Ads

bobbi brown new entries

Bobbi Brown – Remedies

4:23 μ.μ.toniamakeupdiaries

ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ . ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Εμπνευσμένη από την ολιστική προσέγγιση της Bobbi για την ομορφιά, η συλλογή Bobbi Brown Remedies αποτελείται από έξι θεραπείες που στοχεύουν συγκεκριμένες ανησυχίες της επιδερμίδας ώστε να ενισχύσουν την συνολική υγεία του δέρματος άμεσα αλλά και με την πάροδο του χρόνου. Από σοβαρή αφυδάτωση και ερεθισμούς, η συλλογή Remedies στοχεύει μια σειρά από ανησυχίες και θέματα της επιδερμίδας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για υγιές και όμορφο δέρμα. Μια σειρά από λύσεις για την επιδερμίδα, τα Remedies μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή μαζί με την ενυδατική σας κρέμα ή το foundation.

“Τα Remedies είναι το μυστικό
για ομορφιά και ευεξία—η καλύτερη
τόνωση για την επιδερμίδα σας.” 



THE APOTHECARY


SKIN REVIVER Nº 91 ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Με ισχυρό μείγμα ζύμωσης, η προστατευτική αυτή φόρμουλα βοηθά στην αύξηση της ζωτικότητας του δέρματος με μια δόση αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, τα οποία βάλλονται από περιβαλλοντολογικές επιθέσεις.

Θρεπτικά Συστατικά: Πράσινη Άλγη που επεξεργάζεται μέσα από ισχυρή ζύμωση με φρέσκο Κάλε, λαχανάκια Βρυξελλών και σπανάκι, σε μείγμα από ζεστό νερό ώστε να διατηρηθούν τα αντιοξειδωτικά στοιχεία στο επιθυμητό επίπεδο.  







SKIN MOISTURE SOLUTION Nº 86 ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα τονώνει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο λαμπερό με νέα, υγιή λάμψη.

Θρεπτικά Συστατικά: Ένας μοναδικός συνδυασμός από υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία που θρέφουν την επιδερμίδα ενισχύοντας το υγρασία του δέρματος. 









SKIN FORTIFIER Nº 93 ΔΥΝΑΜΗ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ισχυρή θεραπεία που ενισχύει την επιδερμίδα και προλαμβάνει από την μελλοντική φθορά από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, ενώ εξασφαλίζει την υγρασία της επιδερμίδας.

Θρεπτικά Συστατικά: Σύμπλεγμα πλούσιο σε λιπίδια από Raspberry Leaf Wax, μαλακτικά συστατικά σόγιας, Muru Muru Butter, και έλαια για να ενισχύσουν την φυσική ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας.  









SKIN RELIEF Nº 80 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΑΛΓΗ

Καταπραϋντική φόρμουλα ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες —μειώνει ορατά την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα είναι πιο δυαντό και προστατευμένο από μελλοντικές φθορές. 

Θρεπτικά Συστατικά: Κόκκινη άλγη και εκχύλισμα από φύκια μειώνουν την ερυθρότητα και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα.  










SKIN CLARIFIER Nº 75 ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Αποτοξινωτική σύνθεση που ξεμπλοκάρει τους πόρους και εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας της επιδερμίδας, ενώ ενδυναμώνει το δέρμα και σταθεροποιεί την παραγωγή κυττάρων για πιο λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Θρεπτικά Συστατικά: Ένας συνδυασμός από μαλακτικά συστατικά και έλαια (Manuka, Sea Buckthorn, Rosehip, Saw Palmetto) καθαρίζουν τους πόρους και σταθεροποιούν την παραγωγή κυττάρων χωρίς να διαταράσσεται η φυσική ισορροπία του δέρματος.  






SKIN SALVE Nº 57 RESTORING TREATMENT

Συμπυκνωμένη σύνθεση που προστατεύει και θρέφει σε βάθος την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή πάνω από άλλα Remedies, χωρίς να εμποδίζει την αποτελεσματικότητα τους. without disrupting their efficacy. Χρησιμοποιήστε τη νύχτα για βέλτιστη επούλωση.

Θρεπτικά Συστατικά: Συνδυασμός από Shea Butter, κερί, κουρκουμά και γλυκόριζα δρα ως "επίδεσμος της επιδερμίδας" για να προστατεύσει, να απαλύνει και να αποκαταστήσει το δέρμα. 






HOW TO USE 
Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά Remedies ταυτόχρονα είναι ιδανικό. Το No. 57 είναι καλύτερα να εφαρμόζεται ανάλογα με την ανάγκη ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ