Ads

βαφτιστήρι νονός

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΡΟΥΧΑ Ή ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;

1:33 μ.μ.toniamakeupdiaries


Σε 15 μέρες πλησιάζει το Πάσχα και όλες οι νονές τρέχουμε να κάνουμε τα ψώνια για τα βαφτιστήρια μας. Το ερώτημα κάθε χρόνο παραμένει το ίδιο , κι ενώ παραδοσιακά η νονά θέλει να παίρνει στο βαφτιστήρι της παπούτσια, πολλές αποφασίζουμε για διάφορους λόγους να πάρουμε ρούχα αντί παπουτσιών ή ακόμη και τα δύο.


Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε κατεβάσει αρκετά το budjet ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας αλλά να ευχαριστήσουμε και τα μικρά που περιμένουν τα δώρα τους πως και πως, σας έχω σήμερα ένα κατάστημα που σίγουρα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Το Little Stars αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο μπορούμε να βρούμε ρούχα για μωρά, για αγόρια και κορίτσια, αξεσουάρ, ιδέες δώρων και πρωτότυπα αξεσουάρ για τη μαμά.

Χωρίς τίτλο

Τι είναι όμως αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω το Little Stars και να σας το προτείνω; Ο συνδυασμός πρωτότυπων ρούχων, σε καλή ποιότητα και πολύ οικονομικά.

Η πρώτη μου επαφή μαζί του ήταν το Φθινόπωρο που αποφάσισα να αγοράσω ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια για τον Ορέστη. Η τιμή τους ήταν πολύ δελεαστική, μόλις 20-25€ και είπα οκ δεν έχω να χάσω κάτι. Μέχρι σήμερα τα παπούτσια είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ τα έχει πολυφορέσει (και ξέρετε όσες είστε μαμάδες τι σημαίνει αυτό), ο μικρός τα έχει λατρέψει κυριολεκτικά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλα πολύ πιο ακριβά.

Επομένως αν θέλεις να βρεις κάτι πρωτότυπο για το βαφτιστήρι σου, οικονομικό και ποιοτικό δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Little Stars.

Εάν το βαφτιστήρι σου είναι κοριτσάκι είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείς κι εσύ αλλά και αυτή με τα πανέμορφα, στυλάτα ρούχα που διαθέτει το κατάστημα.

Αν ανήκεις στις νονές που επιλέγουν να πάρουν ένα φόρεμα για κάποια "καλύτερη περίσταση", λίγο πιο πριγκιπικό δες τι ξεχώρισα εγώ για εσένα...

1047479571

2


Αντίθετα αν αποτελείς μία πιο fashion icon εκδοχή νονάς, τότε τα παρακάτω συνολάκια απλά θα σε ξετρελάνουν....

1037209130

1037209498

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις με τα υπέροχα και πολύ οικονομικά παπούτσια που διαθέτει το κατάστημα. Ποικιλία σε μπαλαρίνες, σανδάλια, ανατομικά και δερμάτινα!

1033586332

Και θα ήταν αδιανόητο να μη μπορείς να διαλέξεις μέσα σε μία τεράστια ποικιλία άκρως φανταχτερών αξεσουάρ!

Και για να μη νομίζεις ότι ασχολούμαι μόνο με τα κορίτσια, όχι γιατί έχω κι εγώ αγόρι αλλά και δύο πνευματικά παιδιά αγόρια και αυτά πάρε και μία ιδέα από σετ για αγόρια με στυλ!

1037213450
1037809595
1037813866

Και εννοείται πως δε θα σε άφηνα χωρίς προτάσεις για παπούτσια...και τι καλύτερο και πιο στυλάτο για τα παραπάνω σετ από ένα ζευγάρι μοκασίνια;;;

1033549961

Ελπίζω να σε βοήθησαν οι σημερινές μου επιλογές, να τις βρήκες ενδιαφέρουσες και να σε ξεμπλόκαραν λιγάκι. Φυσικά στο κατάστημα μπορείς να δεις πολύ περισσότερα πράγματα για αυτό κάνε κλικ σήμερα κιόλας στο Little Stars!

Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της σελίδας τους στο facebook ➝
αλλά και στο προφίλ τους στο Instagram (μη ξεχάσεις να κάνεις follow)  ➝
Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα και φυσικά ξέρεις πως είμαστε σε περισσότερη επαφή στα παρακάτω social! Σας γλυκοφιλώ...

8a707-93950fab65d8584d121a0c649a10c4bc-floral-line-vintage-divider-by-vexels



tonia

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ