Ads

βιβλίο δημουλίδου

#BookStories | Η Σκοτεινη Πλευρα του Ηλιου

4:50 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα σας έχω άρθρο για το βιβλίο της Χρύσας Δημουλίδου, "Η Σκοτεινή Πλευρά του Ήλιου", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Οπότε όσες είστε βιβλιοφάγοι σαν κι εμένα και αγαπάτε αυτού του είδους τη στήλη αλλά και τα μυθιστορήματα, βάλτε καφέ και ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στις σελίδες του βιβλίου.



Δε ξέρω πόσες από εσάς το έχετε διαβάσει, μιας και δεν είναι από τα πρόσφατα βιβλία της συγγραφέας, οπότε είναι πολύ πιθανό οι φανατικές να το γνωρίζετε ήδη.

Η αλήθεια για το κατά πόσο μου άρεσε το συγκεκριμένο βιβλίο, βρίσκεται κάπου στη μέση και είναι η πρώτη φορά, που βιβλίο της Δημουλίδου δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε και με ενθουσίασε.

Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ιστορία αγάπης, έρωτα και δόξας. Από αυτές, που η πρωταγωνίστρια τα έχει όλα, χρήματα, δόξα, σύζυγο που τη λατρεύει, ομορφιά, αλλά νιώθει κενή χωρίς τον πραγματικό έρωτα και χωρίς να πραγματοποιήσει τα όνειρά της!



Αποτελεί ένα βιβλίο, που διαβάζετε πολύ ευχάριστα, άλλωστε όσες έχετε διαβάσει βιβλία της το γνωρίζετε καλά, πως μέχρι το τέλος πάντα υπάρχει η αγωνία του τι θα συμβεί. Τα έντονα συναισθήματα και η γρήγορη εξέλιξη της ιστορίας, δε κουράζουν τον αναγνώστη και κρατούν την αδρεναλίνη της αγωνίας σε καλό επίπεδο.

Ένας έρωτας, που ως το τέλος έχεις την ελπίδα, πως κάτι θα συμβεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο και όλα θα ανατραπούν. Θα καταφέρει τελικά να επιζήσει και να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες; Είναι από αυτούς τους έρωτες, που πράγματι σου συμβαίνουν μία και μόνο φορά στη ζωή σου και βρίσκεις το άλλο σου μισό; Ή αποτελεί ακόμη ένα συμβιβασμό; Γιατί πολύ απλά η ζωή και η μοίρα έχουν τα δικά τους σχέδια...σχέδια που είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις να αντιμετωπιστούν....



Πάθη, ένταση, εγωισμοί, δράμα και ευτυχία περιπλέκονται πολύ όμορφα και δημιουργούν μια όμορφη ιστορία με ένα πολύ περίεργο τέλος.

Αυτό είναι και το μοναδικό κομμάτι του βιβλίου, που λιγάκι με "χάλασε". Κάπου στο τέλος αρχίζει να περιπλέκεται το θνητό με το μεταθανάτιο στοιχείο, αφήνοντας μου ένα περίεργο συναίσθημα, σχεδόν ανατριχιαστικό....

Παρόλα αυτά είναι ένα βιβλίο, που όπως είπα και παραπάνω διαβάζεται ευχάριστα και θα χαρίσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης, σε όσους αγαπούν αυτού του είδους τα μυθιστορήματα.



Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο εδώ: https://goo.gl/DNcrdC
και εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα με ένα επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε μη ξεχνάτε να με ακολουθείτε και στα υπόλοιπα social για να είμαστε σε περισσότερη και πιο άμεση επαφή! Σας φιλώ!!









You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ