Ads

ενυδάτωση λιπαρότητα

Clinique pep-start: Η οικογένεια μεγαλώνει!

12:00 π.μ.toniamakeupdiaries

Το ιδανικό προϊόν για πολλαπλές δράσεις.

Παρουσιάζουμε το νέο Clinique Pep-Start 2-σε-1 Exfoliating Cleanser

 Όταν το τυπικό σας πρωινό περιλαμβάνει συζήτηση με τη bbf σας στο FaceTime, ενώ ταυτόχρονα τσεκάρετε τα μηνύματά σας στο dating app και προσπαθείτε να βρείτε ταξί για να πάτε στην προπόνηση σας, τότε και η περιποίηση σας θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα προϊόν πολλαπλών δράσεων. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Pep-Start 2-σε-1 Exfoliating Cleanser, ένα γρήγορο, αποτελεσματικό μίγμα απολέπισης και απαλού καθαρισμού σε ένα βολικό σωληνάριο. Αυτό το αναζωογονητικό oil-free καθαριστικό τζελ αφρού προσφέρει άμεσο καθαρισμό και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ο συνδυασμός της φυσικής και χημικής απολέπισης αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία, τέλεια προετοιμασμένη για μια γρήγορη, άψογη εφαρμογή μακιγιάζ ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με την πολυάσχολη μέρα που βρίσκεται μπροστά σας.

Pep- ετοιμαστείτε!
Ένας συνδυασμός συστατικών καθαρισμού και απολέπισης αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας την καθαρή και δροσερή, χωρίς να την ξηραίνει.
      ·    Φωσφορικό Νάτριο Coco PG-Διαμμώνιο Χλωρίδιο: Ένας συνδυασμός Φωσφολιπιδίων προερχόμενα από την καρύδα έχουν την ικανότητα ήπιου ικανότητα καθαρισμού.
       ·   Ακετυλογλυκοζαμίνη και Σαλυκιλικό Οξύ: Αυτά τα συστατικά αποδυναμώνουν τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στην επιφάνεια και επιτρέπουν πιο γρήγορα την κανονική διαδικασία αποβολής τους. Βοηθώντας τα νέα κύτταρα να βγουν στη επιφάνεια, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, αποφράσσει τους πόρους, και ενισχύει την απορρόφηση άρα και την αποτελεσματικότητα, της μετέπειτα θεραπείας.
       ·   Silica και Εκχύλισμα κόκκων Bamboo: Αυτοί οι πολύ μικροί, λεπτοί και φιλικοί προς το περιβάλλον κόκκοι, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
 ·   Εκχύλισμα Papaya: Αυτό το φυσικό ένζυμο παρέχει χημική απολέπιση για λεία επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς.

Μείνετε Pep!
Ένας συνδυασμός καταπραϋντικών και αναζωογονητικών συστατικών βοηθούν την επιδερμίδα να παραμείνει καθαρή και ισορροπημένη για να αντιμετωπίσει τα πάντα.
·         Εκχύλισμα Laminaria Saccharina: Αυτό το συστατικό εξισορροπεί την παραγωγή της πλεονάζουσας λιπαρότητας.
·         Σακχαρόζη και Καφεΐνη: Ένας συνδυασμός αντι-ερεθιστικών συστατικών που βοηθούν την επιδερμίδα να παραμείνει ήρεμη και απαλή.
·         Υαλουρονικό Νάτριο και ΓλυκερίνηΑυτά τα ελαφριά, εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά, ενυδατώνουν άμεσα και με την πάροδο του χρόνου την αφυδατωμένη επιδερμίδα.
Palmitoyl Tripeptide-1 και Palmitoyl Tetrapeptide-7: Συνδυασμένα βοηθούν στην διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

Λεπτομέρειες:
Βρέξτε το πρόσωπο και τα χέρια.  Πιέστε το σωληνάριο για μια ποσότητα του Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser ίση με ένα μικρό κέρμα και με τα χέρια σας πλύνετε το πρόσωπό σας κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. Είναι τόσο απαλό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές την ημέρα.


Ποιο είναι το αγαπημένο σας φίλτρο;
Παρουσιάζουμε τη νέα Clinique Pep-Start HydroBlurMoisturizer

Ο καθένας έχει ένα αγαπημένο – τώρα φορέστε το δικό σας οπουδήποτε. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Pep-Start HydroBlur Moisturizer, μια ελαφριά, ενυδατική κρέμα που προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, θολώνει τις ατέλειες, ελέγχει τη λιπαρότητα και σας φέρνει στο επίκεντρο. Αυτή η νέα, πρωτοποριακή φόρμουλα προσφέρει ματ ενυδάτωση με τη δύναμη της ΝΕΑΣ μας τεχνολογίας HydroBlur™. Οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και οι ατέλειες μειώνονται, ενώ η επιδερμίδα παραμένει βελούδινα απαλή. Φορέστε την μόνη της για φυσικά άψογη εμφάνιση ή σαν βάση για το μακιγιάζ, πριν το makeup ή την πούδρα.

Το Ιδανικό Primer:
Σχεδιασμένη για να μειώνει απαλά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις ατέλειες της επιδερμίδας, η ΝΕΑ τεχνολογία Hydro Blur ™ σε συνδυασμό με πεπτίδια και εκχυλίσματα, παρέχει επίσης την αναγκαία ενυδάτωση με ένα ματ αποτέλεσμα.
·      Μείγμα HydroBlur ™: Αυτό το κοκτέιλ συστατικών παρέχει την ικανότητα εξάπλωσης στη σύνθεση και βοηθά στη μείωση των ατελειών.
·      Εκχύλισμα Laminaria Saccharina: Προερχόμενο από φύκια, αυτό το συστατικό βοηθά στην ομαλοποίηση της παραγωγής περίσσιας λιπαρότητας, που μπορεί να φράσσει τους πόρους και την εξάπλωση της στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
·      Εκχύλισμα Άλγης/Εκχύλισμα Hypnea Musciformis (Άλγη)/ Εκχύλισμα Gellidiela Acerosa (Άλγη):  Αυτά τα βοτανικά εκχυλίσματα φυκιών έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι παρέχουν εξαιρετικά ηρεμιστικά και καταπραϋντικά οφέλη για την επιδερμίδα.
·      Καφεΐνη: Αντι-ερεθιστικό συστατικό που βοηθά να ηρεμήσει η επιδερμίδα.

Παρατεταμένη Τελειότητα:
·      Η ενυδάτωση και η συνεχής ρύθμιση της λιπαρότητας είναι ιδανικά για την τρελά πολυάσχολη κοπέλα, που ενώ βρίσκεται πάντα εν κινήσει, θέλει να φαίνεται πάντα στα καλύτερά της με φυσικό τρόπο, με ή χωρίς μακιγιάζ.
·      Τριαλόζη, Υαλουρονικό Νάτριο, Γλυκερίνη: Αποτελεσματικά συστατικά που παρέχουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα τη βοηθούν να διατηρηθεί σταθερή, άνετη και με όγκο.
·      Βιταμίνη E: Αυτή η σημαντική βιταμίνη προάγει την υγιέστερη εμφάνιση της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας τη φθορά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και την προστατεύει από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις.
·      Argireline (Ακετυλο Εξα-pep-τίδιο-8): Αυτό το πεπτίδιο μειώνει τις ρυτίδες, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου για την τόνωση της επιδερμίδας, ξεκινώντας από τη βάση των ρυτίδων, μειώνοντας την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων με την πάροδο του χρόνου.
·      Εκχύλισμα Siegesbeckia Orientalis:  Προερχόμενο από τα φύλλα ενός φυτού στη Μαδαγασκάρη, που αναστέλλει την παραγωγή της κολλαγενάσης, ενός καταστροφικού ένζυμου που διαλύει τη δομή του κολλαγόνου και αποδυναμώνει τη φυσική υποστήριξη της επιδερμίδας.

Λεπτομέρειες:
Απλώστε κάθε πρωί, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, κάτω από το μακιγιάζ ή κατά διάρκεια της ημέρας όταν το χρειάζεστε.


Αν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και η ενυδατική σου πρέπει να κάνει το ίδιο.
Παρουσιάζουμε τη νέα Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer

Η Clinique πάει την προστασία της επιδερμίδας στο επόμενο επίπεδο με τη ΝΕΑ Pep-Start HydroRush SPF20 Moisturizer, που περιέχει αντιοξειδωτικά, αντι-ερεθιστικά στοιχεία καθώς και συστατικά που βοηθούν στην προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Μια καθημερινή ενυδατική κρέμα που ρυθμίζει τη λιπαρότητα με μια στιγμιαία δόση ενυδάτωσης και παρέχει ολοκληρωτική προστασία από το περιβάλλον, αφήνοντας την επιδερμίδα προετοιμασμένη για την ημέρα που έρχεται.


Προστασία:
Μια πολύπλευρη προσέγγιση για την προστασία από το περιβάλλον, συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα αντηλιακών φίλτρων, με προσθήκη αντιοξειδωτικών και αντι-ερεθιστικών στοιχείων.
·      Αβοβενζόνη (3.0%): Αυτό το χημικό αντηλιακό απορροφά τις ακτίνες του ήλιου και προσφέρει την ευρύτερη προστασία από την ακτινοβολία UVA, την κύρια αιτία της πρόωρης γήρανσης.
·      Octisalate (5.0%): Αυτό το συστατικό απορροφά τη UVB ακτινοβολία και βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούν οι ακτίνες UV.
·      Polyester-8: Σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες αντηλιακής προστασίας, αυτό το συστατικό βοηθά στην ενίσχυση της προστασίας από την ακτινοβολία UVA.
·      ‘Πλωτή’ Τεχνολογία Matrix: Τα αντηλιακά συστατικά αιωρούνται σε ένα πλωτό matrix, το οποίο βοηθά στην πρόληψη των αντηλιακών φίλτρων από τη διείσδυση μέσα στην επιδερμίδα, προστατεύοντας έναντι οποιασδήποτε πιθανής ευαισθησίας ή ερεθισμού.
·      Αντιοξειδωτικό μίγμα Εργοθειονίνης, BHT, Βιταμίνης C, Βιταμίνης E: Αυτό το κοκτέιλ των αντιοξειδωτικών βιταμινών δουλεύει για την ανακύκλωση των συστατικών του με σκοπό τη μέγιστη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες κατά τη διάρκεια της ημέρας και την προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.



Επανόρθωση & Καταπράυνση:
Η φόρμουλα περιέχει ένα αποτελεσματικό μίγμα συστατικών επανόρθωσης που βοηθούν στην ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας, καθώς και αντιφλεγμονώδη συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να αισθάνεται ήρεμη και χαλαρή.
·      HydroRush Moisture Barrier Technology (Barley/Wheat Germ Extracts): Μίγμα από εκχύλισμα κριθαριού και φύτρο σιταριού, που βοηθά στην έντονη ενυδάτωση και ενισχύει το φράγμα προστασίας από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες.
·      Εκχύλισμα Πλαγκτόν: Εκχύλισμα που προέρχεται από πλαγκτόν ωκεανού που χρησιμοποιεί τα ορατά μήκη κύματος του ηλιακού φωτός για να επανορθώσει τη φθορά που παράγεται από την υπεριώδη ακτινοβολία (επανόρθωση και επιβράδυνση της βλάβης στο DNA κατά τη διάρκεια της ημέρας.)
·      Εκχύλισμα Άλγης, Εκχύλισμα Sea Whip: Τα αντιοξειδωτικά είναι γνωστά για τα αντιφλεγμονώδη οφέλη τους που βοηθούν την επιδερμίδα να κρατηθεί ήρεμη.
·      Καφεΐνη: Αντι-ερεθιστικό συστατικό που βοηθά να ηρεμήσει η επιδερμίδα.

Ενυδάτωση:
Ένας συνδυασμός ενυδατικών στοιχείων, υαλουρονικού οξέος και πεπτιδίων βοηθά να παραμείνει η επιδερμίδα σφριγηλή και με όγκο.
·      Τριαλόζη, Υαλουρονικό Νάτριο, Γλυκερίνη: Αποτελεσματικά συστατικά που παρέχουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα τη βοηθούν να διατηρηθεί σταθερή, άνετη και με όγκο.

Η Δύναμη του Pep-τιδίου:
Οι ιδιότητες των συστατικών που περιέχουν πεπτίδια βοηθούν στην τόνωση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας τη φυσική υφή της επιδερμίδας.
·         Palmitoyl Tripeptide-1 & Palmitoyl Tetrapeptide-7: Όταν συνδυάζονται, αυτά τα ισχυρά πεπτίδια βοηθούν την τόνωση της φυσικής παραγωγής του υαλουρονικού οξέος έτσι ώστε να παραμένει η επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή.

Λεπτομέρειες:
Απλώστε κάθε πρωί, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να φορεθεί μόνο της ή κάτω από το μακιγιάζ.


Θα το αγαπήσετε με το 1ο πέρασμα.
Παρουσιάζουμε τα νέα Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes

Μερικές φορές η ζωή σας δίνει στιγμές που πρέπει απλά να κάνετε μια παύση και να ανανεωθείτε. Παρουσιάζουμε τα νέα Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes, ένα δροσιστικό, καθαριστικό μαντηλάκι που αφαιρεί την περίσσια λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ της παρέχει μια ελαφριά δόση ενυδάτωσης. Κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο, καθώς και στα μπράτσα, στο λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη αυτά τα μαντηλάκια γρήγορου καθαρισμού προσφέρουν μια άμεση αναζωογόνηση, με ένα εύκολο πέρασμα, για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετά την προπόνηση, πριν το happy hour, στο μεσημεριανό melt-down. Τα Pep-Start Quick Cleansing Swipes είναι τα τέλεια ενισχυτικά σε ένα πακέτο!

Pep- ετοιμαστείτε!
Αυτή η συνεργασία των συστατικών δίνει στην επιδερμίδα μια ελαφριά δόση ενυδάτωσης και αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
·      Μετουσιωμένη Αλκοόλη/Witch Hazel: Σύνθεση με ήπια επίπεδα αλκοόλης, βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας και της βρωμιάς, αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση ανανέωσης.
·      Εκχύλισμα Sasa Veitchii: Εκχύλισμα μπαμπού από την Ιαπωνία που βοηθά στην εξάλειψη του ερεθισμού και έχει καταπραϋντικά οφέλη.
·      Εκχύλισμα Matricaria, Fucoidan και Γεντιανής ρίζας: Καταπραϋντικά συστατικά γνωστά για τα οφέλη τους κατά του ερεθισμού.
·      Ακετυλογλυκοζαμίνη: Ένα αμινο-σάκχαρο που χαλαρώνει φυσικά τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Βοηθά στη ρύθμιση του κύκλου ζωής των κυττάρων και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, προσφέροντας ήπια απολέπιση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
·      Βηταΐνη: Ένα δροσιστικό φυτό που περιέχει υγροσκοπικές ουσίες που προσθέτουν και προσελκύουν υγρασία στην επιδερμίδα, βοηθώντας στην πρόληψη της αφυδάτωσης της επιδερμίδας.
·      Εκχύλισμα Salvia Sclarea (Clary): Ένα φυτικό εκχύλισμα λιπιδίων που βοηθά τη ρύθμιση της κυτταρικής ανανέωσης και την άμεση βελτίωση της ενυδάτωση της επιδερμίδας.
·      Τριαλόζη: Ένας πολυσακχαρίτης που βοηθά την επιδερμίδα να κρατηθεί σε ισορροπία, βοηθώντας την πρόληψη της κυτταρικής αφυδάτωσης. 

Λεπτομέρειες:
Περάστε το σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σώμα (τα χέρια, το στήθος, τις μασχάλες και την πλάτη). Μην χρησιμοποιείτε το ίδιο στο πρόσωπο και το σώμα. Οδηγίες για το Pop-Up Pack: Τοποθετήστε το πακέτο σε σκληρή, επίπεδη επιφάνεια. Πιέστε προς τα κάτω και κρατήστε σταθερά το κέντρο του πακέτου για ένα δευτερόλεπτο και απελευθερώστε. Περιμένετε το μαντηλάκι να αναδυθεί εντελώς έξω από το πακέτο για να εξασφαλίσετε ότι είναι πλήρως κορεσμένο. Αφαιρέστε και ξεδιπλώστε το μαντηλάκι για χρήση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.


Όλα τα προϊόντα της νέας σειράς Pop της Clinique θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τον Οκτώβριο 2016!

Fb Page: Clinique 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ