Ads

aftersun avgerinos

Top 10 προϊόντα που αξίζουν!!!!

12:05 π.μ.toniamakeupdiaries

Τα δοκίμασα, τα λάτρεψα και σήμερα σου παρουσιάζω μία λίστα από 10 προϊόντα, τα οποία πιστεύω πως αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους και σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να τα βάλεις στη shopping list σου για να τα δοκιμάσεις!

Προϊόντα περιποίησης, κάποια σε luxury συσκευασίες, κάποια σε πιο minimal, με υπέροχα αρώματα, με μοναδικές συνθέσεις και πρωτοπόρα, που σε κάθε περίπτωση αξίζουν και θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας!

TOP 10



  • Hydro Me Now


Ένα νέο επαναστατικό serum προσώπου από τη Lavera. Ένας ορός από βιολογικά φύκια & φυσικό υαλουρονικό οξύ, που προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση, προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και λάμψη στο πρόσωπο. 


Έχει πολύ λεπτόρρευστη σύνθεση, που απορροφάτε σε χρόνο dt από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία, απαλή, ενυδατωμένη, με ένα απαλό διακριτικό άρωμα.

Λατρεύω να το χρησιμοποιώ το βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου μου, για να ενυδατώσω, ξεκουράσω και να αποτοξινώσω την επιδερμίδα μου από όλες τις βλαβερές επιπτώσεις της ημέρας! 




  • Καθαρή Επιδερμίδα


Η επανάσταση στο ντεμακιγιάζ έρχεται με τη νέα σειρά Fine Flowers της L'oreal και την κρέμα καθαρισμού. Μία κρέμα τόσο με πολύ πλούσια και κρεμώδη υφή και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και γιασεμί, ιδανική για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα!

Με υπέροχο άρωμα, αποτελεί must προϊόν για φέτος το καλοκαίρι, αφού σε γλυτώνει από περιττά προϊόντα και σου αφήνει χώρο στο νεσεσέρ. Γιατί απλά καλύπτει το ντεμακιγιάζ και την ενυδάτωση προσώπου με μία μόνο κίνηση.



Πως το εφαρμόζω; Βρέχω ελαφρά το βαμμένο μου πρόσωπο μαζί και τα μάτια και εφαρμόζω την κρέμα κάνοντας μασάζ μέχρι να "λιώσει" το μακιγιάζ μου. Αφαιρώ με δίσκους ντεμακιγιάζ και αν χρειαστεί ξεπλένω με καθαρό νερό.

Η επιδερμίδα μένει πεντακάθαρη, αναζωογονημένη, χωρίς αίσθηση τραβήγματος και φουλ ενυδατωμένη. Σε σημείο που πιθανόν να μη χρειαστεί να εφαρμόσεις μετά την ενυδατική σου κρέμα. (Στο τονίζω γιατί την πάτησα και το δέρμα μου δεν έλεγε να την απορροφήσει....)


  • Καθημερινή Απόλαυση


Η Fresh Line μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά με τη νέα καλοκαιρινή σειρά της, με εντυπωσιακά χρωματιστά κουτιά και αρώματα, που μας ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά!

Δε μπόρεσα να μη ξεχωρίσω το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος, με άρωμα σταφύλι και νεκταρίνι. Ένα άρωμα ελαφρύ, δροσερό και τόσο ξεχωριστό, που αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη και ενυδατωμένη.

Τώρα με τη νέα αυτή σειρά σώματος έχεις την καλύτερη δικαιολογία για να απολαμβάνεις καθημερινά το μπάνιο σου, να σου φτιάχνει η διάθεση και να ταξιδεύεις σε μέρη τροπικά.



  • Εκκαθάριση ΤΩΡΑ


Το ότι είναι καλοκαίρι και βρίσκεσαι ήδη σε mood διακοπών δε σημαίνει πως θα πρέπει να αμελήσεις την έξτρα περιποίηση του προσώπου σου και να αφήσεις στην άκρη peeling και μάσκα. Ίσα ίσα, που λόγο της έκθεσης στον ήλιο θα πρέπει να το περιποιηθείς περισσότερο.

Επένδυσε λοιπόν σε ένα peeling προσώπου, όπως η κρέμα απολέπισης A beauty με λάδι ελιάς και έλαιο argan, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τους ρύπους και να λειτουργήσουν καλύτερα τα προϊόντα ενυδάτωσης που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Το συγκεκριμένο peeling έχει πολύ λεπτούς κόκκους αλλά τόσο δυνατούς, που θα καθαρίσουν πραγματικά σε βάθος την επιδερμίδα σου και θα την αφήσουν λεία και καθαρή!



  • Σύμμαχος Ομορφιάς


Το καλοκαίρι λόγο της μεγαλύτερης και πολύωρης έκθεσης μας στον ήλιο, η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις σε καλά luxury προϊόντα, που μπορούν να την ενυδατώσουν, να την κρατήσουν υγιή και λαμπερή!

Αυτό κάνει και η εντατική μάσκα ενυδάτωσης της Binella με υαλουρονικό οξύ, που μπορείς να βρεις στο A Beauty. Η συγκεκριμένη μάσκα επιπλέον προσφέρει και αντιγηραντική προστασία με το booster υαλουρονικού οξέος hyadisine.

Η μάσκα έχει κρεμώδη υφή σε ένα απαλό ροζ χρώμα και μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (καπς λοκ για τον ενθουσιασμό μου!!!) τέλεια ενώ η συσκευασία της σε αφήνει άφωνη για το τόσο εκλεπτυσμένο design της.



Η δράση της. Η μάσκα εναρμονίζεται αργά με το δέρμα, ενώ απελευθερώνονται τα δραστικά συστατικά της. Μετά από 10-15' το δέρμα είναι άμεσα πιο ζωντανό, φρέσκο, με μία μεταξένια αίσθηση. 

Το εντυπωσιακό με αυτή τη μάσκα είναι πως δε νιώθεις πως εφαρμόζεις μάσκα προσώπου. Νιώθεις πως εφαρμόζεις μία πολύ πολύ παχύρρευστη και πλούσια ενυδατική κρέμα. Δεν αφήνει καν το παραμικρό στρώμα προϊόντος την επιδερμίδα, είναι όμως εκεί και ας μη φαίνεται! Ξεπλένεις κανονικά και έχεις την πιο βελούδινη, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που είχες ποτέ! Τη λάτρεψα και αποτελεί must have προϊόν!

  • Καλά ΞΕ-Μπερδέματα


Τα μαλλιά μας αξίζουν τα καλύτερα, ειδικά αν τα επιβαρύνεις, όπως εγώ με βαφές και σίδερα ισιώματος. Αν επιπλέον έχεις και σπαστά ή σγουρά μαλλιά, τότε το ξεμπέρδεμα των μαλλιών είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία.

Όχι όμως πλέον, χάρη στην βούρτσα ξεμπερδέματος μαλλιών Michel Mercier, που εκτός του ότι ξεμπλέκει εύκολα και γρήγορα (στο μισό χρόνο!) τα μαλλιά χάρη στα 428 δόντια της σε διάφορα ύψη, επιπλέον μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και με τη συχνή χρήση μειώνεται αισθητά και η τριχοφυΐα.

Ιδανική για βούρτσισμα σε βρεγμένα όσο και στεγνά μαλλιά, σίγουρα θα αποτελέσει προϊόν που θα υπάρχει στο νεσεσέρ της παραλίας αλλά ήδη έχει μπει και στη λίστα με τα αγαπημένα μου!

Μπορείς να διαλέξεις τη δική σου, ανάμεσα σε τρία χρώματα, που θα βρεις διαθέσιμα ανάλογα με τον τύπο της τρίχας που έχεις. Η δική μου ροζ είναι για λεπτή τρίχα.




  • Κάνε μου λιγάκι ΨΙΤ!


Ένα προϊόν που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, που δοκίμασα στην Έκθεση Ομορφιάς στην Θεσσαλονίκη. Οι σταγόνες δροσιάς του Avgerinos Cosmetics είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του! Ένα σπρέι τόσο δροσιστικό και ενυδατικό για το πρόσωπο, που θα πρέπει να υπάρχει σε όλα τα νεσεσέρ φέτος.

Έχει υπέροχο, διακριτικό άρωμα εξαιτίας των 30 αποσταγμάτων φρούτων και λουλουδιών της άνοιξης. Είναι τελείως φυσικό και τόσο απαλό και ευγενικό με το δέρμα μας.

Στα plus ότι εκτός από πολύ ενυδατικό είναι και ένα πολύ καλό σταθεροποιητικό για το μακιγιάζ. Οπότε τώρα ξέρεις πως αυτό το σπρέι είναι ιδανικό κι για την πόλη, αφού μπορείς ανά πάσα ώρα να ενυδατώνεις την επιδερμίδα του προσώπου σου και πάνω από το μακιγιάζ σου, χωρίς να ανησυχείς για το τελευταίο αν θα αλλοιωθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού κάθε φορά που εσύ ενυδατώνεσαι αυτό θα σταθεροποιεί το μακιγιάζ!!!!




  • Άψογο Σχήμα


Τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου μας και αυτό το γνωρίζουμε όλες πολύ καλά. Για αυτό αξίζει να επενδύουμε σε προϊόντα υψηλών προδιαγρφών, που μπορούν να μας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η παλέτα φρυδιών Fab Brows είναι το καλύτερο εργαλείο, που μπορείς να έχεις στο boudouir σου, αφού χάρη στις δύο αποχρώσεις που περιέχει και το εργονομικό πινελάκι, θα πετύχεις την καλύτερη απόδοση στα φρύδια σου. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις την κασετίνα εκείνη με τις αποχρώσεις, που είναι πιο κοντά στη φυσική σου απόχρωση.

Επιπλέον η συγκεκριμένη παλέτα περιλαμβάνει και μία γκάμα από stencil, με τα πιο γνωστά σχήματα φρυδιών. Με αυτά θα έχεις πάντα το τέλειο, καλοσχηματισμένο φρύδι, που τόσο επιθυμείς, εύκολα και γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρείσαι!



  • Μαλλιά στον Ήλιο;


Τα μαλλιά μας τώρα το καλοκαίρι, ειδικά αν τα βάφεις με δύσκολα χρώματα, όπως εγώ, χρειάζονται έξτρα περιποίηση και μικρές δόσεις πολυτέλειας για να παραμείνουν λαμπερά και υγιή! 

Αυτό ακριβώς κάνει και το after-sun nourishing milky serum της L’Oréal Professionnel‘s. Ένα serum ενισχυμένο με ceramides και βιταμίνη Ε, που απορροφάται πολύ εύκολα, μυρίζει πολύ καλοκαίρι και δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.

Αναπληρώνει αμέσως κάθε  τρίχα με όλα όσα χρειάζεται μετά την έκθεση στον ήλιο, αφήνοντας τα λεία και απαλά. Αν θέλεις να πετύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να το εφαρμόσεις σε στεγνά μαλλιά και να τα τυλίξεις με μία πετσέτα για λίγη ώρα.



  • POP My Nails!


Καλοκαίρι χωρίς χρώμα στα νύχια των ποδιών δε γίνεται! Για αυτό σου προτείνω το πιο γλυκό, καλοκαιρινό ροζ, της Trossani, στην απόχρωση Pink Candilak. Ένα βερνίκι νυχιών με μεγάλη διάρκεια, εύκολη εφαρμογή και μεγάλη απόδοση χρώματος.

Είναι μία απόχρωση, που θα σε βολέψει πολύ, γιατί ταιριάζει με όλα και θα δώσει χρώμα στην κάθε σου εμφάνιση!



Αυτά από εμένα για σήμερα! Stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη καλοκαιρινά Post.....Ποια είναι τα δικά σου top προϊόντα που έχεις ξεχωρίσει;


Βρείτε με και εδώ:







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ