Ads

2017 beach

Welcome to Summerland!

4:29 μ.μ.toniamakeupdiaries


Οι μέρες έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν, ο καιρός γλυκαίνει και η διάθεση μας βρίσκεται στα ύψη! Ναι, έρχεται το καλοκαίρι και μία σκέψη κυριαρχεί στο μυαλό μας: ηλιοθεραπεία και βουτιές με τα μαγιό της Women’ Secret

Αυτό το καλοκαίρι, η Women’ Secret, μας μεταφέρει από τις παραλίες στα καλοκαιρινά party με τη νέα συλλογή μαγιό και beachwear O απόλυτος φετινός πρωταγωνιστής; Το ευέλικτο ολόσωμο που φοριέται από τις πρωινές μέχρι και τις βραδινές ώρες! 

Η νέα συλλογή αποτελείται από πρακτικά, άνετα και μοντέρνα σχέδια σε φωτεινά χρώματα, που αγκαλιάζουν ιδανικά τις γυναικείες καμπύλες. Πολυτελή υφάσματα με δαντέλα  και ρομαντικές λεπτομέρειες χαρίζουν μία sexy, κομψή και διαχρονική εμφάνιση.

Η νέα συλλογή της Women’ Secret περιλαμβάνει μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, που αναδεικνύουν διακριτικά τη γυναικεία φιγούρα. Η τελευταία τάση της σεζόν, τα multiway εξώπλατα μαγιό, που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους, προσφέρουν ένα εξαιρετικά θηλυκό και άκρως αισθησιακό look.  

Ανακαλύψτε τη φετινή συλλογή μαγιό και αξεσουάρ παραλίας και παραμείνετε όμορφη, άνετη και sexy  όλο το καλοκαίρι!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

- Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος  
- Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω  
- Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, Κόρινθος  Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ