας τα οφέλη φροντίδας της  επιδερμίδας. Μια σταγόνα καθαρής χρωστικής ουσίας προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Δύο ή τρεις, μια υψηλή, πιο άψογη κάλυψη. Αυτό το επαναστατικό προϊόν διαθέτει μια τεχνολογία άμεσης κάλυψης που ενεργοποιείται με την ανάμειξη ώστε να μετατρέψει οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα σε BB, CC, ή υψηλής κάλυψης foundation.





Οδηγίες Εφαρμογής:
·   Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν από τη χρήση για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Οι δύο μπίλιες ανάμειξης που υπάρχουν μέσα θα βοηθήσουν να συνδυαστούν οι δύο φάσεις της σύνθεσης.
·     Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα (περίπου το μέγεθος ενός μικρού μαργαριτάριου) από την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα Clinique στην παλάμη του χεριού σας .
·   Πιέστε ελαφρά το μπουκάλι και αφήστε τις σταγόνες να πέσουν, για να προσθέσετε την επιθυμητή ποσότητα από το BIY Blend It Yourself Pigment Drops κέντρο της ενυδατικής κρέμας Clinique που έχετε στην παλάμη σας.
o   1 Σταγόνα = Ελαφριά Κάλυψη
o   2 Σταγόνες = Μεσαία Κάλυψη
        o 3 Σταγόνες = Υψηλή Κάλυψη

·         Ανακατέψτε με τις άκρες των δακτύλων σας μέχρι να δείτε τη σύνθεση να μεταμορφώνεται σε τέλεια κάλυψη και απλώστε την στην επιδερμίδα σας.
Με το ΝΕΟ Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops δημιουργήσετε προσαρμοσμένη κάλυψη που είναι απλά εκπληκτική - και αποκλειστικά δική σας κάθε φορά. Κατάλληλο για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση.
Διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών από το Μάρτιο με προτεινόμενη λιανική τιμή 34€.




You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ