Ads

άτακτη βιβλίο

Βιβλιοπρόταση: Η Άτακτη Μαμά

9:33 μ.μ.ToniaMakeUpDiaries

Γεια σας φίλες μου μανούλες! Τετάρτη σήμερα και σας έχω άλλη μία βιβλιοπρόταση από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, για παιδάκι ηλικίας 5-6 ετών! Διότι ένα βιβλίο παραπάνω, ποτέ δεν είναι αρκετό και φυσικά τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα, είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά μας για όσους δε διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο λόγο δουλειάς!

Έτσι, λοιπόν, για σήμερα διάλεξα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός, που κυκλοφόρησε, από τη συγγραφέα, Λότη Πέτροβιτς - Ανδρουτσοπούλου και έχει τον τίτλο "Η Άτακτη Μαμά"."...πόσο άτακτη μπορεί να γίνει μία μαμά και υπάρχουν όντως άτακτες μαμάδες; Μαμάδες που κάνουν συνεχώς τρέλες και συμπεριφέρονται σα μικρά παιδιά; Κι όμως είναι δυνατόν....."

Ένα πολύ έξυπνο βιβλίο, που βάζει τη μαμά στη θέση των παιδιών και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Μία μαμά, δύο παιδιά και όλα αφηγούνται μέσα από τα μάτια του μικρότερου εκ των δύο παιδιών, τόσο απλοϊκά και κατανοητά σα να διαβάζεις έκθεση μικρού παιδιού!

Εννοείται πως δε θα σας αποκαλύψω, αν όντως υπάρχει άτακτη μαμά γιατί θα σας χαλάσω ολόκληρη τη μαγεία! Αυτό που μπορώ, όμως να σας πω, είναι πως η συγγραφές έχει βρει έναν εξαιρετικά εφευρετικό τρόπο, να πει στα παιδιά τι είναι το σωστό και τι όχι, μέσα από τα δικά τους μάτια!Καθημερινοί καβγάδες για το φαγητό, το διάβασμα και το πλύσιμο των δοντιών, είναι μερικά από τα θέματα που καταπιάνεται η συγγραφέας. Και φυσικά στο τέλος είναι όλοι ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι!

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο και να υποδυθείτε κι εσείς τους ήρωες του βιβλίου! Αν μη τι άλλο τα παιδιά θα το έχουν διασκεδάσει, θα τα έχετε βάλει πολύ έξυπνα στο τρυπάκι να δούνε πως είναι η θέση του γονέα και σίγουρα κάποια απλά πράγματα θα τρυπώσουν πιο εύκολα στο κεφαλάκι τους!Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: https://goo.gl/TwSUlU σε πολύ χαμηλή τιμή!

Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο! Ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το βιβλίο "Η Άτακτη Μαμά" και να περάσει όμορφες στιγμές με τα παιδιά του!Για να συμμετάσχετε:

1. Να κάνετε Like στις σελίδες:
- Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp
- Εκδόσεις Ψυχογιός

2. Κάντε εγγραφή στο Google+ ακολουθώντας το Blog μου

3. Αφήστε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση σχετικά με το ποια καθημερινή συνήθεια, σας δυσκολεύει περισσότερο με το παιδί σας και το όνομα του προφίλ σας στο Facebook.


*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον αποστολέα σε περίπτωση που ο νικητής βρίσκεται εκτός Αθηνών. Αν ο νικητής είναι Αθήνα, τότε η παραλαβή του δώρου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.

**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας στο προφίλ σας στο facebook για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει. 
*****Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook.


Λήξη διαγωνισμού: 30/4/2017


Καλή επιτυχία σε όλους!!!!


You Might Also Like

22 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ