Ads

αγορές μακιγιάζ

Dresslink haul #Part1

12:35 π.μ.toniamakeupdiaries

Πριν λίγο καιρό έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα Dresslink. Η αλήθεια είναι πως ψώνιζα πρώτη φορά και ήμουν αρκετά διστακτική....θα έρθει οκ η παραγγελία μου, θα είναι όλα μέσα, θα αργήσει, θα είναι καλής ποιότητας όσα παρήγγειλα και γενικά θα είναι όπως φαίνονται στις φωτογραφίες;
Ερωτήσεις και απορίες που βασανίζουν όλες μας όταν παραγγέλνουμε για πρώτη φορά από κάπου και ειδικά από εξωτερικό!

Έμεινα έκπληκτη όταν διαπίστωσα πως εκτός του ότι είχα την παραγγελία μου μέσα σε 20 μέρες, όλα ήταν όπως φαινόταν και ίσως και λίγο καλύτερα!

Οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοιες τιμές και ποιότητα, αφήστε την ποικιλία σίγουρα θα ξανά ψωνίσω!

Αποφάσισα λοιπόν να σας παρουσιάσω την παραγγελία μου σε 2 post, ώστε το ένα να αφορά μόνο τα πινέλα μακιγιάζ που αγόρασα και το άλλο τα ρούχα.

Λοιπόν, όπως θα θυμάστε όσες με παρακολουθείτε όταν έγραψα το wishlist μου είχα μέσα και αυτά τα πινέλα. Αν δε θυμάσαι μπορείς να δεις το post εδώ.



Θα ξεκινήσω με το πινέλο για το makeup, τύπου οδοντόβουρτσα, που τόσα πολλά έχω ακούσει και αγωνιούσα πως και πως να το δοκιμάσω! Η αλήθεια είναι πως είναι και τόσο εύχρηστο για πρώτη φορά. Θεωρώ πως θέλει το χρόνο του, ώστε να συνηθίσεις το ιδιαίτερο σχήμα του αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να γίνονται για να στρώσει σωστά το makeup. 

Γιατί δεν είναι άντε παίρνω και το ανακατεύω στο πρόσωπο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα στρώνει με τίποτα το makeup έτσι! Την πάτησα γι'αυτό σας προειδοποιώ!!!! Παρόλα αυτά μου άρεσε, πιστεύω θα το συνηθίσω εύκολα και είναι και πολύ πολύ απαλό στο πρόσωπο!!!




Προτείνω να το δοκιμάσετε όσες ασχολείστε, άλλωστε η τιμή του είναι απίστευτα χαμηλή, που και να μη σου αρέσει δε θα κλάψεις τα χρήματα σου!!!

Link για πινέλο: http://goo.gl/iT4e3Z

Το επόμενο πινέλο, όπως βλέπετε είναι πολύ κοφτό και το επέλεξα καθαρά και μόνο για contouring. Βοηθάει πολύ στο να τραβήξεις τις γραμμές εκεί που πρέπει και να κάνεις τα πρώτα σβησίματα. λόγο της πολύ κοντής του τρίχας δε βοηθάει στο να σβήσεις τελείως, οπότε εκεί θα χρειαστείς ένα μεγάλο τρίχινο για ρουζ ή πούδρας,


  



Αν δε ασχολείσαι ιδιαίτερα με κοψίματα και αρκείσαι απλά σε ένα ρουζ ή ένα bronzer τώρα το καλοκαίρι, δε νομίζω πως θα σου χρειαστεί. Αν πάλι σου αρέσει να παίζεις με αυτά μπορείς να το παραγγείλεις εδώ: http://goo.gl/JYLmfS

Τέλος το σφουγγαράκι για το blending, είναι πολύ καλό και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οικονομικό!!!! Μπορείς με αυτό να τοποθετήσεις το makeup, το concealer κάτω από τα μάτια (βοηθάει πολύ η μυτούλα στη μία άκρη) και γενικώς να "ανακατέψεις" καλά τα υλικά σου για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο.




Πάρτε το είμαι σίγουρη πως θα σας βολέψει πολύ και στοιχίζει μόνο 0,79€. Βρείτε το εδώ; http://goo.gl/7eSbf8

Δείτε περισσότερα πράγματα του καταστήματος εδώ: http://goo.gl/Qp0pDb
και μη ξεχνάτε πως με κάθε σας παραγγελία δικαιούστε τα παρακάτω κουπόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εώς και 300 φορές μέχρι 28/02/2017!


lendy15 == $1 off for purchase $15
lendy19 == $2 off for purchase $19
lendy29 == $3 off for purchase $29

Λοιπόν αυτά για σήμερα κορίτσια μου, περιμένω τα σχόλια σας και τις απορίες σας και μείνετε συντονισμένες γιατί στο επόμενο post θα μιλήσουμε για τα ρούχα! Ως τότε να περνάτε καλά! Φιλάκια!!!



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ